Sabtu, 02 Januari 2021

CORULS

Sunteți interesat să vă alăturați proiectului, Corul dvs. ar trebui să citească informații care vă vor ajuta să găsiți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea






Internetul este o inovație puternică care creează o conștientizare largă cu privire la platformele de comerț electronic. Cu disponibilitatea internetului, milioane de oameni pot căuta online zilnic produse și servicii. Este sigur să spunem că cumpărăturile online sunt în creștere în fiecare zi care trece, iar platformele de comerț electronic reprezintă mijlocul convenabil prin care oamenii pot achiziționa produse și servicii în interesul lor.Site-urile de comerț electronic nu sunt supuse unor limitări geografice. Ca atare, companiile pot vinde pe piața la alegere, în care potențialii clienți își pot vizualiza site-urile web și pot comanda produsele și serviciile dorite în orice moment al zilei. În plus, platformele de comerț electronic sunt extrem de benefice pentru proprietarii lor, deoarece costul operațional este accesibil în comparație cu magazinele fizice sau piețele.

De asemenea, clienții care frecventează platformele de comerț electronic au realizat că produsele comandate de pe aceste site-uri online sunt în general mai mici decât piața fizică. În plus, cu mai multe platforme de comerț electronic puse la dispoziție online, clienții pot compara cu ușurință prețurile produselor pe diferite site-uri web și le pot selecta pe cele cu cele mai bune oferte.

Avantajele site-urilor de comerț electronic nu pot fi subevaluate, cu toate acestea, site-urile web moderne de comerț electronic se confruntă cu unele obstacole care limitează creșterea sectorului. Aceste probleme se prezintă sub formă de nesiguranță rezultată din mai multe platforme de comerț electronic construite cu sisteme de securitate învechite și slab concepute, care sunt predispuse la atacuri de hacks și malware, tranzacții lente și întârziate, comercianților li se percep tarife mari ale dobânzii la împrumuturile din finanțele centralizate și curând.


Din fericire, a apărut o soluție și este cunoscută sub numele de CORULS. Coruls este o platformă de comerț electronic cu scopul principal de a simboliza în mod adecvat industria comerțului electronic cu soluții inovatoare și aprofundate ușor disponibile, conduse de tehnologia blockchain și Finanța descentralizată (DeFi).

Tehnologia blockchain nu este un termen nou la nivel global, există de mai bine de un deceniu și în acest timp, această tehnologie a introdus noi schimbări în fiecare industrie și sector pe care le-a întâlnit.
Tehnologia Blockchain continuă să îmbunătățească modul în care se realizează tranzacțiile prin efectuarea plăților mai rapide, sigure, eficiente și accesibile tuturor. De asemenea, blockchain a adus o altă inovație numită Finanțe descentralizate.

Finanțele descentralizate (DeFi) se concentrează pe implementarea descentralizării mai largi în finanțele tradiționale, oferind servicii financiare precum împrumuturile, împrumuturile, monedele stabile și tokenizarea activelor pentru persoanele din întreaga lume, fără activitate de intermediar sau intermediari.
Atât de mulți oameni au profitat de tehnologia blockchain, cu toate acestea DeFi oferă oportunități pentru numeroși indivizi să obțină un procent mare din profituri din cadrul blockchain.
Cu tehnologia blockchain și conceptul de finanțare descentralizată la dispoziția Coruls, utilizatorii vor avea dreptul la diferite beneficii satisfăcătoare din funcțiile platformei prezentate mai jos:

  • Tranzacții mai rapide: în Coruls, utilizatorilor și comercianților li se permite să utilizeze criptomonede pentru plăți, ceea ce garantează procesarea și executarea tranzacțiilor de decontare cu o viteză incredibilă decât finanțarea tradițională.

  • Împrumuturi și împrumuturi comerciale P2P: După cum sa menționat anterior, comercianții suportă o rată a dobânzii puternică la împrumuturi prin finanțare centralizată. Cu toate acestea, Coruls permite comercianților să împrumute bani pentru activitățile lor comerciale cu rate de dobândă asociate la prețuri accesibile și flexibile, fără comisioane de la intermediari.

  • Rețea de comercianți și afiliați competenți: platforma Coruls servește ca un canal fiabil, sigur și eficient pentru comercianți care își listează produsele și se conectează cu un public global de clienți fără implicarea intermediarilor sau a intermediarilor. De asemenea, Coruls se va asigura că specialiștii în marketing vor primi comisioanele complete cât mai curând posibil, spre deosebire de mai multe platforme de comerț electronic care întârzie sau livrează câștiguri târziu marketerilor lor.

  • Portofelul Coruls: acest portofel împuternicește fiecare utilizator să trimită cu ușurință plăți cu sisteme de securitate integrate pentru a proteja fondurile. Portofelul Coruls acceptă diverse criptomonede și bani FIAT, permițând comercianților să accepte opțiunea lor preferată de plată.


Miza: O altă caracteristică impresionantă a portofelului Coruls, care permite utilizatorilor să-și maximizeze profitul deținând jetoane CORL și USDT pentru a primi dobânzi anuale de până la 30%.

Mai mult, ecosistemul Coruls rulează cu criptocurrency nativ lansat, cunoscut sub numele de token CORL. Jetonul CORL servește ca opțiune principală de plată în platforma Coruls și oferă avantaje mai bune utilizatorilor din cadrul Coruls.

De asemenea, simbolul CORL poate fi folosit de comercianți pentru a oferi clienților o opțiune CUMPĂRĂ ACUM ȘI PLĂTEȘTE MAI TÂRZIU. Această funcție nu este ușor disponibilă în majoritatea site-urilor de comerț electronic din întreaga lume.

În concluzie, Coruls servește ca mijloc pentru ca oamenii să fie o parte a tendinței în plină expansiune a cumpărăturilor online, de asemenea, le permite să experimenteze beneficii nelimitate ale serviciilor de comerț electronic combinate cu tehnologie blockchain și finanțe descentralizate.



WEB: https://coin.coruls.com/
WHITEPAPER: https://coin.coruls.com/wp-content/uploads/2020/09/WP_CORULS6.pdf
TELEGRAM: https://t.me/coruls
TWITTER: https://twitter.com/corlcoin


Autor: harum93
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2692041
ETH: 0xAcd9BF8EC3E202833891c38a595Ea0568aE034f7





Tidak ada komentar:

Posting Komentar