Minggu, 19 Juli 2020

Goldarium

Salut, prietenii mei! Cu această ocazie voi oferi informații interesante despre proiecte interesante
Să ne uităm la recenzia de mai jos:





https://www.goldario.com/
Viziunea noastra
Noi propunem să inovăm întregul eco-stil al industriei bijuteriilor, folosind tehnologii emergente: blockchain, criptografie, contract inteligent, AI și fintech. Noi propunem să creăm un ecosistem în îngrijirea indivizilor, în timp ce sunt consumatori generali sau instituții instituționale, să se investească în îngrijirea afacerilor pentru a putea fi în vigoare în acest sens

Misiunea noastră
Goldio dorește să fie cea mai bună platformă de alegere pentru lumini pentru consumatori și afaceri din industria bijuteriilor. Acest lucru permite să-ți poată dobândi și să poată să îi fie drepturi miniere fizice, fabricate de bijuterii și comercianți de bijuterii pentru întreaga lume, care pot face față un potențial și să facem un caz

Lichiditate și accesibilitate
Goldario poate folosi lichid, se pot accesa și se pot schimba rapid în ceea ce privește mărimea, și se pot confrunta cu obiecte în metale și despre o piatră pretioase, în condiții de îngrijire a GLD, pentru schimbarea digitală Construiește jetoane ERC-20 pe blockchain-ul Ethereum, pot-token-urile GLD fi mutate sau tranzacționate cu închidere 24/7 oriunde în lume.

Limita investigatie
Spre deosebiri de pornire-urile tradiționale pentru o față etapă incipientă, îngrijirile sunt încredințate în privința informațiilor despre informații despre informații despre refuzul este aproape imposibil, Goldario oferă costuri minime de cercetare penre

Încredere și reglementare
Goldario este reglementat de EFSA (Autoritatea Estonă de Supraveghere Financiară), iar societatea de mamă, ESC Management AS, este o companie publică din Estonia.

Potențial de afaceri de bază
Goldario poate adresa un potențialelor companii cu ajutorul cărora poate evalua plățile rămase peste 480 de miliarde de dolari în următorii ani ani. În acest fel, acesta este inițial inițial, GLD, pentru a permite crearea valorilor valorice pentru captarea veniturilor din activități ale unor afaceri ale afacerilor.

Transparența atentă
Trasabilitățile și transparența sunt critice în ceea ce privește confidențialitatea funcțiilor în funcțiune și metalei. Managementul ESC al SUA urmărește progresul interior.

Venit pasiv
Obțineți un periodice de dividende pentru o activitate activă în vigoare prin contracte inteligente de prestabilitate și fiabile. Pentru a distribui venituri și un profit este monitorizat și auditat pentru evaluări și auditori pentru asigurarea drepturilor de autor ale autorității pentru jetoane pentru a putea avea mai multe bunuri pentru investigații.

Jeton de alocare
Vânzări prin proces proces proces block 5%
Bonus Alocare BP 15%
Vânzări la schimb 20%
10% reduce vânzarea
50% Reprezentant Bounty

Planul de distribuire a fondurilor
60% investigație directă
Marketing și sărituri 30%
4% lucrează
3% platformă platformă
Dezvoltarea echipei 2%
Echipa fondatoare 1%

Harta rutieră
Goldario sunt o infrastructură existentă în Brazilia sub denumirea G44 SA (CNPJ: 28.839.840 / 0001-61) și Emerald Mines (G44 Mineração (CNPJ: 31.975.883 / 0001-89)) pentru instalarea tăierii și pentru a-și-a putea continua un bijuteriilor, fabrică de bijuterii, magazin de bijuterii Retailul VERT VIVANT (CNPJ: 34.461.941 / 0001-44) și HJOMAA E G44 Mineração (CNPJ: 30.033.381 / 0001-76) sunt de acord în mine de aur cu rezerve mari , instalând infrastructura necesară și funcțională Nivel mondial Pentru extindere, este posibil să fie prezente mai multe informații despre fața parcurgi și ambițioasă prezentată mai jos.

În 2016

Explorați turul Gol Dario:
Proiectează un plan de încurajare și propunere în 2015, iar povestea începe în 2017, atunci când poate crea un echipament de îngrijire include schimbarea de criptomonede INOEX. În scurt timp după aceea, în noul domeniu MINING, am avut ocazie să se extindă în companie. Mina de smarald din Campos Verdes, în Goias, deține proprietatea unei mine de aur din districtul Laurenço, nordul țării.

Anul 2017

G44 Brazil SA a ajuns în orașul smarald cu un scop hotărât și curajos.

INOEX-Inoex.Exchange este o platformă de tranzacționare și tranzacționare de criptomonede lansată în 2017, este îngrijorat cu succes mai multe tranzacții zilnice de schimb de criptomonede și tranzacții în platforma MetaTradi

Anul 2018

Exploatarea aurului-aur a fost realizată cu compania HJomaa și G44 Mineração din Lourenço, în regiunea Orașului Calçoene din Amapá, iar aurul extrasă cu piatră de smarald tocată a fost transformată în bijuterii vând

Are cea mai mare mină de smarald din America Latină în câteva secțiuni stocate de smarald, gândite-se deja la 5 milioane de carate și deja tăiate și lustruit peste 400 de mineri.

Raport oficial de evaluare a unui geolog. Referință raportează

Acest raport raportează la evaluarea noastră este nici măcar 5% din totalul total al unei miniere de smarald G44.

Anul 2019

Rain Butt. -În 2019, am lansat magazinul de bijuterii Vert Vivant. Compania produce și vinde prin vânzare cu amănuntul și vânzările directe de bijuterii de lux. În curând, magazinul nostru se va deschide în cele mai mari mari două centre din Statele Unite. Acest proiect este deja în derulare.

2020

Goldario-În 2020, este introdus în platforma ICO, este îngrijit că este posibil să se înțeleagă în totalitatea ciclurilor ECO de pietre pietreioase (Smaralde reale și mine de aur), metalezaioasease, bijuterii și rețele de producție și comerț cu amănuntul G

Q1

Cartea albă Comunicare V1.0
Site-ul publicarea-deși
Începeți comercializarea
Comitetul consultativ
Token de vânzare rotund privat

Al doilea sfert
Participați la spectacolul de blocuri și conferințe blockchain
Token de vânzare rotund deschis

Q3
T4
2021

Echipa
Salem Party Hair-CEO
Joselita Esocobar-CO-CEO
Ne Casio Neto-CTO
Jose Avalon-Consilier juridic din America de Sud
Consilier Mihhail juridic Serle-European
Joao Paulo Riberio-Dezvoltator Backend
Asad Cloud-Digital Team Leader
Mansoor Ahmed - director Tehnic
Jose Carlos Mengo - Director de marketing Europa
Ahmed Alalem - Director de marketing, Orientul Mijlociu
Director de marketing Tanzil Ahmed-India
Umair Shahid-Manager de marketing din Orientul Mijlociu




Tidak ada komentar:

Posting Komentar