Kamis, 18 Juni 2020

Bevezetés az egységesség-decentralizált oktatási rendszerbe

Üdvözlet mindenkinek, ez az új üzenet, amelyet be szeretnék mutatni a projekttel kapcsolatban. Az egység az nagyon érdekes és jó, azaz, és további részletekhez menjünk a következő beszélgetésbe:

Az Unifinity egy erős interfész, amely összekapcsolja az összes haladási bűnrészes résztvevőt és a Blockchain eljárást azáltal, hogy megadja az összes alapvető keretet és az eszközök beépített elrendezését. Ez lehetővé teszi a kollégiumok számára, hogy a Blockchain alkalmazás legfontosabb elemeivel foglalkozzanak a jelenlegi költségek csekély összegével, és ezúttal fokozatosan változtatnak a végrehajtó engedélyezési keretben.

A Run Next egyesíti az erőket az ekumenikus EduTech Unifinity színpaddal. Az egységes szankciókkal működő főiskolák és iskolák az egész világon, hogy haladéktalanul javítsák a Blockchain innováció és a hozzáértő szerződések felhasználását az alkalmazás különböző igényeihez. A Unifinity és a Dash révén lehetősége van fizetni a különböző képzési szolgáltatói kurzusokért az egész világon, majd később a Dash segítségével.

Örülünk ennek a sorsosságnak, mivel ez az első szervezetünk, amely a kereslet nélküli piacokon, például a Fülöp-szigeteken, és még sok más személynél működik, aki követni fogja.

Az ordináns diktálás decentralizálása aprólékos módon azt sugallja, hogy az intenzitás egy nagyobb intenzitásról egy alacsonyabb kaliberre irányul. Ennek ellenére ez az alacsonyabb kaliberűség lehet még egy igazgatási szint a Szerkesztési Minisztériumon belül, például egy tipikus osztály vagy iskola: ezt a módszert hagyományosan dekoncentrációnak nevezik. Az engedélyező rendelkezések decentralizációja miatt fennáll a monetáris és a dinamikus felemelkedés rendszerének a rendszer magasabb szintjétől az alsóbb kalibráitól és a különféle kiegyenlített egységektől való átruházásának rendszere.

A minőségszerkesztés és a feltörekvő technológiák vezetik az ország váratlan fejlődését és a mazuma események fordulatát. A legtöbb szoliditás közvetlenül azt követeli meg a munkásoktól, hogy a tanulmányok egy bizonyos szintjét csúcspontba helyezzék, akár egy bizonyos fokot is, hogy meghosszabbított javadalmazást érjenek el, amely a képességek konkrét köréhez hasonló, mint a legkevésbé lényeges.

A decentralizáció központi céljai összpontosítják a túlsúlyban levő, fokozatosan váratlan döntéseket és a meghosszabbított motivációt. Mivel hasonlóan ösztönzi a legfontosabb szervezetek súlyát, kevésbé van a szervezetek tűzoltása vagy szokásos alapvető érvelése. Ez olyan, mint a továbbfejlesztés és a junior szervezet javulásának megerősítése.

Gyors információszolgáltatás
Az Unifinity segítségével a kollégiumok megölhetnek olyan dolgokat, amelyek nem feltétlenül adnak adatot a gyámoknak és az alulképzetteknek. Finomítsa a végleges engedélyezési keretet, hogy egyre hatékonyabbá váljon és kevésbé összefonódjon, mint a múltban.

A hivatalos honlapjukon található útmutató fényében ez a vállalkozás valóban megkezdte a forgatást 2018-ban. Sőt, csak ebben az évben engedelmesen bocsátották ki és mutatták be a token49 alkalommal, az Ethereum SuperMeetUP és az Unchain Conversion alkalmával. Withal, a legfrissebb adatok, amelyeket a Cebu Egyetemen alapultatni szándékoznak.

Valóban kegyes, az Unifinitynek adcititiously van egy üzlete. Egységes adminisztráció: az a képesség, mint egy kereskedelmi központ, amely megkönnyíti az alaptanulók számára az alapvető fontosságú termékek megvásárlását. Azoknak, akiknek termékeiket kell eladniuk, törvényesen felveheti üzletét hivatalos webhelyüzletükbe. Az egységesség általában az emberek számára elérhető. Jelenleg, ingyenes bevonással és részletekkel híres kriptoérmék, például BTC, eth, BCH és futtathatók. Csatlakozzon az Unifinity-hez, hogy továbbfejlessze a kiváló engedélyezési keretet.

Az Unifinity Gold célja egy összekapcsolt, decentralizált képzési szakasz kidolgozása, amely lehetővé teszi bármilyen méretű egyetemet és iskolát, hogy gyorsan megvalósítsák a Blockchain előrelépés felhasználását, és lelkesen hajlandóak elfogadni a különféle alkalmazási igényeket. Elismerjük, hogy a Blockchain továbbfejlesztése nélkülözhetetlen erőforrásként használható fel a jelenlegi beilleszkedési és tanulási menedzsment rendszer javításához.

Az Unifinity DAPP lehetővé teszi az ügyfeleknek, mint szülőknek, diákoknak és vezetőségnek, hogy teljes és nélkülözhetetlen információval rendelkezzenek, és ellenőrizzék az egyes hozzátartozó nullapontot. Elkészítettük a saját Dapp-ot, mint megdöbbentő felületet, partnerként az összes Blockchain fejfedő függelékhez és stratégiához, az alapvető rendszer és a sok összekapcsolt mechanikai egység megadásával. Erõsíti az egyetemeket a Blockchain szolgáltatások és alkalmazások mérsékelt költségekkel és idõkkel történõ szabályozásával.

Egy olyan hálózati modellel dolgozunk, amely engedélyezi számunkra, hogy összehasonlítsuk a korszerű fejlődést és a blokklánc-karokat, és széles körű blokklánc-előrejelzésű terveket kínál, amelyek az egyetemeket szankcionálják a blokklánc-alkalmazásokkal történő szinkronizálással és felhasználással az adminisztratív módszereik javítása érdekében. Az egységet egy keresztpróbára épülő felhalmozás hozza létre, amely hozzájárul az ember által létrehozott megismeréshez, a blokklánchoz, a kompakt alkalmazásokhoz, a kiberbiztonsághoz és az internethez Európában és Ázsiában.

Az Unifinity dolgozik és együttműködik a szerkesztési szolgáltatókkal, például a helyi / magán intézményekkel, egyetemekkel, főiskolákkal, oktatási létesítményekkel, amelyek tanfolyamokat kínálnak. Blockchain, AI, csillagászatilag óriási adatfolyamok kapnak hasonló módon partnerséget, Dash-t részeként fogadják el a tanfolyamok, az iskola részei és más jövőbeli dolgok részeként, amelyeket bevezetnek az Unifinity szakaszban, amelyre visszahívják az alkalmazást. a következő hetekre.

Az Unifinity program előnyei
Az UNIFINITY szemmel láthatóan látja, hogy az előrehaladás a lépésről lépésre való életünk és munkánk középpontjában áll, így a fejlődést felhasználva az alsóbb szintű tanulmányokhoz való kapcsolódáshoz és a földön remegő tanulási tapasztalatokhoz. Az erőforrások és a vizsga az alulértékelés eredményeit méri, amelyek hasonlóan jutalmazzák az alulértékelődőket, ha egyes képességeket vagy adatokat tartalmaznak az egységességi fokozaton belüli kurzusok során, mivel ez egy dinamikus változás, amely az inkulációs rendszer megerősítésére vezet:

Az őröknek módot kínálnak arra, hogy kezeljék az adataik nyomon követését és átvilágítását.

Annak biztosítása, hogy a részeket valóban eljuttassák az iskola költségeihez.

Annak biztosítása, hogy a karok átvizsgálják az alulértékelés végrehajtását és az együttműködést.

Olyan tokenok felhasználása, amelyek egy Perspecifious szerződésre kerülnek, amely változatlanul haladási időbélyegként kerül kitöltésre a Blockchain felhasználásával.

Partneri közlemény
A Run Next összekapcsolódik az EduTech Unifinity teljes szakaszával. Az Egységesség bármilyen méretű és széles körű egyetemeket és iskolákat von be, hogy a Blockchain fejlesztésének és az ésszerű csatlakozásnak a különféle alkalmazási igényekhez való gyors felhasználását felgyorsítsák. Ennek a kapcsolatnak a révén Önnek lehetősége lesz különféle tanfolyamokat fizetni a szolgáltatók felkészítésére szerte a világon, a Dash-szal a jövőben. Hihetetlenül vidáman gondolkodunk ezen a kapcsolatról, mivel ez az első szoliditásunk, amely a Fülöp-szigeteket reklámozza a desideratumból, és még több lesz.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar