Rabu, 16 Juni 2021

Ecowatt

Bună tuturor, ce mai faceți? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului, <Ecowatt> ar trebui să citiți informațiile care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea

@Ecowatt_ #ecowatt #cryotwinter #greencrypto #climatechange #storeofvalue #cryptocurrency #blockchain #decentralization #defi #btc.



Lumea plânge pentru verde, deoarece încălzirea globală ne-a distrus viața în fiecare moment. există o companie care aduce o soluție pentru acest lucru. EcoWatt este primul indicativ de guvernanță privind schimbările climatice susținut de un activ ecologic. Comunitatea primește drepturi de vot de guvernanță cu privire la inițiativele de impact social susținute de active ecologice prin deținerea și plasarea de jetoane. Aceste active verzi oferă valoarea reală a Token-ului și creează o sursă de venit constantă pe termen lung. Cu aceste venituri, EcoWatt va continua să crească portofoliul de active și valoarea tokenului la nesfârșit. Platforma va răsplăti, de asemenea, comunitatea interesată pentru sprijin, va finanța inițiativele de impact social și va oferi opțiuni de împrumut de lichiditate la prețuri reduse în energie, alimente, securitatea apei și va planta milioane de copaci.



Despre EcoWatt Token

EcoWatt Token este un activ de alimentare limitată reprezentând drepturile beneficiare tokenised la un pachet de acțiuni într - un portofoliu de energie din surse regenerabile fizice în curs de dezvoltare. Utilizatorii pot folosi jetoane EcoWatt pentru păstrare și miză și vor primi stimulente pentru implicarea lor, care vor fi livrate direct în portofelul deținătorului de jetoane. Jetonul Ecowatt se dovedește a fi un jeton de guvernanță, deoarece este susținut de bunuri autentice din surse regenerabile de energie verde. Proprietarii pot face bani și supraveghea producția și vânzarea de energie în sine. Jetonul Ecowatt este un activ de cripto-energie excepțional care poate genera profituri semnificative pentru proprietarii săi în scurt timp.

Avantajele EcoWatt Token

Dovadă de exploatare a mizei

● 1 miliard de jetoane extrase prin colectarea activelor de energie regenerabilă
● Un token minat necesită o putere de 1 Watt a activelor de energie regenerabilă implementate

Securitate susținută de active

● Un depozit în creștere de valoare bazat pe active reale care generează venituri.
● Activele generatoare de venituri din lumea reală restituie câștigurile de la Hodl și Staking.

● Lichiditate
● Garanția de jeton acceptă funcționalitatea de plată cu cardul de credit
● Garanția de jeton permite accesul la împrumuturi la prețuri reduse

Utilitate

● Acces prioritar la reducerile comunității
● Acces prioritar la inițiativa viitoare
● Vot exclusiv asupra inițiativelor cu impact social



Tokonomia EcoWatt

EcoWatt a produs un jeton nativ numit jeton ECW, care funcționează ca un jeton de utilitate și guvernare. EcoWatt a lansat un simbol ECW bazat pe Ethereum ERC-20 (Matic) cu un total de 1.000.000.000 ECW. Utilizatorii care dețin un jeton ECW vor primi multe avantaje, cum ar fi blocul de vot, recompense, participarea la mize etc. Utilizatorii pot obține jetoane ECW pe parcursul unei vânzări private.

Informații despre jeton

● Numele jetonului: EcoWatt (ECW)
● Aprovizionare totală: 1.000.000.000 ECW
● Block-chain: Ethereum prin rețeaua Polygon (Matic)

Alocarea minelor de jeton:

● Fondatori: 7%
● Consilieri: 3%
● Compania, echipa: 10%

Jeton de minerit comunitar

● Vânzare privată I și II 10% (4,5% + 5,5%)
● Bazin minier: 70%

Să vedem cum Ecowatt își folosește Airdrop pentru avansarea în continuare a proiectului lor. În primul rând, ar trebui să vedeți ce este airdrop în criptomonedă.

Ce este Airdrop în Cryptocurrency?

Airdrop-ul este o strategie promoțională executată în mod obișnuit de organizațiile bazate pe blockchain pentru a sprijini o inițiativă în domeniul monedei virtuale. Acesta are ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la proiectul de criptomonedă și atragerea mai multor persoane implicate să tranzacționeze în acesta atunci când apare pe un schimb ca ofertă inițială de monede (ICO).

Pentru a se califica pentru cadou, este posibil ca un destinatar să aibă nevoie de un anumit număr de criptomonede în portofel. Alternativ, li se poate cere să facă o anumită activitate, cum ar fi postarea despre monedă pe o platformă de socializare, angajarea cu un anumit membru al proiectului blockchain sau trimiterea unei postări pe blog.

S-a lansat campania Airdrop!

Jetoane ECW în valoare de 300.000 EUR sunt emise ca parte a campaniei Airdrop!

● Înregistrați-vă în prealabil pentru piscina publică de minerit și alăturați-vă campaniei lor de zbor AICI pentru a obține jetoane.

● Câștigați câteva jetoane suplimentare informând oamenii despre guvernanța schimbărilor climatice. Tokenise: ecologie prin răspândirea de știri și actualizări de pe site-ul lor web.

● Cu rețeaua dvs. prin Facebook, telegramă, YouTube și Twitter, alăturați-vă canalului lor de telegramă aici.



Ecowatt este tocmai platforma pe care te poți gândi să te angajezi. Oricine trebuie să lucreze la proiecte ale unor firme precum Ecowatt, deoarece oferă o oportunitate fantastică de a câștiga bani și au cel mai important aspect, și anume, utilitatea pentru indivizi și pentru întreaga planetă. Este greu de crezut, dar Ecowatt a reușit să producă produse și să permită abordarea unei probleme semnificative, și anume, problema ecologiei și a schimbărilor climatice.

#cryotwinter #greencrypto #climatechange #storeofvalue

Pentru mai multe actualizări, vizitați-ne

Site-ul web: https://ecowatt.io
Facebook: https://www.facebook.com/EcoWatt-110305757909105
Telegramă: https://t.me/ecowatt
Twitter: https://twitter.com/Eco_Watt_



Tidak ada komentar:

Posting Komentar