Rabu, 02 Maret 2022

Vmetre - Conectarea specialiștilor de servicii cu clienții aspiranți

Salutare tuturor, ce mai faci? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, Vmetre ar trebui să citiți informațiile care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.

#vmetre #vmetrepro #VM #bsc #Influencer #Giveaway #aladdincenter #bountycampaign



Frumusețea acestei dispense actuale este că abilitățile și talentele personale pot fi acum monetizate la scară globală digitală. Aproape orice abilitate poate fi tradusă acum în bani reali. Îmi amintesc de o vecină de-a mea care este brutărie profesionistă, ea specializată în realizarea de prăjituri. Ea a vrut să învețe o abilitate numită glazură, dar nu știa complet cum să procedeze, prietenii dintr-un grup digital din care aparținea o taxau exorbitant, așa că a rămas perplexă.

Am întrebat-o de la ea care este problema și am căutat un video tutorial despre glazura de tort pe Youtube, i-am prezentat-o ​​ca un cadou, a fost plină de bucurie și restul a fost istorie. Așa cum am spus mai devreme, aproape orice abilitate sau servicii pot fi obținute prin internet. Dar o problemă continuă să pândească. Fiver a oferit numeroase servicii la care oamenii le-ar putea tânji, dar cinci a acoperit o anumită nișă și a lăsat încă nerealizate mulți utilizatori de internet care aveau nevoie de alte servicii care nu erau legate de tehnologie. Utilizatorii ar trebui să caute și să caute pentru a obține serviciul necesar de care au nevoie și chiar și după aceea, majoritatea serviciilor se aflau în afara jurisdicției lor geografice, conducându-i înapoi la punctul unu. Echipa de bază de la Vmetre a observat această dilemă și a decis să intre în scenă pentru a remedia situația.



O recenzie a VMetre

Vmetre este o unitate cu sediul în Rusia, care se concentrează în primul rând pe afișarea datelor bio și a informațiilor de contact ale persoanelor care furnizează diverse servicii care pot satisface nevoile și preferințele numeroși utilizatori de internet din întreaga lume. Vmetre este unic deoarece are capacitatea de a determina locația geografică a unui specialist care furnizează un serviciu solicitat. Acest lucru este fenomenal, deoarece nu va fi nevoie să apelați un director de servicii pentru a vă conecta cu un furnizor de servicii, totul s-ar face automat cu instrumentele de urmărire ale Vmetre. Un specialist necesar poate fi la doar un metru de solicitantul de servicii. Vmetre are, de asemenea, propriul token unic numit VM Token (Vmetre). Acest token poate fi achiziționat prin completarea unei înregistrări pe site-ul web Vmetre, completarea unui profil sau angajarea în programe de recomandare. Alternativ, VM Token poate fi achiziționat de la schimburi centralizate și descentralizate pe care le-am analiza mai jos. Imediat după înregistrarea pe site-ul Vmetre, persoana care înregistrează devine automat un investitor și are capacitatea de a vinde jetoane la schimb pentru numerar real.

Servicii prestate în ecosistemul Vmetre cu specialiștii lor desemnați

Vmetre gestionează atât de multe servicii încât este posibil să obțineți toate cerințele zilnice și de pe un singur site web. Unele domenii acoperite de specialiștii înregistrați includ: Servicii de contabilitate: Întocmirea de rapoarte, Servicii pentru animale: Tunsoarea părului animalelor de companie, Sudarea cu argon, Frumusețea: Corecția sprâncenelor, vopsirea părului, Manichiură, tunsoare și pedichiură bărbați, privind serviciile de brokeraj, echipa inclusă, Trading Foreign schimb, tranzacționare la bursa rusă. In ceea ce priveste Marfa voluminoasa, echipa a inclus: Transportatorii auto, Transport marfa. Pentru reparatii auto aveti la dispozitie auto electrice, reparatii caroserie, vopsitorie auto, evacuari auto, reparatii motoare si service auto. Luând în considerare Compania de Construcții, care are una cu cei mai mulți înregistrați pe site-ul Vmetre, domeniul include: Construcții de Case Particulare, Construcții - alte servicii, Vopsitorie și tencuieli, Parchetărie, Instalații sanitare, Așezare gresie și servicii de curierat etc. Această listă continuă și continuă și include, Servicii de livrare, Proiectare, Educație, Sudare cu arc electric, Sărbători și evenimente, Servicii gospodărești, Servicii și reparații foto, instalare de utilaje, SMM/Social Media Marketing, Croitorie la comanda si Traineri. Toate aceste din urmă segmente au nișele lor respective care pot fi găsite pe site-ul oficial Vmetre.pro. Mai jos, puteți vedea cum sunt clasificați specialiștii, cum le afișează numele, specialitatea, ratingurile și remunerația. Puteți să răsfoiți și apoi să decideți ce comandă doriți să faceți. Servicii si Reparatii Foto, montaj utilaje, Marketing SMM/Social Media, Croitorie la comanda si Traineri. Toate aceste din urmă segmente au nișele lor respective care pot fi găsite pe site-ul oficial Vmetre.pro. Mai jos, puteți vedea cum sunt clasificați specialiștii, cum le afișează numele, specialitatea, ratingurile și remunerația. Puteți să răsfoiți și apoi să decideți ce comandă doriți să faceți. Servicii si Reparatii Foto, montaj utilaje, Marketing SMM/Social Media, Croitorie la comanda si Traineri. Toate aceste din urmă segmente au nișele lor respective care pot fi găsite pe site-ul oficial Vmetre.pro. Mai jos, puteți vedea cum sunt clasificați specialiștii, cum le afișează numele, specialitatea, ratingurile și remunerația. Puteți să răsfoiți și apoi să decideți ce comandă doriți să faceți.



Proceduri de participare la Ecosistemul Vmeter

În calitate de specialist sau client aspirant care dorește să se angajeze în ecosistemul Vmetre. Primul pas este să vă înregistrați pe site-ul Vmetre. După aceea, îți alegi categoria. După încheierea procesului de înregistrare, puteți:

Postează-ți serviciile

Stabiliți comenzi și proiecte pe baza sistemului de tranzacții sigure.

Invitați prietenii pe platformă, cunoscuții și asociații la programul de recomandare și obțineți 20 de jetoane pentru fiecare referrer care se înregistrează sub dvs.

Este demn de a nu ca la înregistrare să fie emise niște bonusuri.

Bonus de înregistrare de bun venit - 50 de jetoane VM

Bonus de completare a profilului site-ului web: 30 de jetoane VM

Bonus de recomandare: 20 de jetoane per referitor

Cashback pentru plata serviciilor executate prin Ofertă sigură atât pentru client, cât și pentru executant.

Listări VM Token și Exchange

După cum sa spus mai devreme, ecosistemul Vmetre are propriul său simbol unic, numit token VM. Jetonul este utilizat pentru efectuarea plății pentru servicii în interior. De asemenea, poate fi folosit ca instrument de marketing intern pentru evaluarea și promovarea serviciilor utilizatorilor în serviciu. Jetonul poate fi folosit și în scopuri speculative. Deoarece a fost listat în două burse de la momentul prezentei documentații, tokenul VM a fost listat în două burse, bursele Pancakeswap și Coinsbit. Acestea sunt schimburi descentralizate și, respectiv, centralizate.



VM Token Tokenomics

Denumirea proiectului: Vmetre
Indicativul Nume: VM Indicativul
Indicativul Ticker: VM
-contract de inteligent Adresa: 0xeDA2E97F347C1C4964C3De712a992A38cAa5cf64
Trading Pair: BNB / VM
VM jeton acum de tranzacționare pe Bursa de Valori PancakeSwap: https://pancakeswap.finance/swap?outputCurrency=0xeda2e97f347c1c4964c3de712a992a38caa5cf64
Concluzie


Acesta este un proiect fenomenal care nu s-ar opri doar la Rusia, ci s-ar extinde în toată Europa și în restul lumii. Membrii echipei de bază sunt oameni vizionari care au gândit și au creat o platformă în care indivizii, indiferent de locația lor geografică, se pot conecta și deveni un specialist sau un client. Imaginați-vă Vmetre ca un hub care conectează specialiști și consumatori într-o manieră digitală. În viitorul apropiat, aproape fiecare aspect al live-ului va experimenta torța digitală, iar revoluția pe care o aduce Vmetre s-ar răspândi peste tot. Vă puteți înregistra și câștiga pasiv sau chiar activ în calitate de Specialist, Un activist de marketing de recomandare pentru a menționa câteva. Acesta este un proiect fantastic cu o echipă clară vizionară. Implică-te astăzi!


Twitter : https://twitter.com/vmetre_pro
Facebook : https://www.facebook.com/vmetre.pro
Telegramă: https://t.me/vmetrepro
Vmetre: https://vk.com/vmetrepro
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCw69FZcX1fISXGJxWOg037Q

autor: harum93
Adresă VM pe Coinsbit ( https://coinsbit.io ): 0xCb24Ccd1695829a707b568Eb4C2c9f060a9E8BB0




Tidak ada komentar:

Posting Komentar