Selasa, 01 Maret 2022

RICHMINT DAO

Salutare tuturor, ce mai faci? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, RICHMINT DAO, ar trebui să citiți informațiile care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.

#tokens #earn #richmintdao #rmw #rmwtoken #seedsale #investment #profit #price #sale #opportunity #ICO #Cryptocurrency

Energia regenerabilă afectează, deoarece progresul reduce cheltuielile și începe să finalizeze afirmarea unui viitor energetic ideal. Soarele american controlat și vârsta vântului dobândesc recorduri și fac parte din matricea puterii publice, fără a compromite calitatea neclintită. Acest lucru deduce că sursele regenerabile îndepărtează în mod persistent auxiliarele petroliere „murdare” din districtul energetic, oferind potențialul câștig al unor inundații mai mici de carbon și diferite tipuri de degradare. Până la urmă, nu toate izvoarele de energie care au progresat ca „realizabile” sunt utile climei.

Începând cu 2012, am promovat locuri de muncă comune prin generarea și comercializarea energiei regenerabile și am consimțit la Acorduri de achiziție de energie (PPA) pentru a aborda interesul pentru energia curată în cadrul asociațiilor. Pe parcursul anului 2020, ne-am concentrat cuantificabil pe etapele Blockchain pentru a înțelege punctele de vedere ale aranjamentelor și avantajele sale în diferite afilieri ESG, în special inofensive pentru puterea sistemului biologic.

Am organizat RMW, un token utilitar având în vedere spectacolul ERC20, și intenționăm să trimitem jetoane RMW în districtele ESG, începând cu contractele inteligente în energie regenerabilă, urmate de îngrijirea sănătății și produsele agricole.

Despre RICHMINT DAO

Etapa RICHMINT DAO intenționează să ofere diferite accesorii ale Ecosistemului Energetic, cu accent pe afilieri care nu sunt surprinzătoare ESG și să încerce să fie managerul de piață în oferirea de planuri de joc Blockchain descentralizat. Dorit să ajute accesoriile care țin cont de ESG să acceseze rezultate potențiale extraordinare în lumea DEFI, RICHMINT a finalizat un manual special pentru lucrul cu relațiile în domenii de consecvență ESG, inclusiv Energie, Sănătate, Farmacie, Agri-Marfuri.

Evidențiază ofertele noastre
Noul protocol : RMW Token este monedă electronică bazată pe ERC20, împuternicită de RSEC, contractele inteligente RICHMINT prezintă fiecărui client de energie de impact viabil o structură regulată organizată special pentru consumatori.

Colaborare PPA : Fiecare PPA din sistemul normal este aventurat ca un NFT, oferind o lichiditate mai bună, iar aceste NFT-uri pot fi colaterizate adăugând noul strat DiFi pentru proiectele ESG.

Ecosistem dublu de simboluri : RIT și RMW se apropie de cazul lor de utilizare remarcabil și de posibilitatea de schimb esențială oferă o experiență fără probleme și face etapa mai satisfăcătoare din punct de vedere administrativ Crypto.



Organizația autonomă descentralizată R ICHMINT (RICHMINT DAO) gestionează noua întorsătură a evenimentelor, trimiterea și îmbunătățirea acestui ecosistem de energie regenerabilă bazat pe web 3.0, ajutând toți oamenii de pe piață să progreseze la surse regenerabile, să execute la viteze și să profite de eficiența pe care ciclurile standard actuale le pot" toer încă. Realizările cheie sunt împărțite sub:

Descentralizarea finanțării fundației RE Durabile.

Certificare de emisii Tokenize pentru controlul poluării.

Normalizați raportarea și utilizarea eficientă a infrastructurii pentru guvernanța ESG.

Guvernare descentralizată prin execuția DAO.

Ecosistem Web 3.0 DAPPS pentru urmărirea, comerțul și schimbul consistent de lucruri de mediu.

Contracte inteligente eficiente pentru cumpărători și clienți, reducând astfel costul de schimb.
Platformele noastre

NFT Marketplace: RICHMINT NFT Marketplace ajută fiecare consumator de RE să intre în noua lume DiFi, deschizând rezultate potențiale interminabile cu tokenizarea PPA și REC.

Comerț: RICHMINT Exchange, un desen comercial focal în tranzacționarea spot cu dispozitive vaste și cea mai bună UX impusă de RMW oferă clienților noștri cea mai bună experiență de schimb criptografic.

Blockchain: Un Blockchain explicit doar proiectelor bazate pe durabilitate fiind primul în industria Blockchain cu o execuție DAO

Etapa RICHMINT înseamnă să vă alăturați în mod clar diferiți cumpărători și comercianți de energie regenerabilă, oferind în același timp celor doi jucători planurile de joc și fiecare dintre gadgeturile obișnuite normalizate pentru a încerca schimburile în mod sigur prin tokenizarea RE. În apropierea cumpărătorilor și dealerilor de RE, se așteaptă ca RICHMINT FINANCE (RiFi) să traverseze fără probleme zona de avocat financiar, casele de active până la centrul de afaceri blockchain, oferind informații clare, acces simplificat, calitate constantă și securitate, chiar și în condiții fără încredere. În apropiere de RICHMINT DAO și aranjamentele sale perspicace, ne propunem să obținem straturile solide de spectacol și DApp-urile în mediu ca o procedură de plan pentru răspândirea asocierii adecvate și, în plus, ca o modalitate pentru asistenți de a contribui, direcționa și schimba PPA-uri.



autor: harum93
Înregistrați-vă pe site-ul nostru (https://richmint.com/front/register) și trimiteți adresa dvs. de e-mail, această adresă de e-mail este adresa dvs. de portofel: mandalawangi1978@gmail.com




Tidak ada komentar:

Posting Komentar