Senin, 14 Desember 2020

Emodot


Bună tuturor, ce mai faceți? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, EMODOT ar trebui să citească informații care vă vor ajuta să găsiți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.

Principalul simbol al încrederii în mediul cripto este descentralizarea. Oricine se bucură de transferuri criptografice ieftine, rapide, neafectate, va aprecia că aceste beneficii nu sunt un standard comun într-un mediu centralizat fiat. Oferta este, de asemenea, atractivă și previzibilă, care este unul dintre motivele pentru formarea propriei nișe de criptomonede ca un magazin de valoare. În timp ce băncile comerciale și centrale au control unilateral asupra ofertei de bani și pot, la propria lor discreție, să blocheze sau să inverseze orice tranzacție.

Ce este Emodot?
Emodot - Schimb & Staking Swap bazat pe criptomonede descentralizate, este potrivit pentru orice suport de contract inteligent blockchain, care este rapid, convenabil și sigur.
Începe cu securitate totală - vizualizați, gestionați și sortați cu ușurință toate jetoanele. Asigurarea gestionării rapide a monedelor în moneda dvs. locală.

Care este strategia lor generală?
Strategia lor este foarte simplă: strânge fonduri; valorificați aceste fonduri pentru a achiziționa cele mai bune echipamente miniere și alte necesități la cele mai mici prețuri posibile; configurați hardware-ul într-o instalație adecvată; începeți exploatarea; distribuie ceea ce am.
Puteți închiria activele digitale către alte persoane pentru tranzacționare și puteți câștiga dobânzi cu împrumuturi de tranzacționare în marjă.

Conceptul de mobilitate a platformei Emodot permite transportul super-simplu și implementarea în întreaga lume
Strategia lor de reinvestire vă permite să vă dezvoltați rapid flota mobilă.

Evenimentele de vânzare de jetoane EMO sunt unice, deoarece oferă bonusuri pe niveluri, care includ nu numai o creștere a prețului jetonului, ci și reduceri pe viață, un angajament de la noi de a sprijini lichiditatea și valoarea viitoare a jetoanelor, precum și accesul la vânzarea publică viitoare.
Aplicația va avea o gestionare convenabilă a monedelor, taxelor și limitelor de depozit, date de schimb detaliate și o interfață rapidă pentru portofelul dvs.
Puteți afla mai multe despre bonusuri pe site-ul oficial Emodot, de asemenea, datele sunt prezentate în figura de mai jos.

Crearea unui câștig-câștig pentru toată lumea - adoptatorii timpurii pot câștiga până la un profit de 1000% pe baza valorii finale a jetonului, dacă ajungem la hardcap-ul nostru pentru jetoane EMO în timpul evenimentului nostru de vânzare de jetoane planificat.
Comerțul cu jetoane va fi finalizat prin asocierea oricărui portofel blockchain la site-ul web Emodot dapp, veți putea utiliza aplicația portabilă Emodot și zona de lucru pentru stivuirea criptomonedelor (jetoane blockchains ERC-20, TRC-20, BEP2).
Aplicația va avea o gestionare convenabilă a monedelor, taxelor și limitelor de depozit, date de schimb detaliate și o interfață rapidă pentru portofelul dvs.
Mulți utilizatori sunt interesați de întrebarea: „Cât ar trebui să investesc?”
Investiția minimă este de 0,2 ETH și Maximun 20 ETH


Echipa Emodot a realizat deja multe, dar compania are planuri și mai ambițioase de dezvoltare ulterioară.

Puteți vedea singur, iată planurile echipei pentru următoarele luni:

• DECEMBRIE 2020 - Vânzare de jetoane, Hârtie albă, Bounty / Airdrops
• FEBRUARIE 2021 - IEO pe BKEX și Hotbit
• MARTIE, APRILIE 2021 - Listă de jetoane EMO pe Uniswap, BKEX, Hotbit, Kucoin
• MAI 2021 - Staking, Emodot Swap Exchange Lounch cu High Proiectare și facilități
• IUNIE 2021 - Schimb de schimb gata pentru ERC-20, TRC-20, BEP2 Blockchain Contract
• AUG 2021 - Dezvoltare și Lounch de aplicații pentru Android și desktop
• DECEMBRIE 2021 - Adăugați mai multe contracte Blickchain


PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE DESPRE EMODOT:

SITE-UL: https://emodot.com/
TWITTER: https://twitter.com/emo_dot
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Emodot-104834021467343
GRUP TELEGRAM: https://t.me/emodotchat
CANAL TELEGRAM: https://t.me/emodotnews
MEDIU: https://emodotdomain.medium.com/
REDDIT: https://www.reddit.com/user/emodot
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/emodotnews/

Tidak ada komentar:

Posting Komentar