Minggu, 07 Maret 2021

RPO "Racing Platform One" - The GAMEFI Ecological Application

Hallo zusammen, wie geht es euch? Wenn Sie daran interessiert sind, sich dem Projekt Racing Platform One anzuschließen, sollten Sie Informationen lesen, die Ihnen helfen, Informationen zu finden, die Ihnen helfen können, Ihre Vision und Mission zu erkennen.

Introducere
Mulți oameni de pe planetă colectează ceva. Colecționarea poate fi numită o activitate asociată cu colecția unei colecții, adică o persoană colectează periodic unele obiecte, poate fi carte, picturi, piese muzicale, monede, ecusoane și chiar insecte. Unii oameni colectează mașini valoroase (care sunt de obicei foarte scumpe).

Rezultă că un colecționar nu este altul decât un colecționar.
Anterior, era posibil să colecționăm doar ceva tangibil, ceva ce poate fi atins (din cauza lipsei unui Internet global în lume).
Racing Platform One



Racing Platform One
RPO este prima platformă de gamefi din lume care folosește blockchain-ul Ethereum pentru a vă aduce o evoluție a jocurilor într-o formă de adevărată proprietate digitală. RPO constă din două componente principale: colecția de NFT-uri (token-uri nefungibile) și Defi.In RPO, un bun digital și o colecție care este cu adevărat a dvs. să setați prețul de pornire al mașinilor rare pe platforma de licitație, iar toți jucătorii pot participa la licitație. Dacă licitația are succes, vânzătorul și jucătorul vor împărți veniturile licitației. În ecosistemul RPO, puteți deține mașini digitale pentru a câștiga jeton RPO și vă puteți invita prietenii să câștige mai mulți RPO $, fiecare mașină din RPO va fi avantajul valoros.
Noroc tuturor, așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm ca următorii noștri colecționari finali!

Evoluția în potrivire a venit odată cu apariția tehnologiei de token NFT (jetoane nefungibile). Aici aveți posibilitatea de a colecta digital cele mai rare articole și de a fi singurul lor titular al drepturilor de autor. Noul proiect Racing Platform One (RPO) poate fi considerat un reprezentant izbitor al acestei nișe. RPO este prima platformă de jocuri din lume construită pe rețeaua Ethereum. (Ethereum este o platformă de calcul descentralizată pe baza căreia sunt construite cele mai reușite proiecte blockchain, iar simbolul ETH în sine este al doilea ca mărime după capitalizare după Bitcoin). Racing Platform One vă aduce o revoluție a jocurilor sub forma adevăratei proprietăți digitale.


Racing Platform One (RPO) are două componente principale.
1. NFT

(NFT-urile sunt jetoane care nu pot fi înlocuite care conțin informații de identificare înregistrate în contractele lor inteligente. Aceste informații sunt cele care disting fiecare dintre ele și, prin urmare, nu pot fi înlocuite direct cu alt jeton.)
2. Defi

(DeFi poate fi definit ca instrumente financiare sub formă de servicii și aplicații create pe blockchain (în cazul nostru, pe blockchain-ul Ethereum).



Care este primul punct al NFT?
Aici puteți colecta foarte rare (obiecte rare) care vor deveni parte a colecției dvs. uimitoare. Veți avea de ales, puteți păstra aceste articole sau (cel mai bun dintre toate) să le vindeți la licitație și puteți seta orice preț doriți pentru articolul dvs.

Puteți seta un preț minim la o licitație, iar participanții la piață vor purta un război al prețurilor pentru ei, care plătește mai mult va câștiga în cele din urmă. Câștigătorul licitației va primi colecția dvs. și veți primi o recompensă sub formă de bani. și toată lumea este fericită.



În ecosistemul Racing Platform One, aveți o varietate de moduri de a câștiga bani, dintre care una este invitându-vă prietenii să se alăture proiectului. Recompensa Racing Platform One (RPO) va fi plătită în jetoane RPO. pentru efectuarea anumitor acțiuni, veți primi jetoane de proiect.

În curând, tokenul RPO va fi tranzacționat pe multe burse unde îl puteți schimba cu ușurință pentru orice altă criptomonedă.

În acest moment, proiectul Racing Platform One organizează un eveniment interesant în care vă puteți dovedi și câștiga câteva jetoane RPO. Puteți înregistra o scurtă recenzie video pe platformă sau puteți ajuta proiectul pe social media.

De asemenea, puteți scrie un articol interesant despre avantajele și dezavantajele proiectului și veți fi bogat recompensat pentru asta.
Numărul total de recompense este de 600 de jetoane RPO.

Regulile generale ale evenimentului sunt disponibile la linkul de pe forumul BitcoinTalk. https://bitcointalk.org/index.php?topic=5301389.0
Informații despre jeton

Simbol: RPO
Nume: Jucător de curse unul
Adresă: 0x42bc26 ... 7c86e0




Link-uri utile
Forum: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5301389.0
Twitter: https://twitter.com/racingplayerone?s=09
Telegramă: https://t.me/Raceoneplayer

Tidak ada komentar:

Posting Komentar