Sabtu, 19 Februari 2022

CoinSale: Stake your NFT Token, Earn more CSF token!

Salutare tuturor, ce mai faci? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului Coinsale, ar trebui să citiți informațiile care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.

#coinsale #coinsalefinance #binance #btc

Criptomoneda și-a extins aripile în multe industrii și piețele financiare de mult timp. Blockchain a crescut masiv în popularitate, extinzându-și cazurile de utilizare de la criptomonede la alte sectoare, cum ar fi băncile, sănătatea și imobiliare. Start-up-urile emergente din blockchain au perturbat spațiul investițional în 2017, când au adoptat abordarea simbolului pentru strângerea de fonduri. În loc ca aceste start-up-uri să strângă fonduri prin modelul tradițional de la investitorii instituționali, au emis jetoane și au lansat cărți albe pentru a oferi investitorilor siguranță în proiectele lor.

Creșterea blockchain-ului a inventat tehnici de crowdfunding precum ICO, IEO, IDO și STO ca o nouă metodă de strângere de fonduri de-a lungul timpului. Creșterea cripto-economiei este atât promițătoare, cât și nefericită pentru capitalurile de risc, precum și pentru investitorii de retail din întreaga lume. Promițător pentru că acum au ocazia să investească în active cripto. Cu toate acestea, există provocări Blockchain legate de UI/UX, lipsa KYC, acești VC și investitorii de retail sunt blocați cu strategiile tradiționale de strângere de fonduri. De aceea, dezvăluirea CoinSale.

Ce este CoinSale?

Coinsale este o platformă IDO descentralizată. Coinsale este un partener de soluții puternice pentru proiectele de criptomonede pentru a vinde jetoane, a crește lichiditatea și a ajunge la noi investitori. Coinsale vă permite să investiți în proiecte la evenimentele IDO care vor avea loc pe platforma sa prin mizați propriul token. Această platformă oferă posibilitatea de a investi primul, vei fi unul dintre primii investitori ai proiectelor.

De ce CoinSale?

Servește pentru a rezolva problemele create de multe platforme similare, pentru a minimiza costurile de participare la evenimentele IDO și pentru a ajunge la un public mai mare. În timp ce unele platforme nu vă garantează că investiți în proiecte, chiar dacă mizați propriul token, Coinsale, dimpotrivă, își propune să se asigure că toți participanții participă la evenimentele IDO fără probleme. Nu există absolut niciun sistem de bot pe platforma Coinsale și acest lucru nu este tolerat. Este asigurat că toți investitorii și utilizatorii platformei participă la vânzările IDO fără probleme.

Caracteristicile CoinSale

Proiecte verificate - Investiți în proiecte care au un raport de audit și sunt aprobate de noi.

Multichain - În prezent, va accepta Avalanche, Binance Smart Chain și multe altele!

Stake Program - Am creat programe de staking care sprijină rețelele de lanțuri inteligente Avalanche și Binance

Investiții în stadiu incipient - Cu nivelurile de lansare, obțineți acces la vânzări de semințe și private.

Nivelul de colecție NFT - Obțineți alocare cu colecții speciale
Miza NFT - Mizați-vă jetoanele NFT, câștigați mai multe jetoane CSF!

Cum functioneazã?

Utilizatorii de monede (investitorii) vor putea participa la toate vânzările IDO de pe site-ul web prin mizarea simbolului acestei platforme. Tot ce trebuie să facă este o miză în conformitate cu timpul și condițiile date. În acest fel, veți putea participa fără probleme la toate vânzările IDO viitoare.

Aplicație Coinsale IDO

Proprietarii de proiecte sunt obligați să își prezinte proiectul completând formularul de cerere de pe site pentru a avea un IDO pe platforma Coinsale

Dacă împărtășesc informații importante, cum ar fi conținutul proiectului, informații despre echipă, planuri și bugete cu Coinsale, după evaluarea echipei se va decide dacă proiectul este eligibil sau nu.

Coinsale Finance listează proiecte cu rapoarte de audit și proiecte aprobate de echipa din rețeaua de lanțuri inteligente Avalanche și Binance.

Sistemul de niveluri de CoinSale



Token CSF

Tokenul nativ pentru Coinsale Finance este CSF. CSF va fi folosit pentru a participa la vânzările IDO și de semințe prin miza în funcție de nivel pentru a fi eligibil pentru vânzare. În viitor, CoinSale va lansa un program intern de miză, astfel încât, dacă utilizatorii nu participă la vânzare, aceștia au în continuare șansa de a câștiga unele beneficii din Staking.



Tokonomia

Nume jeton: CoinSale
Simbol simbol: $CSF
Aprovizionare maximă totală: 5.000.000 Capitalizare de
piață inițială: ~ 320.000 $
Aprovizionare de lansare: 912.500 CSF

Foaia de parcurs



Parteneri



Concluzie

CoinSale își propune să identifice toate punctele dificile ale accesării platformelor de lansare și participării la IDO-uri pe diferite platforme și rețele care s-au identificat ca; costuri ridicate pentru accesarea platformelor de lansare, alocări reduse pentru nivelurile inferioare, liste albe/înscrieri la loterie, lipsă de timp, cunoștințe și aspecte tehnice ale platformelor și mai ales accesarea platformelor pe rețele necunoscute pentru investitor, perioade de blocare a mizei și o mulțime de altele mai mici problemele cu care se confruntă indivizii. CoinSale rezolvă aceste probleme folosind expertiza echipei și ani de experiență în mediul cripto pentru a face investiții în cele mai bune platforme de lansare la cele mai înalte niveluri și pentru a oferi investitorilor beneficiul de a câștiga dintr-o cotă de profit în succesul fondului.

For More Information Visit:
Website: https://www.coinsale.finance/
White Paper: https://coinsale.finance/CoinsaleWhitepaper.pdf
Telegram: https://t.me/coinsalefinance
Twitter: https://twitter.com/coinsalefinance

Tidak ada komentar:

Posting Komentar