Sabtu, 09 Oktober 2021

NFT Global - Platforma NFT

Bună tuturor, ce mai faceți? Dacă sunteți interesat să vă alăturați proiectului < NFT Global, > ar trebui să citiți informațiile care vă vor ajuta să obțineți informații care vă pot ajuta să vă vedeți viziunea și misiunea.




În zona banilor criptografici, un BTC transmite o valoare similară cu un alt BTC. Având în vedere totul, totul se schimbă atunci când ne schimbăm obsesia cu jetoane nefungibile (NFT), un sens nefungibil merge cu o valoare incontestabilă dintr-un alt NFT echivalent sau practic indistinguibil. Un NFT individual are atribute excepționale care îi determină volabilitatea; în consecință denumirea de nefungibile. Sunt comparative ca pietre remarcabile și critice, diamante și lucruri de lux din jur.

Un token nefungibil sau NFT este o resursă avansată fără precedent, care urmărește obligațiile în ceea ce privește lucrurile din lume, cum ar fi manopera, videoclipurile, muzica și cerul este limita care începe de acolo. NFT-urile utilizează îmbunătățirea blockchain-ului care nu se distinge, care forțează tipuri de bani progresate, dar nu sunt bani. Un NFT este o resursă electronică care are grijă de articole veritabile, cum ar fi manopera, muzica, lucrurile pentru jocuri și înregistrări. Acestea sunt achiziționate și vândute de pe web, adesea cu bani de ultimă generație și sunt, în cea mai mare parte, codificate cu o programare de bază similară cu cea a criptelor diferite.

Etapele NFT funcționează cu crearea, cumpărarea și vânzarea de jetoane nefungibile (NFT). Etapele NFT permit profesioniștilor și producătorilor instruiți să creeze NFT-uri și să le vândă pe o concentrare de afaceri NFT cumpărătorilor care trebuie să asigure un jeton nefungibil pe blockchain.

Despre

NFT Global este o comunitate de afaceri NFT reformistă pentru profesioniști, specialiști și vânzători instruiți cu dorință. În lumina asociației Binance, facem NFT-urile mai deschise și mai accesibile.

Platforma de management NFT

Suntem prima etapă neobișnuită din lume care oferă organizațiilor NFT complete organizațiilor consiliului către experți, astfel încât să vă puteți concentra asupra muncii dvs. Vă puteți baza fără îndoială pe expertiza noastră pentru a vă gestiona total activele semnificative progresate în timp ce vă jucați cu ingeniozitatea dvs.

- Ștampilare completă pentru a vă oferi o prezență convingătoare pe web

- Manipularea fiecărui punct specific, astfel încât să vă puteți relaxa

- Poziționarea imaginii și USP

- Organizarea unor oferte live selectate de meserii

- Progresia lucrărilor de artă către un număr mare de dragi meșteșugari pe toată planeta

De ce ar trebui să investiți în $ NFTG?

Acest reprezentant va schimba întregul spațiu NFT și va fi utilizat în esență în Universul Global NFT. NFTG este un simbol cu ​​mai mult de 20 de cazuri de utilizare.

- Procedură de porțiune exclusivă la vânzările live ale NFT Global

- Compensație pasivă pentru deținerea NFTG de dolari

- Procedura de plată pentru colaburile noastre

- Obțineți intrarea în evenimentele live

Principalii bani pe care îi veți putea alege la plata NFT Global Game Platform expediați în 2022

Sortați cum să câștigați bani cu NFT-urile Acesta este mijlocul prin care vă ajutăm:

Prin etapa noastră instinctivă de învățare a NFT-urilor, furnizorii și căutătorii pot alege o modalitate de a obține bani cu NFT-urile. Obțineți resurse as, primiți revigorări cu privire la cele mai recente exemple, informații despre proiecte și studii, ce se află și ce se întâmplă, eforturi facilitate și sfaturi de afiliere și înșelări și cu totul altele.

- Roboti de tranzacționare AI Grid și Smart Balance

- Etapa de învățare globală NFT interactivă

- Organizarea de eforturi comune specifice și vânzări directe

- Cele mai mici taxe de înscriere pentru a fi redirecționate către o persoană din cea mai mare clasă socială NFT din lume

- prin și prin recenzii de aventuri pentru a vă ajuta să înțelegeți cadrul din spatele NFT

Tokenomică

Pentru a fi conștienți de valoarea oarecum lungă a magazinului de jetoane $ NFTG, avem un curs deflaționar de acțiune pentru a elimina stocurile de jetoane de 1 miliard $ NFTG prin răscumpărări și epuizare.

- 1B aprovizionare totală

Jetonul $ NFTG controlează etapa NFT Globe. Este numerarul implicit utilizat pentru a face, asigura, cumpăra și vinde NFT-uri.

- 2% Venit pasiv

Cu redistribuirea noastră fundamentală de 2% pe fiecare tranzacție, resursele dvs. vor continua să crească în timp ce dețineți $ NFTG.

- 2% lichiditate

Fiecare tranzacție se adaugă unui fond de lichidități auto-fabricat, care este obținut PancakeSwap. Începerea LP realizată prin creșterea pre-afacere a BNB.

- 1% arsură

Acest lucru face un burn-through certificabil, ceea ce implică faptul că puteți schimba impulsul real cu jetoanele pe care le-ați trimis din portofelul devor.

- 5% Caritate și Marekting

Până la 5% din fiecare tranzacție este împrăștiată la o relație de scop acceptabilă, așa cum este aleasă de vecinătate. Aceste jetoane vor fi, de fapt, arse la utilizare.

- Anti-balenă

Pentru a împiedica controlul stimei, cea mai mare vânzare poate avea pur și simplu un impact în valoare de 2%, împiedicând ulterior balenele să se retragă simultan.

autor: harum93
Trimiteți lanțul dvs. Binance (Bep-20) ADRESA WALLETE: 0xAcd9BF8EC3E202833891c38a595Ea0568aE034f7

Tidak ada komentar:

Posting Komentar