Minggu, 31 Januari 2021

BASIX


BasisX este o stablecoină algoritmică care este distribuită rapid și este rezistentă la cenzură. BasisX este dezvoltat cu un sistem de algoritmi care va ajusta prețul. Dacă BXC se tranzacționează după 0,95 dolari, utilizatorii pot cumpăra BXB (obligațiuni) la o reducere, pentru a construi stabilitatea prețului BXC. Alți utilizatori pot schimba token-urile BXB către BXC la un raport 1: 1. Cu toate acestea, dacă prețul BXC depășește 1,05 USD, contractul principal este toate schimburile BXB către răscumpărătorii BXB. Și dacă prețul depășește 1,05 USD, atunci noile jetoane BXC vor fi tipărite și distribuite către titularii BXC. Cu un sistem ca acesta, toate prețurile tokenului BXC rămân stabile.

BasisX este o monedă stabilă care este ușor distribuită și rezistentă la cenzură cu o bancă centrală algoritmică. .BasisX este dezvoltat cu un sistem de algoritmi care va ajusta prețul. BasisX este dezvoltat în ecosistemul Huobi, despre care se crede că este liderul în industria DeFi.

Protocolul BasisX constă din trei jetoane: BXC, BXS și BXB. BXC și BXS pot fi obținute prin exploatarea lichidității, atunci când BXC este legat de USD și valoarea este fixată la 1 USD, deținătorii de BXS care participă la pariuri la bord pot câștiga venituri premium din inflația BXC, iar exploatarea la bord va începe din 6 zile. BXB este o obligațiune emisă pentru a cumpăra BXC BXC atunci când prețul BXC este mai mic de 0,95 USD, iar deținătorii BXB pot schimba BXC la un raport 1: 1 atunci când prețul BXC depășește 1,05 USD. Protocolul BasisX asigură rezistența economică, atrăgând o audiență largă pentru a da putere HUSD și HECO. Protocolul BasisX stabilește pragul de stabilizare a prețurilor simbolice, care este sau nu, deoarece mecanismul de stabilizare va fi declanșat.


Informații referitoare la jetonul ecosistemului
BasisX BasisX a lansat 3 tipuri de jetoane care au funcțiile respective. Cele trei jetoane sunt BXC, BXS și BXB. Aceste trei jetoane au funcțiile respective în operațiunea platformei BasisX. Urmărirea este funcția simbolului;

BXC: Aceasta este o stablecoin algoritmică lansată de BasisX. Aprovizionarea totală inițială a BXC este de 50.000.

BXB: Acestea sunt obligațiunile care vor fi emise de BasisX, când prețul tokenului BXC este de 0,95 USD. Acest simbol servește ca un simbol care va stabiliza prețul BXC. Aceste jetoane pot fi cumpărate de către utilizatori la un preț redus și orice BXB promite deținătorului 1 BXC în viitor.

BXS: Acestea sunt jetoanele pe care utilizatorii le vor câștiga atunci când participă la lotul inițial al BasisX. Un total de 1.000.000 BXS, va fi distribuit ca o recompensă minieră.

BasisX este o monedă algoritmică stabilă, care permite tuturor oamenilor să investească pe piața criptomonedelor, fără a se îngrijora de piața volatilă. BasisX este dezvoltat în ecosistemul Huobi, despre care se crede că este liderul din industria DeFi. BasisX consideră că, cu sprijinul tuturor partidelor, BasisX poate juca un rol important în ecosistemul DeFi și HECO. BasisX este o monedă stabilă care este ușor distribuită și rezistentă la cenzură cu o bancă centrală algoritmică. BasisX este dezvoltat cu un sistem de algoritmi care va ajusta prețul. BasisX este dezvoltat în ecosistemul Huobi, despre care se crede că este liderul din industria DeFi.

Jeton BasisX


BasisX a lansat 3 tipuri de jetoane care au funcțiile respective. Cele trei jetoane sunt BXC, BXS și BXB. Aceste trei jetoane au funcțiile respective în operațiunile platformei BasisX. Următoarea este funcția jetonului:

BXC: Aceasta este o stablecoin algoritmică lansată de BasisX. Suma totală inițială de BXC este de 50.000.

BXB: Aceasta este o obligațiune care va fi emisă de BasisX atunci când prețul tokenului BXC este sub 0,95 USD. Acest jeton servește ca un jeton care va stabiliza prețul BXC. Acest simbol poate fi achiziționat de utilizator cu reducere și fiecare BXB îi promite deținătorului exact 1 BXC în viitor.
BXS: Acestea sunt jetoane care vor fi obținute de utilizatori atunci când participă la grupurile inițiale BasisX. Un total de 1.000.000 BXS vor fi distribuite ca recompense miniere.

Prezentare generală a distribuției de jetoane

BXC Nо pre-mining, alocare echitabilă a
mizei BasisX deschide 6 pool-uri inițiale în care utilizatorii pot participa la HT, HUSD, HBTC, HDOT, HETH. 5 active HRC-20 în total pentru a participa la mineritul BXC.

Aprovizionarea totală inițială a BXC este de 50.000 și va fi alocată proporțional ca bonus pentru fiecare grup: HUSD 25%, HT 25%, HBTC 25%, HETH 20%, HDOT 5%. Aprovizionarea totală inițială va fi eliberată liniar în 5 zile.

Alocarea BXS va începe imediat după începerea distribuției BXC, cu un total de 1.000.000, va fi distribuită ca recompense miniere
Stake BXC-HUSD LP pentru BXS: 750.000 BXS (75%) vor fi produse, începând cu 6.250 BXS în fiecare zi 25% după 30 de zile după aceea.

Miza BXS-HUSD LP pentru BXS: produce 250.000 BXS (25%) și continuă să eliberezi liniar timp de 365 de zile.

Alăturați-vă comunității și participați la guvernare
Lansarea BasisX pe ecosistemul Huobi este o recunoaștere excelentă a conducerii HECO în industria DeFi. Invităm toți participanții și utilizatorii Huobi, HECO și alte ecosisteme DeFi să participe la minerit și la construirea ulterioară a BasisX. Vom fi un rol important în ecosistemul DeFi și HECO.

BasisX va fi lansat la 18 ianuarie 2021.
Utilizatorii vor putea să retragă jetoanele USDT, USDC, BTC, HT din Huobi la portofelul heco Tokenpocket.pro pentru a participa la exploatarea lichidității fără pierderi și vor deveni BXC gratuit.

Concluzie

BasisX este o monedă stabilă algoritmică care permite oamenilor să investească pe piața criptomonedelor fără să se îngrijoreze de piețele volatile. BasisX este dezvoltat pe ecosistemul Huobi, despre care se crede că este liderul în industria DeFi. BasisX consideră că, cu sprijinul tuturor părților, BasisX poate deveni un rol important în ecosistemul DeFi și HECO.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar