Sabtu, 01 Mei 2021

Persistența

Sunteți interesat să vă alăturați proiectului, Persistență, trebuie să citiți informații care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea








În prezent, multe platforme de pe piața criptomonedelor adoptă protocolul de finanțare descentralizată și oferă diverse funcții DeFi utilizatorilor la nivel global. Mai ales după apariția Binance Smart Chain, care este tehnologia blockchain emisă de o bursă populară, și anume Binance, care este o tehnologie blockchain rapidă, sigură, cu taxe reduse și un suport ecosistem mai bun pentru dezvoltarea de aplicații descentralizate, mai mult DeFi platformele au apărut și au crescut pe piață.

Văzând tendința DeFi în creștere, Persistența este aici ca un pod care va conecta tărâmurile financiare descentralizate și tradiționale într-o varietate de domenii și va aduce o nouă paradigmă financiară utilizatorilor globali.






Călătorie către o nouă paradigmă financiară
Știm cu toții că cripto este o piață potențială și are ocazia să se dezvolte în viitor. Dar dacă ne uităm la ea în ansamblu, piața criptografică reprezintă doar 0,01% din economia financiară tradițională. Acesta este un număr mic și, pentru a-l îmbunătăți, trebuie să avem o nouă „paradigmă financiară”, care va face ca piața criptomonedelor să crească și mai mult. Persistența este un protocol care va lega finanțele descentralizate și tradiționale, o platformă care va sprijini crearea de produse financiare de generație următoare pentru utilizatori la nivel global.

Persistența creează un ecosistem financiar de nouă generație care va servi cazurilor de utilizare instituționale și cripto-native. Persistența se concentrează pe diferite aspecte considerate importante, cum ar fi finanțele descentralizate, Persistența permite utilizatorilor să interacționeze cu activele digitale și financiare tradiționale. Jetoane nefungibile, permițând accesibilitatea activelor NFT, precum arta sau alte active NFTS. Și Proof-of-Stake, în care Persistența va crea produse pentru a genera oportunități și pentru a aborda provocările din jurul mecanismului de consens PoS roman, dar într-un mediu cu mai multe lanțuri. Toate acestea sunt făcute pentru a crea un ecosistem financiar care conține următoarea generație de produse financiare, care va aduce o nouă paradigmă financiară utilizatorilor globali.






Caracteristici de persistență
Persistența este un ecosistem care conține diverse produse financiare care sunt foarte utile pentru utilizatorii instituționali și cripto-nativi. De exemplu, Comdex este un produs financiar care se dezvoltă în ecosistemul Persistență, care se concentrează pe industria de tranzacționare a mărfurilor. Comdex oferă o platformă rapidă, transparentă și fiabilă pentru comerțul cu mărfuri și finanțarea comerțului. Este o platformă special construită pentru alimentarea meseriilor. Dar nu numai asta, există încă unele produse financiare furnizate de Persistence. Următoarele sunt produse financiare de la Persistence:
Audit.one: Aceasta este o platformă construită special pentru a consolida rețeaua și ecosistemul Persistenței. Acestea sunt validatoare pentru ecosistemul Persistence, dar în viitor, Audit.one va ajuta și ecosistemul mai larg al rețelei PoS.

pStake.finance: Aceasta este o platformă care permite utilizatorilor să maximizeze rentabilitatea investițiilor lor criptografice. Permite jucătorilor să poată crește randamentul activelor lor mize.
Asset Mantle: Acesta este un cadru special furnizat de Persistence pentru a construi NFT-uri de piață individuale de încredere și pentru a permite interoperabilitatea NFT între mai multe lanțuri.
Plend: Aceasta este o platformă de împrumut Stablecoin susținută de active din lumea reală. Permiteți deținătorilor de monede stabile să poată furniza lichidități Comdex și să obțină profit din activele generatoare de venituri din lumea reală.






Jeton XPRT
XPRT este un simbol nativ al ecosistemului Persistență, care va sprijini operațiunile și dezvoltarea ecosistemului Persistență. XPRT va juca rolul de guvernare, miză și token de lucru. 100 de milioane XPRT vor fi inventate la geneză, iar viitorul va fi lansat treptat în 42 de luni. Este menit să creeze un ecosistem cu o creștere puternică pe termen lung. Dacă sunteți interesat, puteți cumpăra direct XPRT de pe platforma AscendEX.




















Concluzie

Dacă ne uităm la capitalizarea actuală a pieței criptomonede, piața criptografică are o capitalizare destul de mare, dar în comparație cu economia financiară tradițională, piața criptografică este de doar 0,01% față de economiile tradiționale. Piața criptografică are nevoie de o nouă paradigmă financiară care să aducă piața criptografică într-o direcție mai bună. Și Persistența este aici pentru a răspunde acestei provocări. Persistența este protocolul care alimentează produsul financiar de ultimă generație. Persistența va acționa ca o punte care va conecta finanțele descentralizate și tradiționale și ne va conduce la o nouă paradigmă financiară prin diferite produse financiare special construite pentru a servi atât instituțional, cât și cripto-nativ.






Tidak ada komentar:

Posting Komentar