Sabtu, 17 Juli 2021

LunaLand (LLN), A Companion to Peer advanced cash

Hello everyone, how are you? If you are interested in joining the project, <LunaLand> you should read the information that will help you get information that can help you in seeing your vision and mission

https://www.lunaland.io/

Pe măsură ce investițiile în criptomonede continuă să evolueze, ideile și inovațiile continuă să apară pentru a ajuta orice investitor în criptomonede să o utilizeze la maximum. Unii se referă la investiții în această industrie prin tranzacții cu acțiuni, în timp ce alții se referă la tranzacții, inclusiv la trimiterea și primirea de bani. Cea mai recentă invenție este platformele care permit oamenilor să plătească pentru diverse servicii folosind criptomonede. Nu este un secret că există mulți care permit furnizorilor de servicii și persoanelor care îi caută să se ajute reciproc. Cu toate acestea, există o astfel de invenție care modelează în mod unic această industrie. Nu este alta decât LunaLand (LLN).

Ce este LunaLand?
LunaLand (LLN) este o monedă digitală peer-to-peer și un depozit de valoare. La fel ca aurul digital, își propune să ofere protecție împotriva inflației și a tipăririi infinite a banilor. Este antiteza monedelor fiat cu potențial de aprovizionare nelimitat. Nu numai că are o aprovizionare finită, dar este și o monedă de aprovizionare hiper-deflaționistă care va arde cea mai mare parte a aprovizionării inițiale până la atingerea sursei țintă de doar 400 de milioane de monede.

Începând cu o aprovizionare inițială de 1 trilion de monede, un total de 99,96% vor fi arse în cicluri regulate. Ciclurile de ardere vor continua până când se atinge o sursă țintă de 1 distanță lunară în metri - distanța de la Pământ la Lună - de monede, și anume 400 de milioane LLN.

Proiectele centralizate de jetoane de platformă care vizează construirea unei platforme / ecosisteme au un grad ridicat de risc. Anume, există un risc de execuție, de echipă, de piață și alte riscuri care trebuie depășite pentru ca proiectul să producă valoare reală și să ducă la aprecierea prețului monedei. LunaLand încearcă să depășească acest lucru prin faptul că nu este legat de o platformă / proiect centralizat care afectează prețul monedei. Este o monedă digitală peer-topeer pură și un depozit de valoare, iar succesul său va depinde doar de adoptarea utilizatorilor și de construirea comunității LunaLand.

Deși nu există nicio platformă / ecosistem care să poată influența direct prețul LLN, echipa de proiect LunaLand construiește aplicații din lumea reală pentru ca moneda să sprijine valoarea monedei.


Misiune

Misiunea noastră este de a dezvolta o monedă digitală pură peer-to-peer și un stoc de valoare, care va fi recunoscut ca lider în criptomonedă în ceea ce privește adoptarea, utilizarea și valoarea.
Viziune

Creați o nouă monedă digitală care devine o primă criptomonedă de top 10 și care este susținută de utilizarea lumii reale ca nu doar un depozit de valoare, ci un mijloc de schimb.
Caracteristici LunaLand (LLN)

Alimentare țintă
Distanța de la pământ la lună este de 400.000.000 de metri. Oferta țintă a LunaLand este de 400.000.000 de monede.

Arsuri manuale
Cicluri regulate de ardere pentru a reduce aprovizionarea cu 99,96% de la 1 trilion la 400 de milioane de monede.

Hiperdeflare
Aprovizionare hiper deflaționistă pentru a crește impulsul ascendent al prețului.
Deținătorii de recompense

Arsurile controlate nu penalizează cumpărătorii / vânzătorii printr-o taxă și încurajează tranzacționarea și lichiditatea, în timp ce recompensează deținătorii.
Încurajează tranzacționarea

Încurajarea lichidității prin recompensarea adoptatorilor timpurii și prin reintroducerea a minimum 50% în fondurile de lichidități. Niciun impozit pe tranzacționare pentru a încuraja lichiditatea, iar recompensele de monedă pentru deținătorii vă oferă cele mai bune din ambele lumi!

Preț scăzut de intrare
O aprovizionare de 1 trilion de monede este destinată să ofere un preț scăzut de intrare și să recompenseze deținătorii cu potențial de creștere nelimitat.
Arderea manuală

Una dintre caracteristicile cheie ale LLN este furnizarea sa finită hiper deflaționară. Cu o aprovizionare inițială de 1 trilion de monede, LunaLand va avea cicluri regulate de ardere până când 99,96% din monede sunt arse și se atinge aprovizionarea țintă de 400 de milioane de monede - 1 distanță lunară în monede. Arsurile manuale controlate de echipă înseamnă că arsura este finită și controlată. Ciclurile regulate și comunicarea clară vor asigura că comunitatea este informată și recompensată pe măsură ce creștem. Ciclurile și condițiile regulate de ardere vor fi comunicate și urmărite pe site-ul oficial www.lunaland.io.

Ouă de Paște - recompense comunitare

Sufletul acestui proiect recompensează comunitatea pe măsură ce creștem. Există numeroase mecanisme care vor recompensa adoptatorii și deținătorii timpurii. Cei care investesc devreme, câștigă cele mai multe recompense. Pe măsură ce proiectul se dezvoltă, vor exista funcții și beneficii suplimentare („Ouă de Paște”) anunțate, destinate recompensării deținătorilor. Această secțiune va fi actualizată pentru a încorpora scheme recent anunțate.

Primul nostru ou de Paște este anunțul lansării LunaLand Store - Un magazin de valoare. Magazinul va vinde mărfuri și va accepta plăți numai în LunaLand. Ne propunem parteneriatul cu comercianții pentru a oferi mărfuri la un preț redus pentru a recompensa comunitatea noastră și a oferi coloana vertebrală a cazului de utilizare real al monedelor LunaLand ca monedă digitală și mijloc de schimb. Vor fi anunțate ouă de Paști suplimentare, dar pentru a vă oferi o idee despre ceea ce ne propunem să realizăm, mai jos este o listă neexhaustivă a unora dintre caracteristici și beneficii.
Ouă de Paște

LunaLand - Un magazin de valoare - Un magazin LunaLand va fi lansat în 2021, care va oferi mărfuri exclusive și acceptă plăți numai în LunaLand.

Insigne NFT - LunaLand a conceput insigne NFT pentru a fi eliberate deținătorilor pentru a se alătura și a contribui la creșterea comunității noastre

Airdrops Calendar Luna - Airdrops de fază lunară internă pentru a recompensa deținătorii în funcție de faza lunii.

Bine ați venit în Pre-vânzare LunaLand (LLN)!

Bine ai venit la bordul misiunii pe Lună, astronaut! Acesta este evenimentul oficial de pre-vânzare LunaLand, unde aveți șansa exclusivă de a vă rezerva biletul la Lună, la prețuri de vânzare foc.
Înainte de lansarea pe PancakeSwap pe 20 iulie, deschidem pre-vânzarea atât pentru cei pricepuți în tehnologie, cât și pentru cei care nu sunt tehnici. Puteți plăti cu fiat sau cripto folosind securitatea și știința a doi giganți ai finanțelor, PayPal și Coinbase.

LunaLand este o monedă hiper-arsă cu o sursă inițială de 1 trilion și o sursă țintă de 400 milioane - 1 distanță lunară în metri. Am setat cantitatea mare, astfel încât să puteți cumpăra scăzut și pe măsură ce ardem, veți câștiga. Bine, hai să-ți rezervăm biletul la Lună! Urmați pașii simpli de mai jos și, dacă aveți probleme, dați-ne un strigăt și vă vom ajuta cu plăcere!


Tokenomică

Numele contractului LunaLand :
Simbolul LunaLand : LLN

Zecimale: 18
Adresa contractului: 0x6020371b0e8a2fc259a6b111d178bba9c966a4a4
Aprovizionare inițială: 1 trilion de
aprovizionare la lansare țintă: 400 milioane

Funcție de ardere: Da
Funcție de monetărie: Nu
Rețea: BSC Mainnet - BEP20 Suma de
lichiditate: 50% Cel puțin probabil să fie de 100%, permițând deduceri pentru cheltuieli de marketing și operaționale.

Foaie de parcurs

Q2 IUNIE 2021
Proiectarea și crearea LUNALAND
Lansarea cărții preliminare
publicate

Echipa de marketing inițiază campaniile

Q3 IULIE 2021
Lansarea LUNALAND of PancakeSwap
Dezvoltarea ulterioară a ecosistemului
Extinderea campaniilor de marketing pentru a impulsiona adoptarea monedelor

Q3 AUGUST 2021
Listare pe Coinmarketcap (CMC)
Listare pe CoinGecko
Initiate dezvoltarea magazinului online și a aplicației LUNALAND
Furnizarea țintă atinsă - ardere completă

T3 SEPTEMBRIE 2021
Listare LunaLand pe platforme DEX suplimentare
Parteneriate de marfă pentru magazinul LUNALAND

Q4 2021
Lansarea magazinului LUNALAND
Parteneriate de marfă la locul lor.

2022 și dincolo de
listarea schimburilor centralizate - Binance, Kraken și altele
Concluzie

LUNALAND (LLN) este o monedă digitală și un depozit de valoare care oferă protecție împotriva inflației din lumea reală, pe măsură ce Lumea merge pe o presă de tipar de bani. Încurajăm lichiditatea cu tranzacționare fără impozite, recompensând adoptatorii timpurii și punând 100% înapoi în fonduri de lichidități.




Author : harum93
BEP-20 wallet address : 0xAcd9BF8EC3E202833891c38a595Ea0568aE034f7

Tidak ada komentar:

Posting Komentar