Minggu, 11 Juli 2021

Fabrica de zahăr

Bună tuturor, ce mai faceți? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, <Sugar Factory> ar trebui să citiți informațiile care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea

#SUGARFACTORY #BSC#BTC #CRYPTO #ETH

În primul rând vreau să vă anunț că sunt doar un vânător de recompense și scriitor pentru proiectele
Cryptocurrency și ajut la promovarea proiectelor care doresc să crească și să aibă succes în lumea Cryptocurrency.

Așa că sunt aici pentru a introduce un proiect în care numele proiectului este Sugar Factory, multe idei bune sunt prezentate de proiect, în special dezvoltarea și sistemul utilizat de proiectul Sugar Factory. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați articolele care au a fost rezumată de mai multe surse cunoscute și de vânători de recompense.

Despre Sugar Factory
Sugar Factory este o expoziție de carieră descentralizată, care permite clienților să schimbe jetoane fără încredere în cadrul lanțului inteligent Binance, concentrându-se pe regiunea Entertainment. Scopul principal este de a descoperi supravegherea și plasarea activelor în experți pentru schimbarea lor în blockchain.

Ce este SugarFactory?
SugarFactory este o întreprindere făcută de muncitori calificați, patroni cripto-monetari, specialiști web și ingineri cu dorința de a asocia Arte și Divertisment cu Blockchain.

Suntem convinși că putem face o asociere între noi progresii în muzică și artă, ulterior ne putem pregăti pentru un nou sistem absolut. nu veți achiziționa pur și simplu jetoane, dar veți fi, de asemenea, o piesă de schimbare a asocierii dintre afacerea de muzică și meserie.

Protocolul SuGarFuel Token se îndepărtează de lanțul inteligent Binance. Binance stă separat, cu costuri comerciale mai mici care au apărut diferit în raport cu oponenții lor. Modelul utilizat în această etapă permite măsurarea comerțului mult mai rapid și oferă un spațiu pentru a face DApp-uri și alte lucruri DeFi.



Detalii jeton
Aprovizionare la scară completă: 10.000.000.000
Rată de pre-vânzare: 1 BNB = 30, 000, 000
Capac fragil / dur: 75/100

Limite de responsabilitate: Minim 0,2 BNB / Maximum 2 BNB
PancakeSwap Lichiditate: 60% (sablat)
Rată de listare PancakeSwap: 1 BNB = 20, 000, 000
Prevânzare: 2021/06/19 12:00 (GMT) ==> Sfârșit 14:00 (GMT)
Timp de blocare a lichidității: 2022/06/19 17:00 (GMT)
Mecanismul de ardere și taxe

Arderea manuală la lansare: 520.000.000 jetoane SGFuel
Pas cu pas Ardeți: 0,10% până la 0,20% din magazinul SuGarFuel Token
Airdrops și Giveaway: 0,01% până la 0,03% din SGFuel devorează pas cu pas
Taxe: 10%

Foaia de parcurs a fabricii de zahăr
Sugar Factory a început acest proiect printr-o implementare contractuală, construind site-ul web, configurând profiluri de socializare și vânzând jetoane prin intermediul platformei PancakeSwap. După ce Sugar Factory a reușit să vândă jetoane, Sugar Factory va face câteva extinderi în ceea ce privește caracteristicile și platforma.

După extinderea mai multor caracteristici, Sugar Factory va aduce unele îmbunătățiri caracteristicilor și serviciilor și un audit aprofundat al contractului inteligent, pentru a convinge potențialii investitori. Toate acestea se pot întâmpla dacă Sugar Factory primește sprijin din partea utilizatorilor și a investitorilor, care au un rol important în sustenabilitatea platformei.

#SUGARFACTORY #BSC#BTC #CRYPTO #ETH

Concluzie
Noi de la SugarFactory suntem convinși că noile progrese combinate cu muzică și artă pot pregăti un nou cadru total. Realizată de o adunare de susținători financiari, meșteșugari și planificatori, întreprinderea conduce schimbări în modul în care comunică inovația și expresiile experienței umane. Ajutându-i pe specialiști în progresul lor către un alt sistem biologic, îi vom îndemna să schimbe liniile directoare ale afacerii și să construiască o poziție mai remarcabilă asupra vocației lor.

Poate asta este tot ce vă pot prezenta tuturor, pentru mai multe detalii am pus câteva link-uri la sfârșitul articolului, pentru ca dvs. să vizitați și să obțineți informații mai exacte, pentru a nu fi prins în proiecte care miros a fraudă și rămâneți atent să investiți în ICO-uri sau investiții care nu sunt o sursă foarte clară ..
Salutari de la mine !!

INFORMAȚII EXACTE
Site web: https://sugarfactorybsc.io/
Whitepaper: https://sugarfactorybsc.io/whitepaper
Telegramă: https://t.me/SugarFactoryBsc
Instagram: https://www.instagram.com/sugarfactorybsc/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC5gbeCSS18UsmroJg8C9FEQ
Twitter: https://twitter.com/SugarFactoryBSC
Reddit: https://www.reddit.com/user/SugarFactoryBSC

BSC wallet : 0xAcd9BF8EC3E202833891c38a595Ea0568aE034f7

Tidak ada komentar:

Posting Komentar