Minggu, 22 Agustus 2021

Conectați aplicația - aplicația de generare de bani OnDemand cu venituri nesfârșite

Bună tuturor, ce mai faceți? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului Connect Coin, ar trebui să citiți informațiile care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.




Acum nu este atât de greu pentru cineva să-și poată partaja conținutul și să câștige bani din acesta. Platformele precum Youtube sau Twitch permit oamenilor să își împărtășească conținutul și să câștige bani în schimbul veniturilor generate din publicitate sau din donațiile trimise de fani. Platformele de divertisment ca acestea facilitează accesul oamenilor la conținutul lor, interacționează cu fanii și câștigă bani din acesta.

Confortul oferit de platformele de divertisment pentru vedete și influențatori de a-și putea partaja conținutul și a câștiga bani din acesta face ca tot mai mulți oameni să dorească să intre în această industrie. Prin urmare, Connect este lansat ca o aplicație socială care va facilita creatorilor de conținut și vedetelor să își poată genera bani din conținutul lor și să interacționeze cu utilizatorii și fanii lor. Aplicația socială Connect va oferi oportunități nesfârșite creatorilor de conținut de a câștiga bani din conținutul lor, iar fanii pot avea acces la conținut premium care este disponibil numai în aplicația socială Connect.
Funcții de conectare

Connect este o aplicație socială care poate fi utilizată de influențatori sau creatori de conținut pentru a putea genera bani din conținutul lor și pentru a se conecta cu fanii sau utilizatorii lor. Aici utilizatorii se pot bucura de transmisii exclusive ale emisiunilor și concertelor preferate direct, abonându-se la canalul dorit. Dar asta nu este tot, există mai multe alte caracteristici ale Connect:

Branding & Design: Aduceți vedete sau vedete pentru a putea experimenta o experiență socială mai digitală mai online în aplicația Connect.

Interacționați și comunicați: utilizatorii pot comunica direct cu influenții sau artiștii preferați prin mesaje text, voce sau video.

Proiectare și dezvoltare APP: aplicațiile Connect sunt proiectate cu ușurință, sigur și privat. Utilizatorii nu trebuie să-și facă griji că datele lor sunt vândute sau algoritmii care le vor urmări utilizarea.

Evenimente: Utilizatorii pot experimenta croaziere de lux cu vedete sau festivaluri de muzică exclusive pe insule private și hoteluri din întreaga lume, care pot fi accesate doar prin Connect.

Conținut exclusiv: utilizatorii pot obține acces la conținut exclusiv care este postat numai pe platforma Connect și nu pe nicio altă platformă.



Monetizare socială la cerere

Există multe platforme pe care creatorii sau influențatorii de conținut le pot folosi pentru a-și genera bani din conținut și a interacționa cu fanii și publicul lor. O platformă populară pentru generarea de bani din conținut este Youtube, o platformă de partajare a videoclipurilor care permite oamenilor să-și partajeze conținutul și să câștige bani din acesta. Pe această platformă, creatorii și influențatorii pot interacționa nu numai cu fanii lor, ci și câștiga bani din generarea de bani sau din donațiile trimise de ascultătorii lor. La fel ca Youtube, Connect este o aplicație socială care va oferi oportunități nesfârșite de a genera bani din conținut și de a interacționa cu utilizatorii și fanii. Aici creatorii de conținut și influențatorii își pot crea propria comunitate și se pot conecta cu fanii și utilizatorii lor și pot câștiga bani din veniturile generate de publicitate, streaming live sau conținut de abonament.



Utilizatorii se pot conecta cu stelele lor preferate sau cu influențatori cu ușurință prin intermediul aplicației furnizate. Utilizatorii pot comunica prin mesaje text, voce, video sau chiar pot solicita un autograf personalizat. Sau accesați conținut exclusiv care nu a fost postat nicăieri.
Tokenomică

Aplicația Connect are un simbol nativ numit Connect Coin, care va deveni standard în industria de divertisment. Connect Coin va servi ca jeton de utilitate, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor folosi Connect Coin pentru diverse lucruri, cum ar fi abonarea, cumpărarea de bilete online, obținerea accesului la evenimente, recompensarea artiștilor preferați, etc. Ulterior recompensa care va fi primită de influențatori sau de conținut creatorii este Connect Coin pe care îl pot stoca sau schimba direct în schimburi pentru alte criptomonede.


Concluzie

Cu platforme precum Youtube sau Twitch, este ușor pentru creatorii de conținut sau influențatori să își poată genera bani din conținut și să socializeze cu utilizatorii sau fanii lor. Dan Connect este aici ca o aplicație socială care oferă oportunități nelimitate de a câștiga bani prin generarea de bani din conținut. Aici creatorii de conținut, vedetele sau influențatorii își pot genera bani din conținutul lor și pot socializa cu utilizatorii și fanii lor. De asemenea, utilizatorii pot avea ocazia să se conecteze cu muzică, evenimente live, conținut exclusiv, să facă croazieră cu vedete sau să obțină recompense cu ajutorul aplicației sociale Connect. Connect oferă utilizatorilor o aplicație care le permite să socializeze și să genereze bani din conținutul lor ca niciodată.

Informatii de contact








autor: harum93
e-mail de înregistrare la https://coinsbit.io  : mandalawangi1978@gmail.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar