Sabtu, 12 Juni 2021

Punkcoin

Bună ziua tuturor, ce mai faceți? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului <Punkcoin> ar trebui să citiți informațiile care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea

#PKC #ethereum #ERC20 #Blockchain #Cryptomate
Punkcoin este o criptomonedă, un rebel sub criptomonedă. aceasta bazată pe platforma Ethereum, utilizând standardul ERC20 cu simbolul simbol PKC. Codul contractului va fi verificat și publicat pe Etherscan.
Suma maximă de aprovizionare de 1.000.000.000.000.000 de Punkcoins.
Cantitatea completă va fi tipărită în timpul ICO, astfel încât oferta totală este egală cu oferta maximă.

DE CE ESTE DIFERIT PUNKCOIN?

Punk este o cultură a tinerilor. Atributele sale sunt o afișare provocatoare, o atitudine rebelă și un comportament inadecvat. La fel și Punkcoin. Desigur, înseamnă sistemul de finanțare descentralizată (DeFi). dar în timp ce Bitcoin și unele altcoins sunt descoperite din ce în ce mai mult de instituții mari, Punkcoin este în primul rând o investiție pentru persoane fizice. Și cu o aprovizionare totală de 1.000.000.000.000.000 de jetoane, oricine poate deține o mulțime de Punkcoins.

punkcoin este inspirat de CryptoPunks și Bastard Gan Punks (V2). Acesta este un jeton meme, dar ceea ce este diferit este că punkcoin este un jeton foarte rebel. Acest atribut oferă posibilitatea de a depăși și contrasta alte criptomonede.

Designul arată exact ceea ce am menționat mai devreme. Există asemănări clare cu Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash și Dogecoin, dar culoarea roz și banda din partea de sus tribut unei coafuri punk - un semnal unic și neconformitate. încă o dovadă este neagră.



Așa cum am menționat mai devreme, oferta maximă va fi tipărită în timpul ICO. jumătate - 500.000.000.000.000 de jetoane - vor fi oferite investitorilor în timpul ICO.

Cealaltă jumătate este rezervată marketingului (15%), rezervelor generale (10% - obiective mai târziu în carte albă), partenerilor (10%) și echipei (15%).

Cu aceste reguli stricte garantăm o distribuție largă fără majoritate. Aceasta este cheia unui preț de piață corect, de asemenea, pe termen lung.

după cum puteți vedea, proiectul oferă un plan solid de distribuție pentru a construi un subsol stabil pentru justiție, dar și pentru succes. Până în prezent, investitorii au fost invitați să investească în Punkcoin. aceasta va fi o creștere a prețurilor ICO, cu prețul dublu față de prețul final și o captură ușoară și dură.

În timpul ICO, toate fondurile sunt înghețate. După ICO, investitorii își pot revendica jetonul Punkcoin sau, dacă acest lucru nu funcționează, rambursarea Ethereum.

CARACTERISTICI

Punkcoin este un simbol „rebel” al cărui scop este să servească drept criptomonedă pentru investitorii privați. Deoarece aceasta este o criptomonedă destinată investitorilor privați, evident că reprezintă un sistem de finanțare descentralizat, care are scopul de a perturba ecosistemul financiar global. Punkcoin este același cu criptomoneda în general, dar ceea ce o distinge este că nu vizează instituții / companii mari, doar în mod special pentru investitorii privați. Dar nu numai asta, există și alte caracteristici ale Punkcoin:
Construit pe Ethereum: Punkcoin este un simbol construit pe protocolul rapid și sigur Ethereum.
Portofele acceptate: Punkcoin acceptă Metamask ca un portofel digital care conectează utilizatorii și platforma Punkcoin.

PUNKCOIN ICO

ICO-ul nostru va avea un interval maxim de 30 de zile. În acest timp, binefăcătorii monetari sunt liberi să plaseze active în Punkcoin. Va fi o ICO în valoare de creștere, cu o ultimă dublă cheltuială și o captură fragilă și dură. În timpul ICO, totalul resurselor sunt înghețate. După ce patronii monetari ICO își pot asigura jetoanele Punkcoin sau, dacă ar trebui să existe un eveniment fără realizare, limitele lor Ethereum. Codul sursă al contractului ICO este verificat și însușit pe Etherscan. Urmând limitele esențiale ale Punkcoin ICO.


FOAIE DE PARCURS

A CONCLUZIONA

Astăzi există mulți investitori cu amănuntul, instituționali sau mari, care investesc în piața criptomonedelor. Acesta este un lucru pozitiv în dezvoltarea criptomonedelor, dar acestea pot deveni balene care pot influența mișcările și prețurile criptomonedelor populare. Și Punkcoin există ca un simbol „rebel” care vizează investitorii privați. Punkcoin este inspirat de CryptoPunks și Bastard Gan Punks, dar ceea ce face Punkcoin este mai rebel decât cele două jetoane. Se speră că prezența Punkcoin va permite persoanelor private să investească mai liber în criptomonede.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII, FACEȚI CLIC PE LINKURI DE MAI JOS:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar