Minggu, 20 Desember 2020

INTELIGENT

Bună ziua tuturor, ce mai faceți? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, Clever-ul dvs. ar trebui să citească informații care vă vor ajuta să găsiți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.



Protocolul de finanțare descentralizată CLEVER (CLVA) lansează cel mai recent program numit „Vei lua provocarea ciclului 888”. Programul oferă un model de dobândă garantată, care permite utilizatorilor să câștige dobânzi compuse plătite la fiecare două săptămâni tuturor deținătorilor de jetoane CLVA.

Acest lucru se realizează prin plasarea tuturor deținătorilor de jetoane CLVA pe un program de cicluri de rutină pre-programat pe 888 de cicluri săptămânale, care vor dura exact 34,15 ani. La fiecare 14 zile CLVA nou creată este acordată deținătorilor de jetoane. Deținătorii de jetoane CLVA vor putea primi până la 11% dobânzi compuse plătite săptămânal în cadrul ciclurilor.

CLVA oferă, de asemenea, un randament impresionant al dobânzii în primul an de fabricație. Deținătorii CLVA care își dețin jetoanele timp de un an vor putea obține până la 307% dobândă din portofoliul lor la sfârșitul primului an. Acest lucru este mai mult decât ceea ce oferă alte protocoale de randament DeFi pentru a produce fermieri și plasează CLEVER în partea de sus a listei.

Un aspect unic al provocării ciclului 888 este că jetoanele CLVA deținute nu sunt încheiate în niciun contract pe termen sau perioadă de miză. Astfel, utilizatorii au libertatea de a-și muta sau trimite jetoanele CLVA în cicluri care oferă o adevărată descentralizare în ecosistemul său.


Despre Clever DeFi
Clever este un protocol DeFi care își propune să revoluționeze procesul actual de cultivare a randamentului și caută să plătească rate de dobândă semnificative decât alte protocoale de pe piață. CLEVER este construit pe rețeaua Ethereum și posedă toate calitățile imuabile și securizate ale Ethereum.

Folosește un mecanism de distribuție descentralizată (DDM) încorporat în contractul său inteligent, care nu poate fi modificat după ce a fost implementat. DDM este ceea ce determină valoarea CLVA și este responsabil pentru distribuirea plăților dobânzilor către toți deținătorii de jetoane CLVA pe parcursul programului ciclului 888.

Ceea ce face CLEVER DeFi unic este că este cu adevărat descentralizat și începe cu o aprovizionare inițială zero, spre deosebire de alte protocoale care prefigurează jetoanele. Astfel, niciuna dintre echipele de dezvoltare nu deține nicio jetoană și toate jetoanele vor fi inventate în timpul fazei monetare și contabilizate pe blockchain.

Acest lucru este important, deoarece asigură un risc minim atunci când investiți sau dețineți jetoane CLVA, deoarece echipa nu deține nicio ofertă inițială și nu va putea arunca jetoane pe piață, ducând la o scădere a prețului. Echipa CLEVER DEFI primește doar o fracțiune de jetoane pentru fiecare ciclu (0,1%) pentru dezvoltarea proiectului.


Cum functioneaza
GARANȚII Plăți la două săptămâni ale dobânzilor către FIECARE Titular de jetoane CLVA în fiecare ciclu Acest lucru înseamnă că echipa CLEVER nu va avea capacitatea de a „renunța la piață”. În schimb, va exista o descoperire naturală a prețurilor prin creșterea cererii și ofertei.
Nu este necesar niciun contract, condiții sau miză:

CLVA-ul dvs. nu va fi NICIODATĂ încheiat în niciun contract pe termen sau perioadă de miză. Noi, care susținem acest proiect, vom face cu siguranță o mulțime de beneficii din ecosistem. Suntem cu proiectul la.

Fără penalizări pentru totdeauna:
Achiziționarea sau vânzarea proiectului clva devine din ce în ce mai popular în fiecare zi. Există o mare probabilitate ca proiectul să devină un lider de piață cu marea muncă în echipă. Ideea sigură benefică pentru toți.

Fără blocare sau restricții:
Aveți întotdeauna LIBERTATEA de a vă deplasa sau trimite CLVA oriunde în cicluri! Crypto-ul dvs. este Crypto-ul dvs. întotdeauna. echipa este formată din profesioniști cu o mulțime de experiențe care ar asigura succesul proiectului.

Condiții de piață liberă:
Tocmai am lansat primele schimburi, acum câteva zile. și întrebați despre următoarele schimburi. Aveți răbdare, vă rog, fiecare dintre progresele noastre va fi dezvoltat treptat în conformitate cu foaia de parcurs. Rămâneți la curent cu următorul progres pe care îl facem CLEVER este un protocol 100% pur DeFi, astfel încât din Ziua 1 separăm lăcomia complet de a emite orice CLVA gratuit pentru noi VS alte echipe de criptomonede care au o agendă personală pentru a vinde propriile jetoane pe piață către cumpărători bănuiți.

Caracteristicile CLEVER (CLVA)

1. Plăți automate:
Totul se întâmplă în lanț fără cerințe pentru intervenția utilizatorului Securitatea și transparența sunt caracteristici prezente în întregul ecosistem al platformei Anonyme, astfel încât este un lucru grozav și puteți avea liniște sufletească atunci când efectuați operațiuni pe platformă.

2. Fiecare portofel câștigă:
Până la 11% plătit săptămânal garantat cu dobândă compusă titularilor de jetoane CLVA

3.888 Cicluri săptămânale:
La fiecare 14 zile, la fel ca distribuția regulată a mecanismului de ceasornicire a CLVA nou minted este 
premiată

4. Sigur și sigur:
CLEVER este un protocol DEFI cu o programare automată a ciclului codificată în propriul contract inteligent. Securitatea și transparența sunt caracteristici care sunt prezente în întregul ecosistem al platformei Anonyme, așa că este un lucru grozav și puteți avea liniște sufletească atunci când efectuați operațiuni în platformă.

5. Verificat și auditat:
Protocol inteligent verificat complet și protocol CLEVER auditat de BlockHunters

6. Aprovizionare inițială ZERO:
Fiecare CLVA necesită inventarea de către un utilizator și, ca atare, echipa CLEVER DEFI nu deține nicio aprovizionare, deoarece cea mai mare parte a timpului a fost furnizată de investitorii furnizori timpurii, iar echipa și compania de operare OpCo s-a decis în mod altruist să pună aprovizionarea înapoi în AMM ecosistem, astfel încât toată lumea să poată câștiga.
Cât poți câștiga?

Proiecții de PROFIT cu INTERES COMPOUND plătite săptămânal


MECANISMUL DE DISTRIBUȚIE DECENTRALIZAT DDM

Mecanismul de distribuție descentralizată va auto-executa maximum 888 cicluri, distribuirea către beneficiari având loc la fiecare 14 zile. DDM este încorporat în Protocolul CLEVER. Distribuția este automată.

Ciclul 1: 45% $ CycleFee
Ciclul 2: 40% $ CycleFee
Ciclul 3: 35% $ CycleFee
Ciclul 4: 30% $ CycleFee
Ciclul 5: 20% $ CycleFee
Ciclul 6: 10% $ CycleFee
Ciclul 7: 5% $ CycleFee
Ciclul 8: 4% $ CycleFee

Suma totală de $ CycleFee luată va fi utilizată pentru a stabiliza și îmbunătăți în continuare rețeaua CLEVER. Graficul de mai jos arată în ce zone vor fi folosite eterul va fi utilizat.
Cum să începeți?

Noțiuni de bază cu CLEVER sunt ușoare. Pur și simplu creați propriile jetoane CLVA în prima fază de mentă de 30 de zile
1. Utilizați Metamask sau MyEtherWallet

Trimiteți suma aleasă de ETH către CLEVER Smart Contract direct utilizând Metamask sau MyEtherWallet pentru a primi automat CLVA corespunzător înapoi în portofel instantaneu.
2. Utilizați Portalul CLEVER

Conectați-vă la portofelul dvs. folosind Metamask prin portalul CLEVER și selectați cantitatea de CLVA pe care doriți să o creați.

Tokenomică
CLEVER DeFi are tokenomică bine definită care nu promite rentabilități nerealiste pentru deținerea tokenului său nativ CLVA. Acest lucru este important, deoarece sectorul DeFi este plin de proiecte care au tokenomică proastă, ceea ce împiedică creșterea pe termen lung a acestor proiecte.
Detalii Jeton CLVA.

Numele jetonului: CLEVER
Ticker: CLVA
Aprovizionare inițială: 0
Aprovizionare maximă: 1 trilion

PERIODA DE MENTARE Faza inițială de menta CVLA

Faza inițială CLVA Mint: (Primele 30 de zile)
Utilizați ETH prin intermediul Contractului inteligent CLEVER pentru a crea automat și a primi CLVA.
Faza Mint va înceta să fie funcțională după finalizarea zilei 30.

Concluzie
Informațiile prezentate aici nu constituie sfaturi de investiții sau o ofertă de investiții. Declarațiile, punctele de vedere și opiniile exprimate în acest articol sunt doar cele ale autorului / companiei și nu le reprezintă pe cele ale Bitcoinistului. Îi sfătuim cu tărie pe cititorii noștri să DYOR înainte de a investi în orice criptomonedă, proiect blockchain sau ICO, în special în cele care garantează profituri. Mai mult, Bitcoinist nu garantează și nu implică faptul că criptomonedele sau proiectele publicate sunt legale în locația unui anumit cititor. Este responsabilitatea cititorului să cunoască legile privind criptomonedele și ICO-urile din țara saPentru a obține informații mai precise, vă rugăm să vizitați linkul de mai jos:



Tidak ada komentar:

Posting Komentar