Rabu, 07 Juli 2021

Unityfund - Construirea celei mai mari rețele de caritate descentralizate din lume

se sei interesat a participa al proiect <Unityfund> dovresti leggere le informații che ti aiuteranno a mai multe informații care pot ajuta la vedere la tua viziune și misiune

#UnityFund #UNITY #binancechain #binancesmartchain #crypto
Pe măsură ce proeminența criptomonedelor, blockchain-ului și descentralizarea a crescut în ultimul deceniu și aceste concepte s-au mutat mai departe în mainstream, am văzut o creștere exponențială a aplicației lor în domenii tipic nefinanciare, cum ar fi gestionarea lanțului de aprovizionare prin proiecte precum Vechain și Waltonchain, infrastructuri de internet a obiectelor, cum ar fi IOTA, și în explozia mai recentă a popularității tokenizării artei ca jetoane nefungibile (NFT).

Adaptarea altruismului modern pentru a încorpora mecanisme de descentralizare și de stimulare algoritmică este un sector al pieței mai puțin explorat.

Dezvoltarea pieței criptografice a făcut ca diferite platforme să existe pentru a oferi inovații care vor ajuta foarte mult utilizatorii, cum ar fi cea oferită de UnityFund, o platformă blockchain care permite utilizatorilor să aibă acces la o platformă financiară incluzivă, care beneficiază participanții. UnityFund este un ecosistem bazat pe utilizatori, în care utilizatorii vor obține beneficii reale din mecanisme automate care îi vor aduce beneficii și îi vor ajuta pe cei nevoiași prin programe de caritate.


Ce este indicativul UNITY?
Jetonul UNITY este criptomoneda nativă a ecosistemului UnityFund, permițând crearea unei situații continue, outonome, reciproc avantajoase între deținătorii de jetoane UNITY și cauzele caritabile globale.

Unity Fund a fost conceput pentru a genera permanent un randament de 4% pentru deținătorii de jetoane dintr-un impozit perceput pe toate tranzacțiile. În comparație, atractivitatea pe termen lung de a face parte din ecosistem este sporită cu un lp automat de 4,5% din toate tranzacțiile. Pe lângă faptul că aceasta este o comunitate atractivă din punct de vedere simbolic pentru a fi membru, utilizatorii UNITY îmbunătățesc în mod direct starea lumii în 2021, câteodată, donând 1% din toate tranzacțiile către organizații de caritate globale.

Participând la cea mai mare rețea descentralizată de altruesm bazată pe cripto din muncă (care în sine este o recompensă), membrii comunității UNITY care votează săptămânal vor fi recompensați în continuare cu o parte a recompensei UNITY desemnate pentru alegători (votarea viitoare în V2).
Obiectivele UnityFund

Scopul general al UnityFund este unul structural. Așa cum se poate vedea cu orice proiect proeminent bazat pe blockchain, tehnologia în sine este doar un instrument pentru crearea unui sistem care poate crea în mod viabil valoare și o poate distribui eficient între utilizatorii sistemului pentru a stimula creșterea, sustenabilitatea sistemului, și întreținerea aplicației sale intenționate.

Obiectivul nostru este proiectarea și implementarea unui sistem care va crea simultan valoare pentru deținătorii de jetoane, stimulându-i să sprijine continuu comunitatea și să interacționeze pentru câștig personal, dar, de asemenea, să creeze un mecanism automat pentru a lua o cantitate semnificativă a valorii fiind creat de UnityFund și pentru a redirecționa acest lucru către cauze caritabile globale.

Deși există multe avantaje profunde și deseori unice în aplicarea descentralizării la diverse seturi de probleme, credem că una dintre cele mai semnificative este capacitatea de a combina voința unui număr mare de indivizi deconectați geografic de a afecta schimbarea într-un mod care se aliniază la fiecare dintre propriile lor idealuri pentru modul în care ar trebui să fie lumea, dar poate să nu fie încă.
Caracteristici UnityFund

UnityFund este o platformă financiară descentralizată orientată către utilizator, care va stimula toți participanții și, în același timp, îi va ajuta pe cei nevoiași prin programe de caritate. UnityFund este o colaborare de comunități, organizații caritabile și echipe, care fac sinergie împreună pentru a prezenta o platformă financiară incluzivă și modernă. Dar asta nu este tot, există câteva alte caracteristici ale

UnityFund:

100+ Profesioniști în marketing digital: UnityFund este o platformă susținută de peste 100 de specialiști în marketing, designeri, dezvoltatori și scriitori pasionați și dedicați furnizării unei platforme financiare descentralizate care să beneficieze de utilizatori.

Mai multă lichiditate, mai puțină aprovizionare: mecanism de lichiditate care va percepe automat 4,5% din toate tranzacțiile UNITY pentru lichiditate și se va bloca automat pentru a asigura menținerea aprovizionării.

Privind spre viitor: echipa UnityFund are deja un plan pe termen lung.
Comunitatea Fun Crypto: Comunitatea UnityFund este plină de oameni amuzanți și este deschisă oricui.
Câștigați randament pasiv: utilizatorii pot câștiga venituri pasive în fiecare zi deținând jetoane UNITY.


Jeton UNITY

UNITY este un jeton nativ lansat de UnityFund și va servi ca jeton de utilitate și guvernare. Jeton UNITY bazat pe Binance BEP-20 cu o aprovizionare totală de 1.000.000.000 UNITY. Utilizarea UNITY este în principal pentru jetoane de utilitate, miză și guvernanță, unde utilizatorii pot folosi jetoane UNITY în diverse scopuri, cum ar fi participarea la programe de caritate, platforme de guvernare sau jetoane de miză pentru venituri pasive. Jetonul UNITY este conceput pentru a sprijini funcționarea și dezvoltarea

platformei UnityFund.
Tokenomică

Raritate Algoritmică Progresivă

Utilizarea mecanismelor algoritmice care induc progresiv lipsa de jetoane s-au dovedit de nenumărate ori modalități puternice de a atrage adoptatorii timpurii, de a oferi automat o valoare inerentă unei comunități loiale și de a îmbunătăți permanent propunerea de valoare a unui jeton criptografic.

Ca parte a unei taxe de tranzacție de 10% care va fi aplicată jetonului UNITY, 4,5% din aceasta va fi adăugată la fondul nostru Pancakeswap ca lichiditate suplimentară care va permite o tranzacționare mai slabă și posibilitatea unei tranzacții mai bune.

Acest lucru a fost, de asemenea, pus în aplicare pentru a gestiona deficitul simbolului UNITY într-un mod care va recompensa utilizatorii care susțin comunitatea noastră pe termen lung și intenționăm să îmbunătățim acest mecanism și mai mult în lansarea noastră V2 cu funcționalități suplimentare legate de conducere lipsa algoritmică echilibrată.
Generarea de randament

Abilitatea utilizatorilor de criptare de a putea genera randament asupra deținerilor lor a început ca un fenomen mult mai devreme decât iulie 2020, dar a fost popularizată în mare măsură ca parte a exploziei creșterii financiare descentralizate în acea perioadă.

Pe lângă faptul că o parte din impozitul pe tranzacții de 10% este dedicată unui proces de donații în curs de 1% către Binance. a proiectului.

În același mod în care mecanismul nostru de lichiditate automată va fi mărit în V2, vom actualiza și mecanismul de redistribuire a deținătorilor de jetoane UNITY pentru a oferi o valoare suplimentară comunității noastre și pentru a deschide noi forme de creare a valorii, încă neexploatate, în acest proces. .
Generarea și distribuirea valorii

Valoarea este creată atunci când primii adoptatori intră în comunitatea noastră și UNITY începe să fie tranzacționată - din acel moment înainte, fiecare tranzacție va merge parțial către sprijinirea organizațiilor de caritate globale, în timp ce toți deținătorii de jetoane UNITY vor beneficia atât de o distribuție de 4% furnizată ca randament, precum și creșterea deficitului creat de acea tranzacție în care 4,5% din valoarea sa va fi blocată automat ca lichiditate.

Distribuția jetoanelor

UNITY are o sursă totală de 1.000.000.000 de jetoane care sunt create la lansarea contractului, fără a exista o modalitate posibilă pentru ca dezvoltatorii sau oricine altcineva să producă mai multe jetoane UNITY. La singura monetărie care va avea loc vreodată, distribuția va avea loc după cum urmează:

30% Lichiditate blocată pentru schimbarea clătitelor
40% Prevânzare
4% echipă
2% Creștere
2% Echipa Viitorului
2% Dev și Admin
20% Alocare blocată V2


Detalii jeton:
Simbolul Token UnityFund: UNITY
Adresa contractului Token UNITY: ( aici )
Rețea de jeton UNITY: lanț inteligent Binance (BSC)
Zecimale Jeton UNITY: 9
Aprovizionare totală UNITY: 1.000.000.000

UNITY Token Circ. Aprovizionare după lansare: 420.000.000
Foaie de parcurs

Mai 2021: Conturi și canale de socializare securizate.
Mai 2021: finanțare inițială de creștere generată în rândul echipei.
Iunie 2021: Whitepaper V1 și tokenomics lansate public.
Iunie 2021: Contract live pe BSC Mainnet. Lansare Pancakeswap.
Iunie 2021: UNITY Devs renunță la proprietatea contractelor
Iunie 2021: prima rundă de marketing Push, Influencer Engagement
Iunie 2021: Primul audit inteligent al contractelor finalizat cu succes.
Iunie 2021: Prima donație făcută către Binance.Charity
Iunie 2021: Listare pe Coinmarketcap și CoinGecko
August 2021: lansarea UnityFund.Finance V2.



Concluzie

UnityFund este o platformă care va oferi beneficii reale utilizatorilor și, în același timp, îi va ajuta pe cei care au nevoie prin programe de caritate. Aceasta este o platformă financiară care permite comunităților să se unească pentru a oferi oportunități pentru generarea de venituri pasive și colectivism.

link de informații

☑️Website: https://unityfund.finance/
☑️Whitepaper: https://unityfund.finance/whitepaper-v1/
☑️Contract: https://bscscan.com/token/0xbBd1FbcCBA8038bB2F3AE15a5ed301BB89A64291
☑️Twitter: https://twitter.com / UnityFundHQ ☑️
Instagram: https://www.instagram.com/unityfundhq/
☑️Facebook: https://www.facebook.com/unityfundhq
☑️Quora: https://unityfundhq.quora.com/
☑️Reddit: https: / /www.reddit.com/r/UnityFund/
☑️Telegram: https://t.me/UnityFundHQ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar