Selasa, 08 Maret 2022

TheWeb3Project

Salutare tuturor, ce mai faci? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, {  TheWeb3Project  }  , ar trebui să citiți informațiile care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.

@TheWeb3Projectt $WEB3 #NFT #Staking #Invest #gems #BSC #Binance



Nu există nicio îndoială că descentralizarea a devenit de mulți ani un aspect din ce în ce mai relevant al experienței pe internet. Pe măsură ce interesul pentru un Web mai descentralizat continuă să crească, am ales să luăm un rol activ în modelarea cum va arăta următoarea generație de Web și cum va fi accesată. Browserele vor continua să joace un rol important în internetul descentralizat, iar lansarea beta de astăzi reflectă acest lucru. Prea puține experiențe de navigare pe web oferite astăzi au fost construite cu scopul de a pune Web3 în centrul atenției și de a face tehnologia blockchain ușor de înțeles și de utilizat. Cu Proiectul Crypto Browser, ne-am propus să schimbăm acest lucru și, începând de astăzi, invităm comunitatea blockchain să se alăture acestei misiuni. Dacă vrem să ducem Web3 dincolo de ideile grozave, trebuie să creăm produse care să-i îmbrățișeze atât pe entuziaștii cripto care înțeleg spațiul, cât și pe cei care sunt la început și doresc să-l exploreze. Convingerea noastră este că lumea blockchain necesită o experiență de navigare complet dedicată.

Viitorul Web 3.0


Echipa lor a creat un nou ecosistem Web 3.0 avansat bazat pe tehnologia Blockchain cu protocol de criptare end-to-end, acesta va asigura că numai părțile care comunică pot accesa comunicarea și va asigura, de asemenea, criptarea metadatelor. Conceptul de Web 3.0 prin web sematic introduce un ecosistem unic într-o formă distribuită care este sigur și automat pe dispozitive printr-un proces de cache și va asigura că criptarea locală și comunicarea în sine vor fi trimise printr-o rețea publică Blockchain cu sisteme end-to-end. cum ar fi dApps, care vor elimina scurgerile de date. Echipa lor va implementa, de asemenea, diverse alte funcții precum NFT, DeFi, Metaverse într-un singur ecosistem, împingând dApps ușor de adoptat, care funcționează simultan ca DAO, unde oferă și alte Web 3.

Ce este Web3 Project?


Web3 Project este un nou ecosistem descentralizat bazat pe tehnologia Blockchain unde oferă un ecosistem Web3 învelit în Blockchain. Este un nou sistem descentralizat multifuncțional cu multe caracteristici unice precum Metaverse, NFT, DeFi și multe altele. Voința lor este să fie o punte fără întreruperi pentru diverse caracteristici cheie care urmează să fie implementate în ecosistemul Blockchain în sine, ceea ce face ca toată lumea să-și acceseze versurile Web3 sau să interacționeze cu ceilalți simultan. Proiectul Web3 va împuternici viitorul ecosistem descentralizat cu diverse caracteristici pe care le vor oferi și va crea o nouă platformă cu structură de cadru unică și avansată, astfel încât să permită accesul deplin la internet, echipa lor va proiecta, de asemenea, o interfață de utilizator care este ușor de utilizat și este De asemenea, poate fi accesat cu ușurință cu dispozitive desktop sau mobile și facilitează accesul utilizatorilor oriunde s-ar afla. Scopul Ecosistemului Web3 prin crearea unui cadru Strucute puternic și, prin urmare, fiecare dată va fi stocată local și în siguranță pe dispozitivul fiecărui utilizator și rețeaua blockchain și criptată fără a fi accesibilă nimănui, în afară de utilizatorul însuși. Acest mecanism va preveni orice scurgere de date pe rețea prin intermediul comunicațiilor criptate distribuite bazate pe tehnologia Blockchain.

oferă, de asemenea, Criptare (End-To-End) cu implementare pentru fiecare comunicare fără teama de a fi monitorizat de o entitate centralizată sau de alte caracteristici. n cum ar fi Decentralized Web 3.0 care va asigura transparența. Echipa lor va asigura, de asemenea, confidențialitatea fiecărui utilizator și, de aceea, proiectează o infrastructură avansată pe dispozitivele lor și asigură viitorul ecosistem de confidențialitate prin tehnologia Blockchain.

Ce sunt jetoanele Web3?


Echipa de proiect Web3 va folosi Tokenul Web3 pentru moneda lor nativă și va fi folosit ca instrument utilitar, acest token va fi, de asemenea, bazat pe Tehnologia Blockchain și, de asemenea, distribuit în rețeaua Public Blockchain cu compatibilitate cu mai multe rețele pentru utilizare pe Web 3.0, pe viitor vor face și integrarea metadatelor a caracteristicii Smart-Contract (EVM) în rețea, acest token va face diferite procese de tranzacție mai rapide și mai eficiente cu procesele de automatizare, în special pe platforma Social Gaming. Tokenul lor este o nouă formă de tokenizare a monedei care este convertită într-o formă digitală criptată care va crea un sistem de tranzacții fără întreruperi cu utilizare multifuncțională în rețeaua Blockchain. Token-ul lor folosește standardul EIP-1967 unde poate fi actualizat cu ușurință, oferă, de asemenea, recompense îmbunătățite și un algoritm unic,



Potențialul pieței


Conștientizarea Blockchain împreună cu Conceptul Web 3.0 în Piața Globală continuă să crească, ceea ce este una dintre inovațiile unice din ultimele timpuri și continuă să crească și astăzi. Această tehnologie este, de asemenea, evidențiată cu un sistem descentralizat, care redă intimitatea tuturor, astfel încât să facă acest lucru. cererea continuă să crească odată cu implementarea mai largă în alte sectoare în viitor, Web 3.0 în sine este, de asemenea, o inovație unică, în care oferă reguli web semantice împreună cu tehnologia Blockchain, unde se concentrează mai mult pe implementarea metadatelor pentru a reda controlul comunității. Numai valoarea de piață a blockchain-ului a depășit peste 100 de miliarde de dolari și continuă să crească în timp. Pe de altă parte, Web3 Project oferă un nou ecosistem bazat pe blockchain, care constă din multe caracteristici unice.

Foaia de parcurs



Concluzie


Proiectul Web3 este unul dintre startup-urile unice bazate pe Blockchain, unde oferă un nou ecosistem cu potențial mare și, în viitor, facilitează, de asemenea, comunicarea descentralizată integrată cu piața cripto, unde vor implementa și tehnologia Blockchain în cadrul metadatelor, precum și integrarea diverselor caracteristici interesante în viitor. în viitor, vor permite, de asemenea, o scalabilitate mai largă integrată cu sistemele tradiționale. Pe partea de confidențialitate în sine este o problemă majoră în sistemele Web 1.0 și 2.0, prin urmare, echipa Proiectului Web3 prin Rețeaua Web3 dApps va încerca să schimbe acest concept trecând la Blockchain. Tehnologie care este mai eficientă și mai sigură, este, de asemenea, o punte pentru ca toată lumea să își poată controla din nou confidențialitatea. Acest proiect are mult potențial și îți recomand cu căldură să faci parte din acest ecosistem!





Tidak ada komentar:

Posting Komentar