Minggu, 13 Desember 2020

Bine ați venit la Global Finance

Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, Global Finance, ar trebui să citiți informații care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea în detaliu, consultați https://globalfinance.io/

#GLOBALFINANCE #DeFi #decentralized #assurance #insuretech #stablecoins and #GFI
În acest articol I vom vorbi despre o platformă digitală care oferă servicii precum agricultură, guvernanță, asigurări, credite, schimb, auto-bancare și asemenea. Platforma se numește Global Finance. Acesta operează un sistem de finanțare descentralizat, care are planuri de a crea servicii care să câștige investitorilor mai multe profituri și încearcă să realizeze acest vis prin proiectarea conformității în inima arhitecturii sale pentru a elimina riscurile de reglementare care sunt în prezent luate loc și cele care ar putea apar în viitor.

Recent, există nenumărate platforme de finanțare descentralizate, dar ceea ce face ca finanțele globale să fie unice printre ele sunt diferitele servicii distincte și de încredere disponibile în ecosistem și asigură siguranța pe întreaga piață a finanțelor globale. Finanțarea globală este o platformă digitală de finanțare descentralizată care exploatează caracteristicile pozitive ale tehnologiei blockchain. Prin urmare, necesită un jeton de utilitate pentru a valorifica pe deplin sistemul său de funcționare. GFI Token este simbolul utilitar pe care platforma l-a adoptat. Acest articol dezvăluie detaliile esențiale ale 

PROIECTULUI DE FINANȚARE GLOBALĂ .

Proiectul Global Finance se concentrează mai mult pe aventurarea în toate formele de schimb de active digitale, participare, guvernare, swaping, fond de lichidități, asigurare de active și multe altele. În acest fel, investitorii și furnizorul de lichidități vor putea fi incluși în spațiul criptografic și vor câștiga masiv din cauza acestei diversificări. Proiectul de finanțare globală devine platforma ideală, acolo unde există un token GFI, este oferit pe o cale de participare, să contribuie la guvernarea comunității și nu există niciun motiv pentru care să nu se aventureze în spațiul criptografic acum. Obiectivul acestui proiect este de a oferi un mediu propice și o interfață ușor de utilizat pentru ca utilizatorii să poată juca token GFI, să schimbe active, să schimbe de la un activ la altul și, de asemenea, să ofere furnizorului de lichiditate pentru a adăuga lichiditate.

Jetonul GFI servește o mulțime de funcții pe platforma GLOBAL FINANCE. GFI poate fi folosit ca un instrument de miză pe platforma Global Finance. Utilizatorii pot investi masiv pe simbolul GFI pentru venit pasiv. Jetonul GFI este utilizat, așa cum trebuie să plătim pentru a contribui la guvernarea comunității, schimbul de comisioane pentru alte tranzacții.



Pentru investitorii cărora le place să cumpere token-ul GFI, precomercializarea cu go are următorul:

Prima rundă 10.000 GFI
Preț: 1 GFI = 0,25 BNB
A doua rundă 15.000 GFI
Preț: 1 GFI = 0,33 BNB
Preț de listare: 1 GFI = 0,5 BNB
Lista de schimb imediat ce se termină prevânzarea
Alăturați-vă Pre-vânzării și câștigați profituri uriașe .....
Mai multe detalii despre lista albă de pre-vânzare: https://globalfinance.medium.com/gfi-presale-whitelist-ff98f5603ff



MERITELE PLATEFORMEI FINANȚE GLOBALE

Fond de miză : deținătorii de GFI care își mizează tokenul vor câștiga aproape 7,2% profituri pe săptămână.

Schimb Global: Proiectul este un proiect de finanțare descentralizat pe smartchain binance și este alimentat de comunitate.

Swap global: Utilizatorilor li se va permite să schimbe cu ușurință activele de pe platformă, iar tranzacțiile sunt întotdeauna rapide.

Asigurare globală: Activele investitorilor vor fi asigurate, așa că trebuie prevenită orice instabilitate în spațiul de criptomonedă.

Guvernare globală: Guvernarea comunității se va baza pe ceea ce își doresc utilizatorii, nu există un dictator, dar deținătorilor de jetoane GFI li se va permite să contribuie la chestiunea Guvernării comunității.

Platforma este ușor de operat, utilizatorii de orice nivel pot efectua acțiuni pe platformă, nu este complexă, este ușor de utilizat.

Asistență eficientă pentru clienți: utilizatorii sunt principala prioritate a proiectului Global Finance, are un sistem de asistență eficient, pus la dispoziție pentru a oferi utilizatorilor un ajutor de 24 de ore. Ele ajută la răspunsul la întrebările utilizatorului și îi ajută să știe cum să utilizeze corect sistemul.
Tranzacții rapide: utilizatorii pot face acum tranzacții nelimitate, iar tranzacțiile de pe platformă nu necesită timp, este rapid și ușor de realizat.


In concluzie
Platforma globală de finanțare este exact ceea ce este necesar în acest moment, pentru a aduce eficiență în sistemul financiar descentralizat. Utilizatorii pot muta simbolul GFI, schimba și schimba cu ușurință activele digitale, în timp ce se bucură și de diferitele beneficii pe care le asigură sistemul. Cred că, adoptată, platforma va deschide terenurile și va stimula sistemul financiar global și piața digitală în general.

Site-ul oficial: https://globalfinance.io
Telegramă: https://t.me/globalfinance_io
Mediu: https://medium.com/globalffinanceio
Twitter: https://twitter.com/globalfinanceio
Github: https://github.com/globalfinanceio




Tidak ada komentar:

Posting Komentar