Sabtu, 18 Desember 2021

WitLink Ekosistemi: Birkaç Tıklamayla Doğrudan Kendi Web Sitenizden Küresel Pazar Yerleri

Herkese merhaba nasılsınız? Projeye katılmakla ilgileniyorsanız, WITLINK vizyon ve misyonunuzu görmenize yardımcı olabilecek bilgileri edinmenize yardımcı olacak bilgileri okumalısınız.

#WitLink #WAI #ERC20 #Blockchain #Cryptocurrency

Hepimizin bildiği gibi dünya teknolojide çok hızlı ilerliyor, blockchain teknolojisinin ortaya çıkması da birçok kişiye değer kattı. Burada witlink adlı çok benzersiz yeni bir projeyi tanıtmak için bir inceleme yazarak sizi bilgilendireceğim, bunun için, size projeye çok iyi bir genel bakış sağlamak için aşağıda oluşturduğum makaleye bir göz atın, sonra ne gibi faydalar sağlarlar? Herkese insanlar? Sadece aşağıdaki tartışmaya gidin.

ama witlink hakkında daha fazla tartışmak için, AI'nın (yapay zeka) ne olduğunu ve ademi merkeziyetçiliğin anlamını bilmek güzel olurdu.

yapay zeka


Yapay Zeka veya Yapay Zekanın temel anlayışı. Yapay Zeka (AI), her alanda önemli bir teknolojidir. Bu materyalde öğrenciler Yapay Zekanın (AI) tanımını, yapısını ve uygulamasını öğreneceklerdir. Bu öğrenme materyali, toplam süresi 23 dakika olan bir video şeklinde sunulur. Dersin sonunda ayrıca öğrencilerin anlamalarını ve becerilerini geliştirmeleri için faydalı olan uygulama soruları da bulunmaktadır. Bu öğrenme materyalini inceledikten sonra, öğrencilerin Yapay Zekanın (AI) tanımını, AI ve makine öğreniminin çalışma prensiplerini açıklayabilmeleri, günümüzde halihazırda AI teknolojisini kullanan uygulamaları ve gelecekte AI trendlerini ve gelişmelerini anlayabilmeleri beklenmektedir.

ademi merkeziyetçilik

Merkezileşme ve ademi merkeziyetçilik, bugün artık kulağımıza yabancı olmayan iki terimdir. Ulusal ve devlet yaşamının pratiğinde, merkezileşme ve ademi merkeziyetçilik bir bütündür. Çünkü yönetimde merkezileşme ilkesini tam olarak kullanan hiçbir ülke yoktur. Öte yandan, hükümet yönetiminin yalnızca adem-i merkeziyetçilik ilkesine dayanması da mümkün değildir. Merkezileştirme, tüm yetkiyi az sayıda yöneticiye veya bir organizasyon yapısında en üst konumdakilere merkezileştirmektir. Merkezileşme, bölgesel özerkliğin varlığından önce Endonezya'daki eski hükümette yaygın olarak kullanılıyordu. Bu arada yerelleşme, merkezi yönetimden yerel yönetimlere sorumluluk, yetki ve kaynakların (fon, insan vb.) devri olarak tanımlanabilir. Merkezileşmeden ademi merkeziyetçiliğe geçiş, doğrudan bölgesel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri de dahil olmak üzere hükümet sisteminde değişiklikleri beraberinde getirdi. Her ne kadar olumlu bir değişim olarak algılansa da, Endonezya'da yerel seçimlerin uygulanmasına ilişkin çeşitli çevrelerden olumsuz görüşler ve karamsar bir hava hakimdir.

Blockchain teknolojisi, giderek artan sayıda endüstriyel ve ticari ortamda büyük bir bozucudur. WitLink, bugün blok zincirinden yararlanan çözümlerin uygulanmasında geleceği hedefliyor. WitLink, AI ve ML endüstrileri için özel olarak tasarlanmış yenilikçi çözümleri temsil eder



DeFi pazarı, merkezi olmayan, bağımsız uygulamalar olarak blok zinciri gelişimi göz önüne alındığında, her şeyin ışığında, standart kayıtlarda mevcut olan çok sayıda şey ve organizasyon sunan bir web mahallesi parayla ilgili iklimdir. DeFi maceralarının merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak için kullanabileceği farklı türde blok zinciri ağları vardır. Bundan böyle, belki de bir DeFi projesinin vermesi gereken birincil kararlar, DApp'ler için güvenilir, göze batmayan, hızlı ve kullanımı kolay bir aşama sunan cömert bir blok zinciri şovu seçmektir.

Kripto para birimleri bugün inanılmaz derecede ilgi çekici bir mucize olmaya devam ediyor. Hemen ün kazanan ve son derece ünlü olan dijital paralar, akıl almaz derecede üretken bir yatırım aracı olmaya devam ediyor, kripto para birimi borsalarında muazzam faydalar yaratmaya veya uzun vadede bu varlıklara kaynak koyarken uygun.

WitLink, yapay zeka yönetimleri ve merkezi olmayan dijital varlıklar havuzu için dünya çapında bir pazar yeridir. Bunu, devam eden iş ihtiyaçları için simüle edilmiş zeka ve AI yönetimleri için dünya çapında bir pazarın üretilmesi yoluyla gerçekleştirir. Sahne, açık kaynaklı, merkezi olmayan dijital ağların hesaplama sınırını kullanacak.

WitLink: Blockchain destekli Pazaryeri

Blockchain inovasyonu, gelişmekte olan bir dizi girişim ve iş ortamında önemli bir bozucuya hitap ediyor.

WitLink, bugün blok zincirini etkileyen düzenlemeleri gerçekleştirirken geleceğe işaret ediyor. WitLink, yapay zeka ve makine öğrenimi endüstrisi için açıkça planlanmış bir yaratıcı düzenlemeye hitap ediyor.

WitLink Solutions

Enterprises, dünyanın dört bir yanından onaylanmış AI uzmanlarına erişebilecek ve ilgili deneyime sahip AI uzmanları gerçek projelere erişebilecek.

AI geliştiricileri, isteğe bağlı bilgi işlem kaynaklarından yararlanabilir. Küçük teknoloji firmaları veya ekipleri, yüksek kaliteli, merkezi olmayan bilgi işlem kaynakları için bulut bilişimi ortadan kaldırabilir.
Her büyüklükteki kuruluş, teknik destek ve bakım ile iş ihtiyaçlarını karşılayan önceden oluşturulmuş yapay zeka çözümlerini satın alabilir veya özel çözümler için sipariş verebilir.

Yapay zeka eğitimiyle ilgilenen profesyoneller ve öğrenciler, endüstri uzmanları tarafından oluşturulan kurslara erişebilecek.

WitLink'in Öne Çıkanları

Taahhütlerin karşılanmasını garanti etmek için akıllı sözleşmelerin kullanılması. WitLink, merkezi olmayan kayıt havuzları ile bir araya gelmek için blok zinciri inovasyonunu kullanacak ve sorunsuz koordinasyonu garanti edecek. Güvenlik protokollerinden bağımsız olarak, çoğu dağıtılmış bilgi işlem tedarikçisi siber saldırılara karşı çaresizdir. Dolaşan blok zinciri fikri, herhangi bir zayıf bağlantıyı öldürür ve sonuç olarak herhangi bir güvenlik tehlikesi olasılığını azaltır. Bazı Korkular şunlardır:
WitLink Marketplace: WitLink Marketplace, insan yapımı istihbarat yeteneği arayan kuruluşlar ve teşebbüsler ile bilgisayar tabanlı istihbarat uzmanları arasında arayüz oluşturan bir platformdur. Her iki toplantı da işe başlamadan önce akıllı bir sözleşmeye giriyor ve ödemeler gizli sözleşme şartlarının yerine getirilmesiyle teslim ediliyor.

WitLink Computing: WitLink Computing, maliyetli işleme varlık zorluğuna eğilimlidir. Kuruluşlar, merkezi olmayan işlem havuzlarından oluşan bir havuzdan şekil varlıkları satın alabilir. WitLink Figing, her girişim için en iyi sağlayıcıyı sağlar. Kuruluşlar kayıt gerekliliklerini ve taksit inceliklerini girebilirler. Varlık tedarikçileri proje için teklif verebilir. WitLink, kuruluşlara en iyi düzenlemeye, ciddi teklife ve kötü şöhrete sahip bir tedarikçi seçme konusunda yardımcı olur.

WitLink Ready: WitLink Ready, normalleştirilmiş önkoşullara sahip kuruluşlar için önceden birleştirilmiş yapay zeka yanıtları vermeye dayanmaktadır. Kuruluşlar, denenmiş insan yapımı istihbarat düzenlemelerini seçebilir veya düzenlemeyi yürütmek veya ince ayar yapmak için WitLink'in uzmanlarını işe alabilir.

WitLink Learn: WitLink Learn, web tabanlı bir satın alma platformu ve topluluğu aracılığıyla bilgisayar tabanlı istihbarat yeteneklerindeki mevcut deliğe yönelen hedefler. WitLink Learn, bilgisayar tabanlı istihbarat uzmanları ve endüstri deneyimine sahip uzmanlar tarafından planlanan kursları vurgular. Platformda erişilebilen kurslar, derin öğrenme, sinir ağları, makine öğrenimi, düzenli dil işleme, gelişmiş mekanik ve vizyona dayalı projeler dahil olmak üzere çeşitli bilgisayar tabanlı zeka alanlarına bölünmüştür.



WAI Simgesi

WAI Simgesi, ERC20 standardı kapsamında Ethereum tabanlı bir simgedir. Belirteç WAI'nin nedeni, WitLink platformunun Marketplace, önceden oluşturulmuş çözüm, WitLink Computing ve WitLink Learn'ü yönlendirmeyi amaçlayan yardımcı program tabanlıdır. WAI jetonu, topluluk üyelerinin sahnede meydana gelen işlemleri sürekli olarak takas etmek için kullandıkları önemli bir para olarak yapılacaktır. Dışarıdan gelen yardım cüzdanları, borsalar ve benzerleri ile uygulanabilir ve kullanımı kolay katılım sağlar.







Tidak ada komentar:

Posting Komentar