Rabu, 09 Maret 2022

Sorex.io : Best Investment Platform

Salutare tuturor, ce mai faci? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, SOREX ar trebui să citiți informațiile care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.



Cadrele de schimb automate, denumite în plus cadru de schimb mecanic, schimb algoritmic, schimb mecanizat sau schimb de cadre, permit brokerilor să stabilească linii directoare explicite atât pentru pasajele de schimb, cât și pentru căile de ieșire care, odată modificate, pot fi executate în consecință printr-un PC.

Dealerii și susținătorii financiari pot transforma secțiunea exactă, ieșirea și încasa regulile consiliului în cadre de schimb mecanizate care permit computerelor să execute și să verifice schimburile. Probabil cea mai mare fascinație a mecanizării metodologiei este că poate elimina o parte a sentimentului de la schimb, deoarece schimburile sunt poziționate în mod natural odată ce măsurile specifice sunt îndeplinite.

Despre SOREX

SOREX este o aplicație de specialitate robotizată supravegheată de o Inteligență Artificială care consolidează polinoamele de extrapolare numerică în apropierea unei organizații neuronale de prognoză în serie de timp pregătită în prealabil pentru a anticipa definitiv dezvoltarea principalelor 300 de monede digitale și a contribui în mod natural pentru tine.

Repere SOREX

PLANURI: Obțineți un venit ușor din schimburile de inteligență artificială aproape de o organizație neuronală pregătită în prealabil pentru așteptări în serie de timp
Crypto Exchange: Cumpărați și vindeți unul dintre cele peste 300 de Crypto în câteva minute.

Schimbați oriunde cu securitate și cazare

Asistență 24/7: aveți o problemă? Pur și simplu contactați. Grupul nostru de ajutor este accesibil 24/7
Opțiuni duble: Rise sau Fall? Anticipați unde va continua costul pentru a vă apleca pariul. Peste 300 de resurse cripto pentru decizie. Doar 2 moduri diferite - SUS sau JOS! Răsfoiți unul dintre cele peste 300 de Crypto Assets și anticipați cum va acționa costul în timpul pe care îl alegeți. Urmărește evoluția schimbului continuă.

3 Programul de recomandare LVL: prescrieți-ne însoțitorilor dvs. și achiziționați în fiecare dintre cele TREI Nivele 1. LVL — 20% 2. LVL — 10% 3. LVL — 5%

Împrumuturi NFT: Împrumutați și împrumutați-vă NFT-urile ca garanție. Obțineți avansuri în USDT, BUSD și SRX. Obțineți avansuri USDT sau SRX. Utilizați NFT-urile dvs. ca garanție pentru creditele cripto cu cel mai remarcabil avans pentru a estima proporția de pe piață. Obțineți credite în USDT, BUSD sau SRX și scoateți rapid în portofel.



SRX Autostaking Protocol Mizați

înainte de trimitere, Mizați în portofel - mizați peste tot. SRX Token este inima protocolului Sorex Autostaking, noua generație Defi cu cel mai mare APY fix, acumulând recompense la intervale regulate și primele de acest fel — Cadru de pre-trimitere, obținere-achiziționare, care vă dezvoltă portofoliul înainte de trimitere cu dobândă fixă ​​de 2,11 % în fiecare zi sau 204.036,60% pe an deținând SRX.

Independența investițiilor

SOREX utilizează un cadru PLAN pentru a îndeplini toate tipurile de susținători financiari. Contrastul de principiu dintre PLAN-uri este limita de speculație pe fiecare accent, care crește cu fiecare PLAN. Există două metode pentru a ajunge la etapa de speculație SOREX: deținerea SRX sau printr-o tranșă anuală. Câte jetoane așteptate pentru fiecare PLAN sunt recalculate ca un mecanism pentru a se potrivi cu costul fiat al fiecărui PLAN. Acest lucru intenționează că, presupunând că costul jetonului crește, orice client ar putea obține următorul PLAN, deoarece tokenurile așteptate vor scădea. Contrar normei, un client nu poate reduce PLANUL din cauza modificării costului token-ului, atâta timp cât nu vinde jetoanele.

Cum funcționează PLANUL?

Alegând unul dintre PLANURI oferite, puneți resurse în schimb în lumina inteligenței artificiale combinată cu rețeaua neuronală. Acest tendon ne permite să menținem o rentabilitate stabilă a investiției pe o rază îndelungată.


Tokenomics

SOREX va trimite SRX Token la 21.04.2022 la 4 blockchain semnificative simultan - ETH, BSC, AVAX și FTM

Aprovizionare completă - 1.500.000 SRX
Blockchain - ETH, BSC, AVAX, FTM
Lansare SRX Token - 21.04.2022
Preț de listare SRX - 1,00 USD
Opțiuni duble — 28.02.2022
Programul de risc „PLANURI” — 28.02.2022
SRX Pre-trimitere Miza – 03.03.2022
Împrumuturi NFT — 10.03.2022



Pentru mai multe informații:
Site web — https://sorex.io
Telegram Bounty Group — https://t.me/+9PzCQ0jAPHoyNjlk
Telegram Community — https://t.me/SOREX_Officia
Telegram Reference Program — http://t.me /SOREX_Official_BOT
Anunț Telegramă — https://t.me/SOREX_Official_ANN
Twitter — https://twitter.com/SOREX_IO
Discord — https://discord.gg/j8hU66PgPk

autor: harum93
Adresa portofelului ERC-20 (Metamask). : 0xAcd9BF8EC3E202833891c38a595Ea0568aE034f7

Tidak ada komentar:

Posting Komentar