Senin, 14 Desember 2020

Prophecy


Bună tuturor, ce mai faceți? Dacă sunteți interesat să vă alăturați unui proiect, ar trebui să citiți informații care vă vor ajuta să găsiți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.

# blockchain # ethereum # eth # btc # defi
Derivat de la primitivele găsite în viața naturală (entropie și comportament psiho-social) PoCD, sau decăderea dovezii angajării, este un mecanism de consens conceput pentru a stabili o politică economică alternativă bazată pe concepte favorabile care stau la baza Keynesian, Hyakian, MMT și economiei criptomonedelor. În timp ce modelele de consens tradiționale, cum ar fi PoW / PoS, gestionează funcțiile legate de stare; PoCD acționează ca un strat adăugat la modelele consensuale tradiționale de top, coacând proprietăți economice îmbunătățite.

Motorul PoCD care stă la baza logicii economice este construit din patru dependențe; Arderea, Miza, Răspunsul pieței, impozitarea; care sunt rafinate în continuare în 5 module. În încercarea de a maximiza logica economică PoCD, fiecare dintre modulele sale este granulat pe baza unei varietăți de factori diferiți. Mecanismele cu suprapunere în granulație reprezintă un anumit grad de dependențe unul de celălalt și astfel creează o buclă de feedback progresivă în sine. Cu excepția „Meta-metricelor externe”, toate modulele depind într-o oarecare măsură unul de celălalt.

Ce este Profeția?
Profeția este o rețea de transfer de valoare a actorilor motivați economic care ajung la un consens cu privire la starea politicii economice a rețelei. Acesta este primul sistem de operare descentralizat pentru bani.

Profeția se bazează pe primitivele găsite în vechile finanțe pentru a oferi inovații în politica monetară.
Profeția este o organizație de schimb care merită schimbată de spectacole stimulate în mod monetar, care ajung la un acord cu privire la condiția strategiei monetare a organizației. Acesta este principalul cadru de lucru descentralizat pentru numerar. Profeția folosește nativii găsiți în contul de moștenire pentru a da progrese în strategia monetară. Jetonul de profeție ($ PRY) este simbolul din spatele grupurilor de profeție și randament al profeților.

Profeția este dotată cu un nou motor al acordului financiar care influențează nativii psiho-sociali care se găsesc în mod obișnuit în aranjamentele convenționale legate de bani. Cunoscut sub numele de PoCD (sau Evidence of-Submitted Rot), motorul stabilește un climat financiar care animă interesul pieței deschise pentru a lupta împotriva deteriorării stimei.

Misiunea noastră:
Stabiliți o unitate monetară solidă
Furnizați cea mai completă sursă de date socio-economice
Combateți decăderea valorii sensibile la timp în forțele economice adiacente
Câștigă fulger cu profețiile de randament ale Profetului Profetului

În bazinele profetilor
S-au dus zilele de săptămâni sau luni de așteptare pentru recompense de randament.
Bazele de randament ale Profetului Profetului vă permit să câștigați într-o clipă, astfel încât să nu mai așteptați niciodată câștigurile. Câștigătorii primesc câștiguri imediat după încheierea unui pool de randament. Puteți intra într-un pool, puteți câștiga o cantitate masivă de jetoane și le puteți primi în câteva minute.

Bazinele de profeți sunt o răsucire inovatoare a structurilor existente ale bazei de randament, răsturnând sistemul pe cap și asigurând că majoritatea participanților câștigă, în loc de minoritate. Se formează bazine și participanții intră, cu o șansă de 80% de a câștiga la închiderea bazinului.

Incurajăm participarea în continuare prin includerea unei „taxe goale” (explicată mai jos) care asigură creșterea continuă a valorii Profeției, alături de o arsură constantă de jetoane.

În viitor, utilizatorii își pot crea propriile grupuri. Grupurile de profeți vor prezenta modalități de a invita prieteni sau adepți să participe la grupuri.
Cum funcționează piscinele

Construită pentru a câștiga

1. PoCD

Profeția este dotată cu un nou motor de consens economic care valorifică primitivii psiho-sociali naturali care se găsesc în politica monetară tradițională.

Cunoscut sub numele de PoCD (sau Decăderea dovezii angajamentului), motorul creează un mediu monetar care stimulează cererea pieței deschise pentru a combate deprecierea valorii.

2, Bare-Tax

Se spune că lichiditatea este oxigenul piețelor financiare și că activele învechite fac piețele învechite. Profeția a implementat un parametru de stimulare care distilează influența rețelei prin contribuție.

Profeția introduce impozitul Bare care induce viteza, o modalitate de a stimula utilizarea jetoanelor de profeție în comunitate.

3. Arderea

Pe piatra de temelie a politicii economice moderne a stat modelul de aprovizionare contractantă a Burning. Printr-o reducere sistematică a ofertei totale circulante, Profeția conduce proprietățile deflaționiste ca mijloc de a-și păstra și crește densitatea pieței.

4. Meta-Metrics

Profeția își dă seama că paradigma actuală a consumatorilor din industria criptografică este un Catch-22: rețelele criptografice mature sunt echipate cu valori fundamentale solide care asigură creștere recursivă și securitate. Pentru a moșteni primitivele logice ale infrastructurii de calcul ale industriei, Prophecy își ancorează politica monetară în statul economiilor digitale.
Care sunt simbolurile Profeției?

Profeția va începe cu 200 de milioane de jetoane PRY, cu o sursă de circulație inițială de 100 de milioane de jetoane PRY. Aceasta este cantitatea de jetoane cu care vom începe înainte ca programele de ardere să înceapă.

10%: din jetoane sunt rezervate pentru marketing și parteneriate
10%: din jetoanele Profeție sunt rezervate lichidității și dezvoltării
10%: din jetoane sunt jetoane de echipă blocate, inaccesibile timp de 6 luni
25%: din jetoane sunt rezervate pentru pre-vânzare exclusivă
5%: din jetoane sunt rezervate pentru pre-vânzare privată



Echipa din spatele Profeției
Culmea și simbolul „descentralizării” este anonimatul pentru utilizator și anonimatul pentru echipă.

Fiind un proiect de criptomonedă care oferă un impact real și semnificativ pe piața financiară, credem din toată inima și urmăm principiul că acest proiect ar trebui să rămână doar despre proiect și despre comunitatea incredibilă din spatele acestuia.

Echipa noastră este formată din profesioniști extrem de înalți și cu experiență în cripto-sferă, cu decenii combinate de experiență între noi. Am lucrat în cadrul Top 100 de proiecte și continuăm să promovăm inovarea criptomonedelor și a DeFi.

Nu vrem să ne concentrăm noi înșine, nu vrem să fim idolatrați, priviți sau tratați în mod diferit, vrem doar să fim în fundal ajutând acest proiect și comunitate să îndepărteze cât mai departe posibil uman. A rămâne anonim este simbolul descentralizării, deoarece proiectul și tu - comunitatea - contează cu adevărat.

Camping Bounty:

Pentru a obține informații mai precise, vă rugăm să vizitați linkul de mai jos:
Site web: https://prophecyproject.io/
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5295018.0
Profeția telegramei: https://t.me/prophecyproject
Discuție despre prețul telegramei: https://t.me/ProphecyPrice
Twitter: https://twitter.com/Buy_Prophecy
Github: https://github.com/prophetproject1/prophet-token
Mediu: https://prophet-token.medium.com/

Tidak ada komentar:

Posting Komentar