Kamis, 17 Desember 2020

CEZO: PLATFORMĂ FĂCUTĂ PENTRU LINUX DAPPS


Bună tuturor, ce mai faceți? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, CEZO ar trebui să citească informații care vă vor ajuta să găsiți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.

Unul dintre cele mai mari obstacole în calea ratei mai mari de adoptare a serviciilor descentralizate provenind din rețeaua Blockchain sunt limitările lățimii de bandă și congestia traficului, care încetinește foarte mult viteza de calcul și tranzacție. Această carte albă va explica modul în care calculul off-chain oferit de CEZO prin intermediul sistemelor Linux pentru a rezolva multe dintre principalele probleme ale Blockchain, crește viteza de calcul, securitatea și eficacitatea contractelor inteligente.

OS Cezo:

Computarea în afara lanțului Utilizând sisteme de operare Linux personalizate pentru a reduce încărcăturile blockchain-ului și procesarea mai rapidă Rularea pe sisteme care funcționează atât în ​​afara lanțului, cât și în Blockchain, CEZO este destinat să fie un model care compensează calculul lent și transmiterea de date peste fluxul tradițional Blockchain. Face acest lucru oferind o soluție de procesare în două straturi în care prelucrarea simultană a datelor, cum ar fi cele care implică contracte inteligente, se efectuează prin intermediul nodurilor Blockchain și nodurilor prin CEZO.

Ca atare, dApp abordează numărul de deficiențe percepute ale serviciului Blockchain care împiedică adoptarea mai largă a tehnologiei în majoritatea sectoarelor. De asemenea, va contribui la crearea de noi servicii dApp care sunt orientate în mod special către furnizarea unei viteze de calcul suplimentare pentru alte dApp-uri care sunt pe piață și care vor apărea în inevitabila expansiune a adoptării tehnologiei.


Scalabilitate

De acum, au existat constrângeri semnificative de scalabilitate asociate cu dApp-urile. Cele mai mari preocupări fiind securitatea și descentralizarea, multe platforme și dezvoltatori se luptă cu adoptarea pe scară largă. Acest lucru se aplică în multe domenii, dar mai ales în tranzacționare, tranzacții financiare și jocuri. Problema devine mai pronunțată în perioadele de congestie ridicată, încetinind astfel transferul de date sau accesul la simboluri chiar mai mult.

Definiția dApp

Aplicația descentralizată este o platformă open source care funcționează autonom cu transparență deplină și fără un singur interes individual sau special care să controleze contractul de token. Orice modificare, creștere sau schimbare a utilizării este agreată de majoritate și toate datele relevante sunt stocate într-o rețea blockchain descentralizată accesibilă publicului. Jetoanele criptografice sunt singura metodă de acces, generată printr-un algoritm criptografic care reprezintă nodurile care contribuie care susțin aplicația.

Valoarea dApp

Datorită naturii dApp-urilor, valoarea este adesea dependentă de utilizator, cu câteva excepții, cum ar fi așa-numitele Stablecoins. Tratate ca o monedă digitală, Stablecoins sunt evaluate în funcție de monede fiduciare specifice. Adică, dacă se spune că o anumită Stablecoin valorează doar 1,00 USD pe monedă, această valoare nu se va modifica. În schimb, Bitcoin valorează cât determină piața, făcându-l astfel mult mai puțin volatil.

Calcul în afara lanțului

Una dintre cele mai mari provocări ale blockchain-ului este problema vitezei de tranzacție lentă datorită limitărilor puterii de calcul impuse de numeroasele noduri prin care trebuie să treacă datele. Acesta este prețul securității, deoarece fiecare linie de cod este inspectată temeinic, chiar și cele din lanțuri care se află în afara blocului principal.

Blockchain și calcule exigente

Securitatea și confidențialitatea sunt două caracteristici ale blockchain-ului care fac ca tehnologia să fie foarte căutată. Cu toate acestea, vine la un preț în ceea ce privește viteza de procesare. Datorită faptului că datele trebuie să treacă prin atât de multe noduri înainte de a ajunge la destinația finală, există o așteptare implicită că viteza tranzacției va fi lentă.

Linux Core pentru calcule Blockchain

Un număr mare de instrumente și aplicații tehnologice de astăzi sunt construite din spatele sistemului de operare Linux. Ca platformă open-source, a fost în centrul multor alte ecosisteme utilizate de giganții tehnologici, cum ar fi Google, cu sistemul său de operare Android, ca un exemplu. Blockchain nu este diferit, cu servicii diferite care folosesc Linux în moduri diferite.

Contract inteligent

Contractele inteligente au fost teoretizate de zeci de ani și au fost introduse în mainstream în 1994 de Nick Szabo. Cu toate acestea, abia până la lansarea blockchain-ului Ethereum în 2015, ideea a devenit mai larg recunoscută și utilizată. Ideea din spatele unui contract inteligent este de a crea un program care va avea propriul cod executabil și va avea propriul magazin variabil care controlează accesul sub forma unui token.

BENEFICII CHEIE:

Există câteva avantaje principale care vin odată cu utilizarea computerului off-chain oferit de CEZO, principalul fiind încărcarea redusă a lățimii de bandă. Există multe cazuri în care se sugerează că răspunsul este mai puțin descentralizat, dar nu este. Calculul off-chain oferă un punct intermediar viabil în care calculele sunt efectuate mai repede și în care soluționează soluționarea litigiilor fără a fi complet centralizate.

Platformă minieră combinată
Tranzacții scalabile Bridge
Major Data Big
Management potențial al reputației
Verificare ușoară de executare

JETON:

Detalii despre destinatarii noștri de jetoane.

Recompensă minieră: 36%
Echipă: 25%
Vânzări publice: 15%
Fond de rezervă: 8%
Vânzări private: 10%
Recompensă și evenimente: 6%

DETALIA JOCULUI:

NUME TOKEN: CEZO
SIMBOL TOKEN:
CONTRACT SMART CEZ : 0xFEbc25f4c5fc3E90a7eFaE0b4d436A77c9e131B3
ALIMENTARE TOTALĂ: 9.900.000.000 CEZ

HARTA RUTIERĂ:

K1 2019
Cercetează problema și redactează o carte albă timpurie

K2 2019
Începând de la Cartea albă ICO 1.0, testare internă

K3 2019
Codul sursă închis este gata

K4 2019
Verificarea codului, testarea finală și verificarea

Crearea simbolului KZ 2020 CEZO

K2 2020
Publicitate, cadouri și ICO-uri

K3 2020
Afișează DApp care rulează pe CEZO OS

K4 2020
Testnet

K1 2021
PoS mainnet (suport minier activat)

K2 2021
SDK, publicarea codului sursă

ECHIPA NOASTRĂ:
Dezvoltator Manuel Silva Blockchain
CEO Anthony Anthony

David Cavalli
Frontend Web Developer

Peter Chen
Inginer Full Stack

Albert Morawski
Inginer software

Concluzie:

În ultimii ani, dezvoltarea criptomonedelor și blockchain-ului a atras atenția publicului, care prezintă caracteristici și protocoale care permit aplicarea criptomonedelor și blockchain-ului în cazuri mai complexe. Dar de multe ori această dezvoltare este cauzată de mai multe probleme, cum ar fi viteza de procesare, limitările sistemului de operare și alte câteva probleme.

CEZO este un sistem de operare bazat pe Linux dezvoltat pentru DApps. CEZO permite dezvoltatorilor să poată dezvolta DApp-uri cu cel mai bun ecosistem disponibil pe piață astăzi, ceea ce poate reduce încărcarea blockchain-ului și o procesare mai rapidă, precum și multe alte lucruri care pot fi realizate cu sistemul de operare CEZO.

Informații precise mai jos:

Site web: https://cezo.io/
Twitter: https://twitter.com/cezo_io
Media: https://medium.com/@cezo_io
Telegramă: https://t.me/cezo_io
Github: https: // github.com/cezo-os





Tidak ada komentar:

Posting Komentar