Senin, 08 Februari 2021

Stobox


Sunteți interesat să vă alăturați proiectului, Stobox-ul dvs. ar trebui să citească informații care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea




https://www.stobox.io/
Piața criptomonedelor a crescut destul de semnificativ de la primul an de la lansare. Acest lucru este susținut de evoluțiile tehnologice, de un flux dinamic de informații și de oamenii care se plictisesc de sistemele tradiționale care nu sunt moderne, costisitoare și tind să fie reglementate de mai multe părți. Criptomoneda este prezisă ca un viitor sistem de plăți de către unii experți, acest lucru este firesc, având în vedere caracteristicile oferite de criptomonede și tehnologia sa de susținere, și anume blockchain-ul care este mai modern, revoluționar, sigur, anonim, mai ieftin și mai eficient decât sistemele financiare tradiționale. Și pentru a sprijini dezvoltarea criptomonedelor, este necesară o platformă de încredere și de încredere, iar Stobox este răspunsul. Stobox este o platformă care oferă instrumente tehnologice și servicii de consultanță pentru a eficientiza toate operațiunile cu active digitale și valori mobiliare tokenizate. Stobox este platforma de care au nevoie clienții pentru a-și transforma afacerea.

Stobox: Digital Asset Ecosystem
Stobox este o companie care furnizează instrumente tehnologice și servicii de consultanță pentru clienții care doresc să își transforme afacerea. Soluțiile oferite de Stobox permit clienților să accelereze transformarea afacerii lor digitale. Stobox va eficientiza toate operațiunile cu active digitale și valori mobiliare tokenizate. Și clienții nu trebuie să se îngrijoreze de problemele de reglementare sau guvernamentale, deoarece Stobox va colabora cu guvernul pentru a crea un cadru de reglementare clar pentru chestiuni legate de activele digitale, cum ar fi activele virtuale, jetoanele de securitate, plățile cu simboluri etc.

Datorită soluțiilor oferite de Stobox, compania a fost distinsă cu „Premiul pentru tokenizarea activelor anului” la ceremonia de premiere AIBC Summit. Acest lucru se datorează muncii grele a echipei Stobox, care permite companiilor să își poată transforma platforma într-o platformă modernă cu active digitale și valori mobiliare tokenizate. Doar clienții trebuie să se concentreze asupra afacerii lor, iar Stobox îl va juca ca asistent și simulare care va ajuta companiile în publicare și active digitale.

Caracteristici
Stobox Stobox este o platformă care oferă instrumente tehnologice și servicii de consultanță pentru clienții care doresc să își transforme afacerea. Stobox va deveni un ecosistem cuprinzător în active digitale și valori mobiliare tokenizate. Utilizatorii trebuie să se concentreze doar pe platforma lor, iar Stobox își va juca rolul de asistent în emiterea și gestionarea activelor digitale, gestionarea juridică și tokenizarea / consultanța STO. Următoarele sunt caracteristicile oferite de Stobox:



Digital Securities Dashboard: o soluție care permite utilizatorilor să-și simbolizeze afacerea, să strângă fonduri, să ajungă la investitori la nivel global, să își tranzacționeze acțiunile și multe alte lucruri care pot fi realizate prin intermediul acestui tablou de bord.

Digital Securities Swap: utilizatorii își schimbă jetoanele.

Consultanță pentru tokenizare : Stobox este gata să se asocieze cu utilizatorii în tokenizarea afacerii lor. Stobox va oferi instrumente tehnologice, precum și expertiză industrială și juridică în domeniile lor pentru a ajuta utilizatorii.

Management juridic: Stobox este gata să ajute companiile să pregătească toate aspectele legate de drept pentru emiterea și oferirea de active virtuale.

Virtual Asset Consulting: Stobox este gata să devină un consultant care va ajuta companiile să-și îmbunătățească relațiile cu clienții cu active virtuale.

Crypto Exchange: serviciu de schimb Crypto cu tehnologie avansată, care permite utilizatorilor să își tranzacționeze criptele în cel mai rapid și mai sigur mod.

Conferința de investiții digitale: Stobox va reuni cei mai inteligenți oameni din întreaga industrie pentru a ajuta utilizatorii să descopere oportunitățile de investiții de top și cazurile de afaceri.

Stobox NFT: Jetoanele nefungibile (NFT) este viitorul, iar Stobox este mândru să ofere jetoane NFT și să devină un adoptator timpuriu.










Jeton Stobox
Stobox a lansat 2 jetoane care vor sprijini ulterior platforma. Aceste jetoane sunt STBU și STBX. STBU este un jeton de utilitate bazat pe ERC-20 al Ethereum. Deținând acest simbol, utilizatorii pot obține diverse avantaje oferite de Stobox. STBX este un simbol de securitate care va acționa ca capitalul social al companiei Stobox. Deținând acest simbol, utilizatorii pot obține capitaluri proprii și dividende. Dacă sunteți interesat de aceste două jetoane, le puteți obține prin intermediul programului de vânzare de jetoane organizat de Stobox. Iată detaliile celor două jetoane:

Ticker: STBU
Tipul: utilitar

Aprovizionare totală: 100.000.000
Blockchain STBU: Ethereum

Capitalizare de piață: 3.317.913,00 USD
Circulație: 32.999.387,54 STBU

Preț: 0,1002 USD
Ticker: STBX

Stoc Clasa B: Stobox Technologies Inc.
Acțiuni Token: Emise 10.000.000 STBX (100% din capitalul total)

Ofertă oferită: STO - 1.000.000 STBX (10% din capitalul total)
Cerințe pentru investitori: acreditat SUA, profesionist și public din UE, la nivel mondial -

Drepturi selective ale deținătorului de jetoane: echitate și
Regulamentul dividendelor: Reg D, regula 506 litera (c)
Reg S: Regulamentul UE privind prospectul, articolul 1 alineatul (3)

Investiție minimă: acreditat SUA: 25.000 USD, Altele: 1000 USD
Blocare: acreditat SUA: 12 luni, altele: niciuna

Concluzia
În prezent, multe platforme au început să adopte criptomonede pe platformele lor. Prin adoptarea criptomonedelor, platforma poate obține multe beneficii, cum ar fi tranzacții mai rapide și mai sigure, ajungând la investitori globali și multe alte lucruri pe care platforma le poate obține. Pentru a sprijini acest lucru, Stobox există ca o platformă care oferă instrumente tehnologice și servicii de consultanță. Stobox îi va ajuta pe clienți să își transforme afacerea - digitizând și tokenizând afacerea mai ușor cu Stobox. Clienții trebuie doar să se concentreze asupra serviciilor lor, iar Stobox își va juca rolul de asistent și consilier care va ghida companiile în emiterea și gestionarea activelor digitale, gestionarea juridică etc.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar