Sabtu, 08 Agustus 2020

TradeKax (TKX)

Salutari Succes


Prezentare generală
TradeKax este o platformă remarcabilă, concepută cu caracteristici avansate necesare ale unui sistem financiar digital, pentru a oferi un schimb mai bun de criptomonede. Dispunând de elemente cheie, cum ar fi un portofel electronic și un schimb de criptomonede, platforma noastră oferă funcții și servicii esențiale de tranzacționare, cum ar fi clasamentele de piață, listări cu jetoane / monede, instrumente de tranzacționare și o piață. Tradekax își propune să faciliteze adoptarea în masă a criptomonedei.

Platforma noastră listează monede / jetoane aprobate și valide. De asemenea, ne asigurăm că utilizatorii noștri pot tranzacționa într-un spațiu de schimb sigur și conform. Permitem un mediu de transparență totală și tranzacționare ușoară pentru investitori să tranzacționeze jetoane cu conversii fiat. Obiectivul nostru este să menținem un ecosistem care simplifică și accelerează procesul de investiții în criptomonede. Pe lângă simplitatea și viteza, oferim utilizatorilor noștri funcții de securitate și lichiditate

Muncim din greu este să îmbunătățim experiența generală a utilizatorilor criptocurrency. Inspirat de tehnologiile și tendințele perturbatoare din industria criptelor, TradeKax abordează problemele de utilizare într-un mod inovator. Platforma noastră ajută investitorii și comercianții să profite la maxim de tranzacționarea criptelor.

TradeKax permite utilizatorilor să depună, să se retragă, să cumpere, să vândă și să cheltuiască criptomoneda în siguranță. Oferim o oportunitate pentru ei de a ține pasul cu piața rapidă a criptelor și de a face comerț în cel mai profitabil mod posibil.

TradekaxWallet
Fiecare utilizator de pe TradeKax are automat acces la portofelul de suport pentru criptocurrency. Portofelul vine cu anumite funcții, cum ar fi vizualizarea bilanțului, depunerea și retragerea. Soldurile rezervate în prezent în ordine limitată pot fi văzute în portofel, deși utilizatorul nu le poate retrage decât dacă utilizatorul își anulează comanda.

Prin intermediul TradeKax Exchange, utilizatorii pot fi siguri că banii lor sunt siguri și siguri. Portofelele online vin cu avantaje tehnice suplimentare. Utilizatorii vor putea urmări tendințele și altele. Pentru a asigura ușurința de utilizare, investitorii noștri au stocate criptomonedele chiar în contul TradeKax pentru a tranzacționa instantaneu orice criptomonedă pe TradeKax Exchange. Pentru a asigura securitatea schimbului, utilizatorii trebuie să stabilească o parolă suficient de dificilă, să permită informații de securitate, cum ar fi 2FA Security și să verifice dispozitivul nou și IP.

Token Tradekax
Tokenul TradeKax este un jeton ERC20 și un sistem de contract inteligent construit pe blockchain-ul Ethereum și proiectat pentru a fi utilizat de către membrii din platforma TradeKax. TradeKax poate fi utilizat în diferite scopuri în cadrul platformei TradeKax. Urmând acest standard, suporturile TradeKax sunt ușor transferabile între utilizatori și platforme folosind portofele compatibile ERC20 și pot fi integrate fără probleme în schimburi. În timpul IEO, TradeKax va fi vândut pe mai multe formulare din întreaga lume. TradeKax poate fi cumpărat folosind Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și alte monede fiat care acceptă, inclusiv USD și AUD.

Problema pieței
În ciuda creșterii capitalului public, deoarece mai multe persoane investesc în spațiul crypto, acesta este în principal cripto
mineri, investitori instituționali, capitalisti de risc, analiști financiari și informaticieni care
bucurați-vă de recompensele profitabile de pe piață, în timp ce investitorii obișnuiți sunt pierduți în complexitatea
sistemul blockchain Un nou investitor crypto găsește adesea navigarea în ecosistemul blockhain
provocatoare și greoaie. Prin urmare, este necesară crearea unei platforme de schimbare simplificate
asta ar fi deschis și primitor pentru noii investitori.

REZUMAT

Deși există peste 1500 de criptomonede existente, există încă anumite provocări cu care se confruntă piața criptografică. Investiția în noi active digitale, cum ar fi criptomonede și jetoane este supusă unei serii de riscuri, care includ hackingul, experiența teribilă a utilizatorului și incertitudinea juridică.

Recunoscând provocările existente, Tradekax a fost conceput pentru a oferi acces la activele digitale oamenilor din întreaga lume într-un mod confortabil, sigur și mai bun. Folosind tehnologia blockchain, intenționăm să democratizăm accesul la bogăția digitală globală. Platforma noastră, care permite schimbul de cripto, este soluția ideală pentru cei interesați de piața crypto.

Oferim acces la oportunități mari de investiții și bogăție fără margini. Această carte albă vă va oferi informațiile necesare pe care trebuie să le cunoașteți despre platforma noastră și serviciile pe care le avem de oferit.
Acest manual alb descrie caracteristicile și funcționalitățile Tradekax. Platforma noastră este o platformă de schimb de criptomonede, care este îmbunătățită cu mai multe instrumente cheie pentru comercianți. Scopul nostru este să asigurăm adoptarea masivă a criptomonedelor.



CONCLUZIE
Echipa TradeKax a stabilit deja o bază solidă pentru creșterea durabilă pe termen mediu, bazată pe produsele și infrastructura existente. Avem un plan de afaceri pe termen lung pentru dezvoltarea ulterioară a produselor. Situația actuală a pieței necesită o nouă soluție de schimb sinergic, iar TradeKax va îndeplini rolul de furnizor de schimb sigur și va oferi infrastructura atât de necesară pentru a deveni lider de piață cu ajutorul serviciilor și rețelei de încredere. Credem că blockchainul și criptomonedele sunt metoda de plată a viitorului. Pentru a face posibilele astfel de plăți pentru toți consumatorii cu maximă comoditate, ne propunem să conectăm blockchain-urile în fundal și să oferim o interfață ușor de utilizat utilizatorilor noștri. Scopul nostru este să ne asigurăm că utilizatorii se bucură de cele mai bune tehnologii blockchain pe care le oferă astăzi

AVIZ LEGAL
Acest whitepaer conține declarații prospective care implică riscuri și incertitudini inerente și este posibil ca TradeKax să nu poată atinge previziunile, prognozele, proiecțiile și alte rezultate pe care le descriem sau le impunem în declarațiile prospective. O serie de factori importanți ar putea determina rezultatele să difere semnificativ de planurile, obiectivele, așteptările, estimările și intențiile pe care le exprimăm în aceste declarații prospective și în alte înregistrări publice și comunicate de presă. Nu intenționăm să actualizăm aceste declarații prospective. În special, termenii „Estimare”, „Ilustrativ”, „Ambiție”, „Obiectiv”, „Perspectivă” și „Obiectiv” nu sunt concepute pentru a fi privite ca ținte sau proiecții și nici nu sunt considerați ca indicatori cheie de performanță. Toate aceste estimări, ilustrații, ambiții, obiective, perspectivele și obiectivele sunt supuse unui număr mare de riscuri, presupuneri și incertitudini inerente, multe dintre ele fiind complet în afara controlului nostru. Aceste riscuri, presupuneri și incertitudini includ, dar nu se limitează la, condițiile generale ale pieței, volatilitatea pieței, volatilitatea și nivelurile ratei dobânzii, condițiile economice globale și regionale, incertitudinea politică, modificările politicilor fiscale, modificările de reglementare și modificările nivelurilor clientului activitate ca urmare a oricăruia dintre factorii de mai sus și a altor factori. În consecință, aceste informații nu ar trebui să fie invocate în niciun scop. Nu intenționăm să actualizăm aceste estimări, ilustrații, ambiții, obiective, perspective sau obiective. dar nu se limitează la condițiile generale ale pieței, volatilitatea pieței, volatilitatea ratelor dobânzii și nivelurile, condițiile economice globale și regionale, incertitudinea politică, modificările politicilor fiscale, modificările de reglementare și modificările nivelurilor de activitate ale clientului ca urmare a oricăreia dintre anterior și alți factori. În consecință, aceste informații nu ar trebui să fie invocate în niciun scop. Nu intenționăm să actualizăm aceste estimări, ilustrații, ambiții, obiective, perspective sau obiective. dar nu se limitează la condițiile generale ale pieței, volatilitatea pieței, volatilitatea ratelor dobânzii și nivelurile, condițiile economice globale și regionale, incertitudinea politică, modificările politicilor fiscale, modificările de reglementare și modificările nivelurilor activității clientului ca urmare a oricăreia dintre anterior și alți factori. În consecință, aceste informații nu ar trebui să fie invocate în niciun scop. Nu intenționăm să actualizăm aceste estimări, ilustrații, ambiții, obiective, perspective sau obiective.

Scopul acestei cărți este de a descrie intenția proiectului TradeKax Exchange pentru potențiali utilizatori și investitori. Informațiile din acest document nu implică nicio relație contractuală între utilizator și echipa sau platforma TradeKax. Nimic din această lucrare nu se consideră a constitui vreo ofertă pentru a cumpăra titluri de valoare într-o jurisdicție. Anumite declarații sau revendicări din această carte albă constituie declarații prospective care sunt supuse incertitudinii, evenimentele reale sau platforma asociată cu TradeKax pot diferi de rezultatele estimate prezentate în acest document.

Există riscuri diferite în achiziționarea de jetoane și în general în industria criptelor. Înainte de achiziția de jetoane sau participarea la orice comerț cu cripte, fiecare participant ar trebui să evalueze în mod prudent orice informație și riscuri, precum și să consulte experții financiari. TradeKax nu va fi responsabil pentru niciun risc pe care îl întâlniți în timpul utilizării platformei sale.

ECHIPĂ
NGHIA NGUYEN - CEO & FOUNDER
TUAN NGUYEN - COO
KIEN TRINH - CTO
NGAN PHAN - CFO

informație
https://www.tradekax.com/
https://www.tradekax.com/img/whitepaper.pdf
https://www.youtube.com/TradeKaxExchange
https://twitter.com/tradekax
https://github.com/TradeKax
https://medium.com/@TradeKax
https://www.facebook.com/TradeKax
https://t.me/TradeKaxExchange
https://t.me/TradeKax
https://www.tradekax.com/register

Tidak ada komentar:

Posting Komentar