Senin, 24 Mei 2021

DOGGY-SWAP

Dacă sunteți interesat să vă alăturați unui proiect, ar trebui să citiți informații care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea

#DOGGYSWAP #ETH #BTC #CRYPTO

DoggySwap Finance este un AMM Defi fără precedent care este structurat pe lanțul inteligent Binance. Este gestionat de o echipă de încredere și formidabilă, cu ani de experiență în contracte inteligente pe blockchain Defi.

Proiectează platforme care să le permită utilizatorilor să își creeze și să-și maximizeze bogăția prin tranzacționare, mizare (exploatare) și agricultură de randament.

Tranzacțiile pe DoggySwap sunt ușoare, securizate și cu taxe reduse. Acest lucru este realizat de comisioanele BSC rapide și reduse.

Ecosistemul proiectului are o monedă nativă (jetonul DOGS) care este utilizată în toate tranzacțiile sale.

Moneda DOGS devine din ce în ce mai populară în fiecare zi. Există o mare probabilitate ca proiectul să devină un lider de piață cu marea muncă în echipă. Ideea cu siguranță benefică pentru toți.

Noi, cei care susținem acest proiect, vom face cu siguranță o mulțime de beneficii din ecosistem. Suntem alături de proiect la început, astfel încât să cunoaștem structura și să putem răspândi vocea și să invităm oamenii să se alăture acestui proiect uimitor.

Cei mai afectați sunt, nou-veniți, în spațiul DeFI care nu au sau nu pot cerceta corect aceste proiecte. În calitate de scriitor în industria blockchain, am decis să creez această postare pentru a ajuta noii veniți să identifice proiecte legitime și autentice.

Sunt mulți dintre ei acolo. Astăzi aș vorbi despre unul dintre cele mai bune pe care le-am întâlnit. Trebuie să spun că acest proiect este unul dintre supraviețuitorii proiectului DeFi din 2021.

CE ESTE DOGGY-SWAP

DoggySwap este o platformă de producător automatizat de piață, de producție agricolă și de platformă Staking pe lanțul inteligent Binance (furnizat de Dex Exchange și Swap). DoggySwap a fost construit de DeFi Dogs, pentru DeFi Dogs. Avem o echipă dedicată de câini cu experiență, care se află în spațiul criptografic de ani de zile. Token DOGS este moneda nativă a platformei noastre. Mizați, puneți în comun și câștigați câini $ pe toți pe Doggy-Swap.



VIZIUNEA NOASTRĂ LA DOGGY-SWAP

Comunitatea Doggyswap.io - Suntem câini DeFi și trebuie să ne îngrijim unii pe alții. O comunitate puternică, vibrantă și fericită este prioritatea # 1 pentru a menține DoggySwap înfloritor. Glumim despre câini și, la sfârșitul zilei, comunitatea noastră este pe primul loc. Cu cât comunitatea este mai mare, cu atât câinele va ajunge în spațiu.

Prin urmare, Doggy Swap este platforma all-in-one DeFi care oferă atât soluții AMM, cât și NFT Marketplace într-un singur loc!

Utilitar Token DOGS - Câinii noștri dev vor continua să lucreze cu furie pentru a implementa noi caracteristici pentru a beneficia la maximum de $ DOGS! Înțelegem importanța creării utilității, a tiparelor de deținere și a cererii pentru câinii noștri dragi

Colaborări - înțelegem importanța colaborării cu alte proiecte #BSC din spațiu. Căutăm activ și discutăm cu proiecte din spațiu pentru a realiza parteneriate reciproc avantajoase.



Principala întrebare de la voi toți, unde putem găsi sau cumpăra acest NFT și cum să-l cumpărăm? Dacă îmi citești al doilea articol, vei primi răspunsul. Da, puteți cumpăra NFA de la Doggy-Swap de pe NFTKey și chiar acum există câteva NFT cu rarități diferite care au fost introduse în vânzare. Amintiți-vă că nivelul și raritatea mai bune ale NFT vor fi mai rare și mai scumpe decât NFA.

Bine, poate că este ultimul articol. Deci, ce părere aveți despre NFA de la Dog-Swap? odată cu dezvoltarea lor și una dintre ele este NFT, te-au făcut să fii mai interesat. Dacă mă întrebați despre acest articol, îmi doresc foarte mult să obțin cel puțin unul dintre NFT-urile lor și să le păstrez în portofelul meu.

Motivul a fost simplu, avatarul lor NFT a fost foarte răcoros, o imagine clasică și asta mă face să vreau să-i dețin, cu o raritate și un nivel bun al acelui NFT.




CONCLUZIE

Platforma DoggySwap este o convenție privind lanțul inteligent Binanace (BSC) pentru tranzacționarea jetonului DOGS fără a fi necesar ca cumpărătorii și comercianții să încurajeze interesul. Face acest lucru prin intermediul unei condiții care stabilește și echilibrează în mod natural valoarea care se bazează pe cât de mult interes există. Spre deosebire de majoritatea tranzacțiilor care percep cheltuieli, Doggy-Swap a fost planificat cu o structură de cheltuieli excepțional de scăzută. Stimularea dublei recompense va fi acordată tuturor utilizatorilor de Doggy-Swap, cu toate caracteristicile unice observate la furnizorii extraordinari care oferă swap pentru agricultură și tranzacționare, optimizând aceste investiții pentru ceva mai profitabil. Pe această platformă, atât furnizorii Doggy-Swap, cât și furnizorii de investiții vor câștiga și vor primi stimulente, iar lichiditatea va fi susținută în sistem, provocând randament ridicat în finanțarea utilizatorilor și consolidând a treia rețea. Echipa este de așa natură încât poate avea încredere în acest sens, deoarece conceptul va exclude toate formele de incertitudine și va oferi servicii anonime după cum doresc utilizatorii. Se oferă un portofel foarte unic, iar ofertele pot fi făcute cu ușurință cu orice partener din ecosistem cu toată eficacitatea. Faptul este că este, de asemenea, fără încredere și construit pentru a permite o aplicare largă a contractelor. Acesta va facilita desfășurarea contractelor și va furniza mijloacele necesare de verificare și audit în rețeaua sa.



Site-ul oficial: https://doggyswap.io
Canal Telegram: https://t.me/doggyswapnews
Grupul Telegram: https://t.me/doggyswap
Twitter: https://twitter.com/doggyswapbsc
Mediu: https://medium.com/@doggyswap

Tidak ada komentar:

Posting Komentar