Minggu, 13 Desember 2020

iFarming Finance


Bună tuturor, ce mai faceți? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, iFarming Finance ar trebui să citească informații care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.


Salutare băieți!
După cum știți, spațiul criptografic este foarte mare acum și există mii de proiecte defi lansate în aceste zile și în ultimele zile, dar există și proiecte care prezintă unele proprietăți sau elemente ale sistemului defi și acesta este unul dintre marile probleme pentru a găsi ceea ce aveți nevoie dar astăzi vă voi prezenta o platformă cu caracteristici All in one, astfel încât să vă puteți face toată munca într-un singur loc.

Finanțarea armată este un sistem defi simplu, cu o caracteristică generală și cu o imagine de ansamblu simplificată a tuturor.

Listă de schimb: moneda IFY va fi listată pe mai multe schimburi centralizate și descentralizate în săptămâna următoare din decembrie. IFY va fi listat pe Uniswap, Bithumb, GateIO, Hotbit, MXC și Probit în decurs de o săptămână de la prima listare. Începând cu Uniswap și Bithumb, ne propunem să fim listate în peste 5 schimburi în prima lună.

IFarming Finance (IFY) construiește o etapă remarcabilă care permite oricui să furnizeze lichiditate și să fie remunerat cu jetoane IFY, păstrând simultan atât soliditatea valorii simbolice, cât și DeFi sigur și rearanjat pentru toată lumea.

În Finanțele Ifarming există 3 caracteristici de bază, cum ar fi
agricultura cu randament: puteți oferi agricultură în care băieții vă pot depune cu ușurință cripta, apoi iFarming gestionează tot ce este necesar pentru a obține cel mai mare randament de pe piață.
Mineritatea lichidității: puteți oferi lichiditate și recompense suplimentare pentru monedele dvs. IFY și puteți obține toate recompensele în moneda IFY.

Guvernanță (vot): ecosistemul IFY este pe deplin deținut de comunitate. Utilizatorii pot propune și vota orice parametru de sistem. Utilizatorii sunt motivați cu simbolul de guvernanță IFY pentru a menține modelele de strategie actualizate cu cele mai recente dezvoltări DeFi.

Managementul profitului: investiția criptografică implică un risc ridicat, cu toate acestea, construim continuu un cadru strategic pentru reducerea acestor riscuri și ajustăm distribuția lichidității investiționale pentru ca utilizatorii să câștige cel mai mare randament.

Token Metrics
Adresa contractului IFY: 0x5CD5a1042a9B0656f747E49CD33aAD262Fa04E7D
Alocarea IFY

500.000 IFY au fost bătute la geneză (aprovizionare maximă)
60% comunitate: 300.000 IFY pentru comunitate, LP, recompensă de miză
20% investitori: 100.000 IFY pentru pre-vânzare către investitori timpurii
Dezvoltare 16%: 80.000 IFY pentru dezvoltare și marketing viitoare
4% echipă: 20.000 IFY pentru membrii echipei și lucrători




Tidak ada komentar:

Posting Komentar