Kamis, 11 Februari 2021

7PLUS COIN

Sunteți interesat să vă alăturați proiectului, moneda dvs. 7PLUS trebuie să citească informații care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea



7PLUS COIN este dezvoltat pentru a spori și promova tranzacții fără probleme între grupul de companii Yeh și zeci de sute de viitoare unități medicale din întreaga lume. Astfel de unități variază de la companii farmaceutice de renume precum US WorldMeds, Elorac Inc., Pacira Pharmaceuticals, Inc., Putney / Dechra, Clinipace Worldwide și multe altele.

7PLUS Coin este un simbol de utilitate ERC-20 construit pe blockchain-ul Ethereum. Are o aprovizionare totală de 200 de milioane de jetoane și va fi de 0,1 USD pe monedă SV7 în timpul vânzării private și, respectiv, publice.


Asia com - mamă p orice cu vărsat de capital de 500 de milioane de baht o urzeală și bătătură de afaceri de tricotat cu vopsirea și finisarea acestuia. Compania este situată în Thailanda, inima Asiei de Sud-Est, la doar 35 km vest de Bangkok. Yeh Group produce țesături funcționale (îmbrăcăminte intimă și îmbrăcăminte sportivă) pentru piața globală. Compania produce în principal fire de nylon și spandex, deși poliesterul cu spandex câștigă teren deoarece servesc drept țesături rigide. Grupul Yeh lucrează de mai bine de 25 de ani în parteneriat cu mărci regionale notabile în lenjerie și sport.

Grupul are aproximativ 1000 de angajați. Datorită izbucnirii pandemiei COVID-19, Yeh Group a acordat o atenție sporită producției de materiale textile noi, extrem de protectoare, cu protecție biologică și chimică.

Aceste consumabile textile sunt de obicei utilizate în sala de operații sau în secțiile de spital pentru igiena și siguranța personalului și a pacienților. Sunt fie lavabile, fie de unică folosință. Exemple de astfel de consumabile medicale includ halate chirurgicale, șepci, măști, draperii pentru pacienți și haine de acoperire de diferite dimensiuni. Materialele textile textile utilizate în secțiile spitalului includ lenjerie de pat, îmbrăcăminte, saltele, huse și șervețele.

Agențiilor guvernamentale le-a fost foarte dificil să urmărească volumul și locația bunurilor esențiale. A avut un impact devastator asupra reducerii răspândirii virusului și protejării populației.

Când s-a descoperit că măștile de față din China în Europa (Marea Britanie, China, Irlanda etc.) erau contaminate, a răspândit panică în rândul populației. Panica publică va face mai mult rău decât bine pe măsură ce încercăm să abordăm izbucnirea acestei pandemii.

sistemul blockchain care urmărește și demonstrează în siguranță ingredientele, volumele de producție, disponibilitatea și calitatea va îmbunătăți semnificativ încrederea publicului în materiale și chiar în medicamente. Sistemul blockchain va permite schimbul de informații bazat pe fapte. Urmărirea originii și a obiectivelor materialelor textile medicale va reduce expunerea inutilă și riscurile legale.

plățile transfrontaliere vin cu taxe bancare ridicate și întârzieri din cauza distanței fizice. Acest lucru nu a ajutat într-adevăr lupta pentru a combate răspândirea pandemiei coronavirusului. Întârzierea procesării tranzacțiilor împiedică transportul materialelor textile medicale la timp în locurile în care sunt necesare. De asemenea, marilor companii multinaționale le este greu să țină evidența numeroaselor oferte de afaceri

piața are o valoare uimitoare de 75 de miliarde de dolari anual, inclusiv rechizite textile textile. Pe 24 iulie 2020, INTERPOL a raportat confiscări globale de produse medicale falsificate legate de Covid-19. Articolele confiscate includ 34.000 de măști de față contrafăcute și de calitate inferioară. Într-o perioadă în care consumabilele textile medicale standard sunt esențiale,

progrese în dezvoltarea de materiale medicale textile eficiente și eficiente. Grupul Yeh dezvoltă în prezent îmbrăcăminte de protecție pentru personalul medical, lucrătorii de teren etc. Produsele medicale Yeh din microfibră și uzura zilnică sunt proiectate cu tehnologia noastră de vopsire uscată. Acestea oferă o eficiență de filtrare de 99% și sunt foarte confortabile de purtat. Măștile Yeh au o respirabilitate mai mare decât măștile N95 și alte măști nețesute

tehnologie specială Drydye fără apă pentru producerea materialelor sale textile medicale covid-19. Doar 6 companii producătoare din lume folosesc tehnologia DryDye. Cu toate acestea, Yeh Group este singurul cu un serviciu unic de filare, țesut, vopsire fără apă și imprimare cu vopsea uscată avansată pentru a evita poluarea apei. În afară de tehnologia avansată de vopsire uscată, Yeh Group folosește și tehnologia blockchain în procesul său de lanț de aprovizionare pentru a permite urmărirea mai transparentă și mai precisă a produselor textile medicale. Protocolul blockchain permite comercianților cu amănuntul să verifice toate seturile medicale covid-19

beneficiu în două părți - bonusul provine din vânzarea simbolică, iar celălalt 15% din randamentul anual al dividendelor.


companii precum US WorldMeds, Elorac Inc., Pacira Pharmaceuticals, Inc., Putney / Dechra, Clinipace Worldwide și multe altele. 7PLUS Coin este un simbol de utilitate ERC-20 construit pe blockchain-ul Ethereum. Are o aprovizionare totală de 200 de milioane de jetoane și va fi de 0,1 USD pe monedă SV7 în timpul vânzării private și, respectiv, publice.

Va urma o perioadă de oferte de vânzare de jetoane în două runde pentru a permite investitorilor din diferite etape să contribuie la vânzarea de jetoane. Jetonul total de aprovizionare este de 200.000.000, iar prețul pe jeton este de 0.1 USD. Fondul total preconizat a fi strâns este de 20 de milioane de dolari. Prima vânzare va avea loc în perioada 12 februarie 2021 - 28 februarie 2021. Cei care cumpără în această perioadă vor primi un bonus de 25% la achiziționarea lor. A doua fază de vânzare va avea loc între 1 aprilie 2021 și 31 mai 2021. Persoanele care cumpără în primele două săptămâni de vânzare vor primi 15% bonus. Dacă cumpărați în decurs de 3-4 săptămâni de la vânzare, veți primi un bonus de 10%. De asemenea, cei care cumpără în termen de 5-8 săptămâni vor primi un bonus de 5%. Toate vânzările se vor încheia la 31 mai 2021. După atingerea plafonului moale sau a plafonului hard, tranzacționarea live va deveni publică pe Bitenium Exchange pe 1 iunie 2021.

Foaie de parcurs
ianuarie.2021

Introducerea și lansarea mărcii 7PLUS pe piața internă și internațională. Jeton autentic și jeton nativ L2L bazat pe dezvoltarea modelului economic pe ERC20

2021 februarie:

Anunț oficial al proiectului. Lansarea hârtiei albe și a mai multor platforme de socializare. Deschis publicului pentru Pre-vânzare, Vânzare privată și soft cap prin IEO la Bitenium exchange.

Aprilie - mai 2021:

7PLUS deschide publicul prin intermediul punctelor de vânzare cu amănuntul și al comerțului electronic. Începerea și oferta de hard cap și distribuirea 7PLUSCOIN către investitori

Q4 2021:

Listă în Coinmarketcap.com. 7PLUSCOIN deschis pentru tranzacționare publică pe bursa Bitenium. Dezvoltați software pentru lanțul de aprovizionare pentru produsele noastre textile Drydye și medicale și pentru un punct de vânzare cu amănuntul mai internațional 7PLUS.

T1 2022:

Road show și introducerea echipei de expertiză din spatele 7PLUS. Afișați cea mai nouă soluție și beneficii ale îmbrăcămintei sport, lenjeriei și textilelor medicale cu tehnologia Drydye.

T3 2022:

Q3 2023 Cumpărați înapoi și ardeți 20% din 7PLUSCOIN. Răscumpărarea totală va fi de 40%. Jetoanele rămase vor circula pe piața de schimb.

mai detaliat

Site web: https://7pluscoin.com/
● Facebook: https://www.facebook.com/SV7PlusCoin-103483088392823
● Telegramă: https://t.me/English7plus
● Twitter: https://twitter.com/7pluscoin
● Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCqqoJ6ai6yLzmcFw_ZxUfJw
● Mediu: https://seventhcoin7.medium.com/

Tidak ada komentar:

Posting Komentar