Selasa, 12 Januari 2021

SUGARLIVE

Bună tuturor, ce mai faceți? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, SugarLive ar trebui să citească informații care vă vor ajuta să găsiți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.
Tehnologia din ce în ce mai sofisticată facilitează comunicarea acum. De acord? Imaginați-vă, există atât de multe aplicații cu caracteristici interesante și variate care ne ajută să comunicăm și să interacționăm direct. Începând de la mesaje scurte, schimbul de voci până la posibilitatea de a vă întâlni direct față în față prin intermediul videoclipului. Și, desigur, suntem deja familiarizați cu aplicația de apel video pentru aplicația de streaming live.

Despre SUGARLIVE
Sugarlive este o aplicație de socializare bazată pe o rețea socială de streaming live care conține conținut video care este distractiv și are valori culturale indoneziene.

Creatorii de conținut și radiodifuzorii din Indonezia din întreaga lume pot răspândi conținut nou care va fi transmis în direct pe Sugarlive. Rețineți că Sugarlive este o platformă de streaming live, astfel încât 
creatorii de conținut și radiodifuzorii vor interacționa direct cu fanii lor din arhipelag imediat; ascultați comentarii, obțineți feedback și, desigur, obțineți apreciere. Interacțiunea bidirecțională între idol și fanii lor are loc în direct la fiecare difuzare Sugarlive.















VIZIUNEA SUGARLIVE
Ca o cerere făcută de copiii națiunii, Sugarlive dorește, de asemenea, să facă Indonezia mândră în lumea internațională. Vrem să oferim un spațiu mai larg de expunere culturii, artelor și turismului indonezian pentru a-l face și mai faimos în ochii lumii.

Misiunea SUGARLIVE
Vrem să fim un mijloc de satisfacere a nevoilor de comunicare și interacțiune ale generațiilor obișnuite de azi. În același timp, vrem să fim o rețea socială specială pentru divertisment pentru generația de astăzi. Prin urmare, vom oferi sprijin deplin creatorilor de conținut local pentru a putea crea conținut creativ tipic generației actuale din Indonezia, care este informativ, distractiv, educativ și cel mai important; Foarte indonezian.

Funcțiile acestei aplicații permit utilizatorilor din Indonezia să ofere comentarii, premii digitale și să urmărească difuzoarele lor preferate.

Care sunt avantajele de a fi gazdă oficială Sugarlive?
Avantajul OH Sugarlive este că, fiind activ online online în fiecare zi, veți primi salariu / salariu. Deci, Sugarlive vă va plăti atunci când este înregistrat ca Gazdă oficială.

Care sunt cerințele pentru a deveni gazdă oficială a Sugarlive?
Ai talent și perspicacitate
Încredere

Aveți o carte de identitate și o carte de economii
Și trebuie să respecte regulile Sugarlive

Veniturile totale ale aplicațiilor mobile Sugar Live în noiembrie 2020 au fost de <5 mil USD, inclusiv <5 mil USD pentru aplicațiile iOS și <5 mil USD pentru aplicațiile Android. Numărul total de descărcări de aplicații mobile pentru Sugar Live a fost <5k, inclusiv <5k descărcări de aplicații iOS și <5k descărcări de aplicații Android. Sugar Live are în total 1 aplicații, inclusiv 0 aplicații iOS și 1 aplicații Android. Prima lor aplicație cu încasări de luna trecută a fost Sugar Live, iar cea mai descărcată aplicație a fost Sugar Live.

CUM SĂ ÎNSCRIEȚI LA VÂNZARE?
  • Asigurați-vă că aveți BNB în portofel
  • Set GAZ: 200.000 (recomandat)
  • Trimiteți MINIMUM 0,05 BNB la contractul nostru inteligent [0x591562b039a2f363ae397c988c01fedd06e3ace0]
  • Așteptați până la succesul tranzacției și veți obține SLV-u
SugarLive este o platformă de divertisment video socială pentru conectare, interacțiune și difuzare
Oferta maximă SLV este - 100.000.000
Alocare prevânzare - 10.000.000
Preț de vânzare - 120000 jetoane per 1 BSC
Preț de vânzare publică - 100000 de jetoane pe 1 BSC

Contribuție minimă pentru pre-vânzare 0,05 BNB.
Trimitere maximă 5 BNB.
Alocare pentru pre-vânzare 10.000.000 SLV,
Preț 1 BNB = 100.000 SLV.
primiți bonus de 20% la prevânzare.

Pornhub folosește procesorul de plăți Probiller, iar serviciul acceptă bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), dash (DASH), ethereum (ETH), ethereum classic (ETC), litecoin (LTC), monero (XMR), nem ( XEM), tether (USDT), tron ​​(TRX), verge (XVG), valuri (WAVES) și zcash (ZEC)

CONCLUZIE
„Sugarlive oferă o platformă pentru exprimare, prezentarea talentelor, promovarea produselor și serviciilor de afaceri, concerte, schimbul de experiențe, conducerea de întrebări și răspunsuri, extinderea cunoștințelor, comunitatea, crearea de teste de premi


Tidak ada komentar:

Posting Komentar