Jumat, 11 Maret 2022

OCTAVERSE - криптоплатформа з дивовижною грою та унікальним розумним ланцюгом в NFT

Всім привіт, як справи? Якщо ви зацікавлені в приєднанні до проекту TheOctaverse, вам слід ознайомитися з інформацією, яка допоможе вам отримати інформацію, яка може допомогти вам побачити своє бачення та місію

@theoctaverse #Theoctaverse ##Metaverse #NFT #Gaming #BSC ##multiverse

 

Октаверс — це вигадана реальність, яка поєднує в собі кілька всесвітів, зокрема Всесвіт Marvel, Всесвіт DC та Всесвіт Зоряних воєн, серед інших. Octaverse Tokenomics — це новий проект, покликаний створити децентралізовану платформу на основі блокчейну, яка буде називатися «Octaverse Tokenomics». Ця платформа буде служити центром для всіх різних всесвітів і часових шкал художньої літератури, дозволяючи користувачам купувати, продавати та обмінюватися своїми улюбленими персонажами та історіями. Octaverse Tokenomics також буде служити центром для вигаданих всесвітів художньої літератури, дозволяючи користувачам купувати, продавати та обмінюватися своїми улюбленими персонажами та історіями. Octaverse Tokenomics також буде служити центром для вигаданих всесвітів художньої літератури, дозволяючи користувачам купувати, продавати та обмінюватися своїми улюбленими персонажами та історіями.

Octaverse — це компанія, що займається програмним забезпеченням, яка зосереджується на розробці різних продуктів на основі блокчейну, більшість з яких так чи інакше будуть інтегровані один з одним. Однак це не компанія, орієнтована на блокчейн. Octaverse зосереджений на вирішенні сучасних проблем за допомогою технології блокчейн і нашого власного винаходу, токена Octaverse (OCT). Токен Octaverse (OCT) — це криптовалюта, заснована на блокчейні Ethereum. Цей токен використовується всіма продуктами, які пропонує Octaverse, і є основою всієї нашої економіки.



Чому вам варто приєднатися до Octaverse

Octaverse — це спільнота письменників, художників і творців контенту, які разом працюють над створенням всесвіту історій, персонажів, ігор і світів. Уявіть собі місце, де ви можете створювати та ділитися своїми історіями та персонажами. Уявіть собі місце, де ви можете отримати чесний відгук про свої твори та твори мистецтва з абсолютно незнайомими людьми. Уявіть собі місце, де ви можете поділитися своїми ідеями з іншими оповідачами і створити щось більше, ніж ви самі. Це місце — Octaverse, місце, де ви можете відкрити свою уяву, розповісти свої історії та досліджувати світи, які ви створюєте. Octaverse — це галактика, наповнена планетами, тваринами, технологіями та різноманітними формами життя. Щоб захистити ці планети і тварин, ви повинні побудувати оборонні споруди. Ваша мета - знищити космічний корабель противника. Для досягнення цієї мети, Ви повинні побудувати власний космічний корабель, щоб протистояти ворогу. Поки ви будуєте свій космічний корабель, ви повинні переконатися, що ви знищили оборонні споруди ворога. Щоб стати переможцем у цій війні, ви повинні переконатися, що оборонні споруди противника знищені, поки ваші оборонні споруди ще стоять. Ви також повинні враховувати той факт, що ви повинні побудувати свій космічний корабель. Не має значення, чи ваш космічний корабель повністю завантажений зброєю, якщо він був знищений заздалегідь. Щоб стати переможцем у цій війні, ви повинні переконатися, що ви знищили оборонні споруди противника. ви повинні переконатися, що оборонні споруди противника знищені, поки ваші оборонні споруди ще стоять. Ви також повинні враховувати той факт, що ви повинні побудувати свій космічний корабель. Не має значення, чи ваш космічний корабель повністю завантажений зброєю, якщо він був знищений заздалегідь. Щоб стати переможцем у цій війні, ви повинні переконатися, що ви знищили оборонні споруди противника. ви повинні переконатися, що оборонні споруди противника знищені, поки ваші оборонні споруди ще стоять. Ви також повинні враховувати той факт, що ви повинні побудувати свій космічний корабель. Не має значення, чи ваш космічний корабель повністю завантажений зброєю, якщо він був знищений заздалегідь. Щоб стати переможцем у цій війні, ви повинні переконатися, що ви знищили оборонні споруди противника.

Octaverse — це спільнота письменників-фантастів і фентезі або будь-кого, хто має розповісти історію. Це місце для навчання, натхнення та співпраці. Це мережа письменників, художників, музикантів і творців. Це спільнота людей із пристрастю до жанру, бажанням творити та бажанням поділитися своєю роботою з іншими. Октаверс – це великий, різноманітний всесвіт, який постійно зростає. Зараз Octaverse налічує понад 900 учасників з усього світу, які активно пишуть, створюють та діляться своєю роботою. Octaverse — це соціальна мережа, яка дозволяє вам бути собою. Це місце для обміну та спілкування з іншими, хто поділяє спільні інтереси в мистецтві, музиці, науці чи будь-якому іншому, що вас цікавить. Це місце, де ви можете зустріти інших людей, які мають такі ж інтереси, як і ви, щоб поділитися своїми ідеями та співпрацювати над проектами або просто добре провести час і знайти друзів. Ми віримо, що Octaverse може стати місцем, де люди можуть висловити себе по-новому, і ми хочемо запросити вас стати частиною цього.




автор : harum93
Адреса гаманця BEP-20: 0xAcd9BF8EC3E202833891c38a595Ea0568aE034f7

Tidak ada komentar:

Posting Komentar