Rabu, 23 Desember 2020

Melecoin


Bună tuturor, ce mai faceți? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, MELECOIN ar trebui să citească informații care vă vor ajuta să găsiți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.

#MELE #Melecoin #Mining
MELECOIN ar putea fi un expert inovație blockchain în domeniul bancar, speculațiilor și afacerilor pe internet. am acumulat cele mai mici realizări dificile ale arhetipurilor noastre în sectorul monedei electronice, care intenționează să dezlănțuie problemele comerțului electronic, ale administrațiilor bancare și ale întreprinderilor inteligente și să extindă gradul până la cea mai posibilă reducere în crearea unei societăți încorporate și climat de afaceri descentralizat pentru a forma un eșafod de schimburi electronice și schimburi obișnuite, înregistrarea numerarului ca sursă de înlocuire și construirea de sarcini conectate la blockchain.

Jetonul MELECOIN ar putea fi, de asemenea, utilizat intrinsec o tranșă sau recunoașterea deschisă a MELECOIN este adesea utilizată intrinsec o tranșă, deoarece ambele sunt menținute de un lingou de aur înscris comparabil în timpul unei fabrici de prelucrare LBMA.

Jetonul MELECOIN poate fi pus deoparte în timpul unui „portofel” legat de online sau plasat în timpul unui portofel de înregistrare „rece” separat de online.

Jetoanele MELECOIN pot fi răscumpărate la cerere ori de câte ori contra „Gold Bullion” repartizat, situat în timpul unei fabrici de prelucrare LBMA.

Jetoanele MELECOIN sunt susținute de aurul real care este un gard împotriva „formelor monetare fiduciare” care se deteriorează odată cu extinderea și controalele și orientările legate de bani.

Jetoanele MELECOIN sunt o securitate impermeabilă la vulnerabilitățile prudente și monetare probabile și, de asemenea, de urgență, susținute de aurul real, așa cum se înregistrează cronici, arată că aurul real evidențiază un jurnal demonstrat în istorie ca o fortăreață blândă de valoare.

Backgroud de Melecoin
MELECOIN Investment Limited (Număr înregistrat: 3242) organizația este situată în Riyadh, teritoriul Arabiei Saudite, și s-a alăturat în decembrie 2015 MELECOIN Investments a fost descoperită din motivul precis pentru a permite persoanelor care încearcă să se asigure despre banii lor (fiat cash ) cu aur propriu-zis și se poate deplasa între aurul real și constantă de exploatare în timpul unui sistem biologic protejat, „blockchain”. (MELECOIN Token System a fost destinat din acest motiv) MELECOIN Investment a fost un specialist financiar timpuriu pe piața Bitcoin și a luat în considerare instabilitatea ridicată și natura nesigură a punerii resurselor în monedele digitale.

Domnul MELECOIN a înțeles atunci că un cadru crypto (blockchain) susținut de lingouri de aur pe o scenă protejată ar permite oamenilor să dețină strategia sigură, sigură și competentă pentru a sprijini împotriva instabilului.


Obiectivele Melecoinului
Fundația activităților în mai multe regiuni de descentralizare, aproape ca oferta de lucruri și în acest fel, oferta administrațiilor și, prin urmare, domeniul jocurilor și domeniul industriei turismului și a diferitelor regiuni conectate la tehnologia Blockchain.

Gestionarea metodelor pentru cadrele în rate Numerar și convertirea acestora în bani codați.
oferim aranjamente în schimbarea banilor către administrații, mărfuri și bani.

Limităm sincronizarea cu progresele și aspectul pentru răspunsuri corecte pentru realizarea unui grad de echilibru și fructificare a întreprinderilor în care izvorul de creștere a numerarului pentru clienți ar putea fi un cadru de stabilitate a etapei în aplicațiile noastre, administrațiile electronice și propunerile atrăgătoare ale mărfurilor.


Platforma MELECOIN

Platforma de comerț electronic
Este o platformă construită pe sistemul de tranzacții inteligente care leagă toate mijloacele comerciale de contracte, obligațiuni, active, bunuri și servicii de ținta Blockchain Technology, o mantră logaritmică care va rezolva multe probleme legate de comerțul electronic și tradițional.

Platforma bancară
Este o etapă electronică pentru schimbul de numerar și deschiderea canalelor de diverse neguri, stocarea și mutarea, mutarea și, în consecință, executarea schimburilor bancare utilizând tehnologia cadru blockchain.

Platforma imobiliara
Ceea ce înseamnă să tranzacționați măsuri de lucru la birou - cum ar fi să marcați o tranzacție trecătoare sau să cumpărați un acord sau să aplicați în avans - cu un permis computerizat. acest lucru ar putea permite clienților să trimită un acord licențiat, amestecat și consimțit să intervaleze de către client către băncile selectate în cadrul tehnologiei sistemului Blockchain.

Platformă minieră
Mineritul este una dintre sarcinile benefice supreme. De asemenea, pentru a sprijini extragerea de numerar, standardele monetare benefice primare sunt exploatate de încredere, conform prevederilor pieței.

Platforma Programului de loialitate
Este o etapă care funcționează între dealer și, în acest sens, clientul pentru a micșora numeroasele cheltuieli pentru a anima premiile clientului și înseamnă a recunoaște încrederea între adunări.

Platforma de jocuri
Cu atât mai mult nu vă pierdeți timpul și, în consecință, utilizarea abuzivă a banilor, această etapă cu cadrul Blockchain a fost creată pentru a distribui beneficii jucătorilor, astfel încât să faceți o armonie între designerii de jocuri și jucători.

Tehnologia Melecoin
Pentru a executa primul cadru operațional de încredere și ușor și pentru a separa Token-ul MELECOIN de token-urile rămase disponibile pentru a fi utilizate, MELECOIN a încheiat un Acord confidențial pentru a utiliza o inovație de programare restrictivă cu un număr unic în interiorul unui astfel de cod QR (pentru fiecare verificare) card) care este examinat și înscris în blockchain-urile Bitcoin și Ethereum accesibil Token-ul MELECOIN precis pe care îl susține, conectat la numărul cronic al fiecărei bare de lingouri de aur.

Designul Ethereum este utilizat în interiorul punctului de vedere prezentat pentru a fi sigur cu privire la resursa anume. Fundația MELECOIN IT împuternicește digitalizarea aurului propriu-zis într-un simbol și un acord științific public privind blockchain-ul Ethereum descentralizat. acesta este adesea locul în care acordul inteligent MELECOIN Ethereum vine energic.

Tokenul MELECOIN este un jeton viabil ERC încorporat manual cu etapele comerciale și diferite acorduri. Ulterior, un deținător de jeton MELECOIN își poate schimba fără prea mult jetoanele la o adresă Ethereum licențiată utilizând capacitatea de schimb a acordului și marcând schimbul cu cheia privată de comparare.

Informații despre jeton
Numele jetonului: Jeton MELECOIN - Jeton MELC
Platforma:

Jeton Ethereum Standard: ERC20
Prima etapă: Început: 01-05-2020 Sfârșit: 31-05-2020
Prima etapă Bonus: 01%
A doua etapă: Început: 01-06-2020 Sfârșit: 30-06-2020
Bonus a doua etapă: 01%
Etapa a treia: Început: 01-07-2020 Sfârșit: 31-07-2020
Bonus a treia etapă: 01%

RoadMap
Faceți clic aici pentru a citi Melecoin RoadMap:
https://melecoin.net/#road


Site web: https://melecoin.net/
Facebook: https://www.facebook.com/MELECurrency
Twitter: https://twitter.com/melecoin
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/melecoin
Instagram : https://www.instagram.com/melecoin/
Telegram: https://telegram.me/s/melecoin
Reddit: https://www.reddit.com/user/Melecoin
Medium: https://medium.com /@melecoin.net
SoundCloud: https://soundcloud.com/melecoin





Tidak ada komentar:

Posting Komentar